Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu ko, smirdīgās utainās vates un fašiks putins cenšas saasinăt situāciju ar Ukrainu, Kerčas šaurumā apšaudīti, taranēti un sagrăbti 3 ukraiņu kuği, kas devās no Odesas uz Marijupoli.
25.novembris 2018, 22:59 | links

25.novembris 2018, 20:38 | links

Ka tik esošais "nasing speshal" pēc nedēļas neieceļ sevi esošajā amatā!
24.novembris 2018, 13:14 | links

Ir kino un ir autorkino. Vipār liela šķirba.
24.novembris 2018, 12:46 | links

Bračkam šitais nepatiks...

https://youtu.be/EOBaDtQVijU?t=1086
24.novembris 2018, 12:30 | links

piekusu skatīties pēc 5-6 minūtēm,izskstijās sudigi, jeb laikam neesmu pietiekoši garīgs, sory.
23.novembris 2018, 23:12 | links

skatos Kolkakool filmeli, tautas gara modinātajs pirms 7 gadiem , nu ne par matu neatšķiras no reālā īpatņa.
23.novembris 2018, 23:01 | links

Bralitis [25m]: Redzēsi ka man tiesa. Tavējais bumbieris ar normāls džeks bet ar principiem politikā tālu netiksi.Tiks! Tikai nakamajās vēlēšanās. Vai LV var atļauties vēl 4 padirstus gadus?

raihs, 23.novembris 2018, 22:30

Varbūt ar. Vispār laikam tā arī ir viena no vajadzībām politiskās vides izmainīšanā.
23.novembris 2018, 22:40 | links

O kā minhauzens atkal spridzina :) Tā teikt "es pilnīgi piekrītu sev ka nav neviena viedāka par mani".
23.novembris 2018, 22:36 | links

Bralitis [23.11.18]: Redzēsi ka man tiesa. Tavējais bumbieris ar normāls džeks bet ar principiem politikā tālu netiksi.
Tiks! Tikai nakamajās vēlēšanās. Vai LV var atļauties vēl 4 padirstus gadus?
23.novembris 2018, 22:30 | links

Redzēsi ka man tiesa. Tavējais bumbieris ar normāls džeks bet ar principiem politikā tālu netiksi.
23.novembris 2018, 22:13 | links

Atradis šahistu, ibio, smiekli nāk... Protams, var jau teikt arī tā- tam glumiķim galva pilna ar shēmām... bet ne šaha...
23.novembris 2018, 22:09 | links

Viņš ir gudrāks par tavējo papagaiļknābi. Viņš paspēlēs šahu - politikā nevar ar šaurajām brūnajām strīpiņām ālēties .
23.novembris 2018, 21:59 | links

Vienīgi- vecie pidari bez jaunajiem koalīciju ar nevar savākt. Un te es prognozēju, ka tavs govzems atkal apmetīs pidžamu otrādi.
23.novembris 2018, 21:50 | links

Prezidenta izstrādājums kaut ko muhļī... Man nav prognožu, bet nekas labs nav gaidāms

raihs, 23.novembris 2018, 13:42

Te nu pareizi Raih tu vērsies pie speciālista kura prognozes gandrīz vienmēr piepildās - t.i. pie Manis.

Visiem ir skaidrs ka notiek spēle - vecie burlaki pret jaunajiem. Vecajiem ir gadu gadiem izstrādātas shēmas un tekoši naudas krāni - kurš normāls bumbieris to gribēs zaudēt ? Nākamais būs Gobzems . Bet ir viens Bet. Normālu koalīciju bez vecajiem blēžiem prakstiski neuztaisīt . Man tā domāt ka ka Gobzemu tieši tāpat kā Bordānu , vienalga cik labs darba plāns būs ,vienalga noraks.

Ko darīs Vējonis? Vējonis ir Lemberga un veco blēžu cilvēks - viss vienkārši - ievirzīs politiski neitrālu BET SAVU cilvēku .

Vēl mani besī tie meli ka tagad mediji un vecie politiķi brauc bietē ka saeima slikti strādā un pie tā vainīgas ir jaunās partijas !!!! Pidari - tā maigi izsakoties ! Sāk tautai - vēlētājiem skalot smadzenes ka redziet jūs esat nokļūdījušies ,bet mēs te vecie tādi profiņi utt . Un notiek ļoti masīvs spiediens no mediju puses - tas jau liecina ka vēlētāji kas vēlējuši par politiskām pārmaiņām tiek mērķtiecīgi apstrādāti ,kaunināti un sagatavoti tam ka politiskā vide nemainīsies jeb tas ka pie šprices nonāks vecie politiskie spēki - UN VAINĪGI pie tā būs jaunie politiskie spēki !! Smalka spēle .

Tās ir manas prognozes un novērojumi /
23.novembris 2018, 21:04 | links

Tev tā šķiet ?
;) !
23.novembris 2018, 19:24 | links

Naabadziņš,jūties diskriminēts?
23.novembris 2018, 19:03 | links

Mans standarts ir divi - ;) - humors !
Un :( - bedigs !
Varetu jau lietot vairakus simtus emo zimišu , planšete atļauj , bet CL neņem preti !
;)
23.novembris 2018, 18:54 | links

Bet ar mēru,šitais -:DDD ,ir jau aizņemts...:)
23.novembris 2018, 18:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager