Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
satversme un likums domāti parastajiem ļaužiem,tiem kas nemāk likumu tulkot pareizi tas arī ir jāievēro,
22.novembris 2018, 21:43 | links

plēsoni, tas cik daudz drīksti, ir proporcionāls lielums Tava zuteņa biezumam :)

ezers, 22.novembris 2018, 21:35

;) !
Nu saprotu taču , saprotu !
Vot nesaprotu kapec mums satversme un likumi ? Ā ?
;) !

plesigais, 22.novembris 2018, 21:39
kāpēc,kāpēc,tāpēc ka mēs tauta nespējam pieprasīt atbildību no varas.Ja kādi 100tk izietu ielās mītiņos un neliktos mierā kādu nedēļu,tad varbūt arī apcietinātu kādu būvuzraugu un saistītos.Tad varbūt pa ķedīti atrisinātos kas tur vēl kukuļus ņēmuši,bet kamēr tauta šumējas tikai virtuvē tas viss turpināsies ka līdz šim un nekas nemainīsies
22.novembris 2018, 21:43 | links

uldēns,tas no tās sērijas ,pasaki kas ir Tavs jurists :)
22.novembris 2018, 21:41 | links

plēsoni, tas cik daudz drīksti, ir proporcionāls lielums Tava zuteņa biezumam :)

ezers, 22.novembris 2018, 21:35

;) !
Nu saprotu taču , saprotu !
Vot nesaprotu kapec mums satversme un likumi ? Ā ?
;) !
22.novembris 2018, 21:39 | links

labi ja atkāpjas no diršanās ar minhauzenu,tad jums tiešām kāds ir nācis klāt ar kameru vai arī pašiem aizliedzis kaut ko filmēt??
Es protams neesmu mēģinājis ar kameru neko filmēt,un diez vai arī mēģināšu,nav mans hobijs,bet virsū ar neviens nekad nav bāzies.Pat nekad neesmu dzirdējis ka LV kadam būtu liegts filmēt jo kāds apsargs no sevis ir iedomājies likumīgo varu

uldens2, 22.novembris 2018, 20:52

Ja Tu jauta man ! ;) Tad atbilde ir apstiprinoša - jā !
Vieteja lielpilseta ieperkoties rimi zvanija tel un man atbildot uz zvanu rimi apsargs noradija ka filmet nedrikst !
Jocigi ne ? Es tikai atbildeju uz zvanu !
Tāpēc man šodien radās tāda doma , painteresēties ? !

plesigais, 22.novembris 2018, 20:58nu iespējams ka tur ir norāde ka nedrīkst,bet savādāk viņu var neņemt galvā.Katra slimnieka vēlmes jau nenozīmē ka likums nedarbojas,apsargs nav likumības kontrolētājs.
Piemēram Klondaikas iestādēs visur stāv zīmes ka nedrīkst filmēt

uldens2, 22.novembris 2018, 21:07

Ulden ;) ! Bet kā tas klondaikas zimes saskaras ar LV satversmi ? ? ? Kurā likuma ir minets ka es nedrikstu filmet speļu zali ( sabiedrisku vietu ) ? Un vai klondaikas direktoriņam nav biku sakapis galva - tadu zimi uzliekot ?

plesigais, 22.novembris 2018, 21:11
pieļauju ka likumā ir paredzēts ka īpašnieks var tā darīt.
Tāpat kā tu drīksti savā dīķī atļaut makšķerēt un ari aizliegt,ja aizliedz tad jauzliek zīmes lai cilvēki zin
22.novembris 2018, 21:36 | links

22.novembris 2018, 21:35 | links

Kas attiecas uz klondaiku vai laimētavām - tas ir privātīpašums, turklāt, labi apsargāts.
Un privātīpašumā, kā zināms, vari atļauties tikai to, ko tev atļauj īpašnieks.
Tas nekas, ka tur pietiekoši daudz ļaužu, laimētgribētāju, vai spēles fanu, iespējams, staigā.

krumujancis, 22.novembris 2018, 21:22

Hm ;) ! Rimi ari ir privātīpašums ! Tas nav Brališa personigais copes kamaniņu limetavas biznes !

Man vairak intrese likumi kuros ir konkreti noradits kur un kāpēc nedrikst !
Tajas lapas ko es atradu ( saistiba ar satversmi ) par speļu zalem nekas minets nebija ! ;)
22.novembris 2018, 21:30 | links

Ar likumdošanu pie mums viss ''kārtībā''.Jo mazāka mēroga nodarijums,jo lielāka atbildība.Pietam momentāla.Jo lielāka mēroga nodarijums,jo mazāka atbildība.Pietam laika gaitā atbildība sarūk.
Spilgts piemērs masveida slepkavības gadījumā piecus gadus atpakaļ.Maximas lieta.
Tādu piemēru ir dafiga.

ezers, 22.novembris 2018, 21:21

Precīzi!
22.novembris 2018, 21:23 | links

Kas attiecas uz klondaiku vai laimētavām - tas ir privātīpašums, turklāt, labi apsargāts.
Tas nekas, ka tur pietiekoši daudz ļaužu, laimētgribētāju, vai spēles fanu, iespējams, staigā.
22.novembris 2018, 21:22 | links

