Un kur ir valdības deklarācija? Kur ir tie darāmie darbi? Kur? Redzu tikai amatus
20.decembris 2018, 21:39 | links
raihs [20.12.18]: Ne*irs, showtime! Kādas kārtis ir, ar tādām jāspēlē! Es personiski arī nesaprotu, no kurienes AP dabūja 13 balsis! A ko darīt? Un ja kāds ir pieturējies pie teiktā, tad tie ir JKP! Tavs gobzems ir tā izlocījies kā zutis krustām šķērsām, ka kļuvis par nožēlojamu apsmieklu! Nu kāds viņš iekšlietu ministrs ar savu glumo purnu? Un tā bankrotējusī tante- ministre? Tu vispār filtrē ar kaut ko, a?Redz tu arī nevari pamatot kāpēc Bordāns neiet ar ZZS, bet iet ar AP un JV kurus sponsorē īstie (šobrīd aktīvie) oligarhi. Un kāpēc Aldis nevar būt iekšlietu ministrs? Kāpēc tad vispār to ministriju dod KPV ja uzskata ka nav labs kandidāts?
urmaas [20.12.18]: Atkārtotas vēlēšanas ir dārgs "prieks"! Bet skatoties ilgtermiņā droši vien lētāk kā atstāt esošo iekārtu.Kopā ar eiroparlamentu easy-peasy
raihs [20.12.18]: Bračku, Tev vēl nav par savējiem kauns? Man tavā vietā būtu... Glumais Gobzems- iekšlietu ministrs, ibio! Bankrotējusi lietvede-labklājības ministre! Pi*ģec vienkārši...Ko tur kaunēties. Kaimiņš ir nila kopija. Attiniet filmu atpakaļ un mēģiniet atcerēties ko nils darija saeimas telpās pirms tika ievēlēts!
Nez kāpēc neesmu izbrīnīts par to ko redzēju/neredzēju tajos arhīvos. Vienvārd sakot - nekā saistoša.
urmaas, 20.decembris 2018, 16:57
Ja jau te ir tada vardu spele tad iemetisu vien lietinu ar. Mana puse ir kačupe, visiem skaidrs kapec ir tads nosaukums. Braucu sigulda- riga posma garkalne ir krievupe. Rodas daudz jautajumu :))tagad jau nevar dzert nenovienas upītes,visur pa kādai pirtij vai dāčai uzcelts un kanalizcija upītē:DD
mjuniors, 20.decembris 2018, 14:55
...reiz, forelējot tādā "kačupē", vizulis ieķērās kaķu maisā... bļīn ku riebīgi (50m pirms biju krietni no upītes padzēries un muti nomazgājis)...
gribējās to maisu uz tuvējo māju aiznest un pa logu iekšā iesviest...
daddy_j, 20.decembris 2018, 15:01