22.novembris 2018, 21:22 | links

Ar likumdošanu pie mums viss ''kārtībā''.Jo mazāka mēroga nodarijums,jo lielāka atbildība.Pietam momentāla.Jo lielāka mēroga nodarijums,jo mazāka atbildība.Pietam laika gaitā atbildība sarūk.
Spilgts piemērs masveida slepkavības gadījumā piecus gadus atpakaļ.Maximas lieta.
Tādu piemēru ir dafiga.
22.novembris 2018, 21:21 | links

Kurjer6 ;) !
Pedejais bija Tev domats ! Turi grožus , busi lietaskoks ! ;)
22.novembris 2018, 21:15 | links

Plesigais! Viss ir jauki, šeit iemaisījos tikai tādēļ, ka pašam ir bijušas vairākas situācijas ar tādu filmēšanu.
Būtu bijis interesanti paklausīties arī citu domas par rīcību šādos gadījumos, kad kādam tas likums ir pie vienas vietas, un nekaunības pilna pakaļa.
Taču, redzi kā ir... kad jāatbild tieši, diemžēl, atbilžu nav.

krumujancis, 22.novembris 2018, 20:36
šadā situācijā viss notiek pēc pipeļu principa!Ja tam ,kas filmē ir nekaunības pilna pakaļa un liels nopulēts daikts!un tu jūti ,ka tavā pakaļā nesalien tik daudz nekaunības un arī savu pi.eli esi atstājis novārtā,nu tad nekas cits neatliek,ka nervozi maliņa uzpīpēt vai grauzt nagos!

kurjers6, 22.novembris 2018, 20:49

Kurjers6 tad Tu ari apstiprini ka LV likumdošana un satversme nedarbojas ? ? ?

plesigais, 22.novembris 2018, 20:53
man vēl nav tas vecums,lai gudri spriestu par likumu un satversmi!bet,ja man publiskā vietā kādam kautkas jāstāsta par satversmi un likumiem,tad izvēlos mērīties!neesmu nevienam audzinātājs,tētis vai mamma!:))

kurjers6, 22.novembris 2018, 21:10

Labs ;) ! Turi grožus ari talak ! ;))
22.novembris 2018, 21:13 | links

labi ja atkāpjas no diršanās ar minhauzenu,tad jums tiešām kāds ir nācis klāt ar kameru vai arī pašiem aizliedzis kaut ko filmēt??
Es protams neesmu mēģinājis ar kameru neko filmēt,un diez vai arī mēģināšu,nav mans hobijs,bet virsū ar neviens nekad nav bāzies.Pat nekad neesmu dzirdējis ka LV kadam būtu liegts filmēt jo kāds apsargs no sevis ir iedomājies likumīgo varu

Vieteja lielpilseta ieperkoties rimi zvanija tel un man atbildot uz zvanu rimi apsargs noradija ka filmet nedrikst !

plesigais, 22.novembris 2018, 20:58nu iespējams ka tur ir norāde ka nedrīkst,bet savādāk viņu var neņemt galvā.Katra slimnieka vēlmes jau nenozīmē ka likums nedarbojas,apsargs nav likumības kontrolētājs.

uldens2, 22.novembris 2018, 21:07

Ulden ;) ! Bet kā tas klondaikas zimes saskaras ar LV satversmi ? ? ? Kurā likuma ir minets ka es nedrikstu filmet speļu zali ( sabiedrisku vietu ) ? Un vai klondaikas direktoriņam nav biku sakapis galva - tadu zimi uzliekot ?
22.novembris 2018, 21:11 | links

viena biznesa haizivs jau te grozās,un kas tik tur viņs vēl nebij,emulators tā teikt:DDD
22.novembris 2018, 21:10 | links

Plesigais! Viss ir jauki, šeit iemaisījos tikai tādēļ, ka pašam ir bijušas vairākas situācijas ar tādu filmēšanu.
Būtu bijis interesanti paklausīties arī citu domas par rīcību šādos gadījumos, kad kādam tas likums ir pie vienas vietas, un nekaunības pilna pakaļa.
Taču, redzi kā ir... kad jāatbild tieši, diemžēl, atbilžu nav.

krumujancis, 22.novembris 2018, 20:36
šadā situācijā viss notiek pēc pipeļu principa!Ja tam ,kas filmē ir nekaunības pilna pakaļa un liels nopulēts daikts!un tu jūti ,ka tavā pakaļā nesalien tik daudz nekaunības un arī savu pi.eli esi atstājis novārtā,nu tad nekas cits neatliek,ka nervozi maliņa uzpīpēt vai grauzt nagos!

kurjers6, 22.novembris 2018, 20:49

Kurjers6 tad Tu ari apstiprini ka LV likumdošana un satversme nedarbojas ? ? ?

plesigais, 22.novembris 2018, 20:53

man vēl nav tas vecums,lai gudri spriestu par likumu un satversmi!bet,ja man publiskā vietā kādam kautkas jāstāsta par satversmi un likumiem,tad izvēlos mērīties!neesmu nevienam audzinātājs,tētis vai mamma!:))
22.novembris 2018, 21:10 | links

Jocigi ;) kur ta musu iekšpolitikas spečuki !
Biznesa haizivis , un pārējie ?
Ka tad pareizi būtu RAIHONKUL , drikst Tava SUDRABA NAMĀ filmet vai nē ?
;) !
22.novembris 2018, 21:08 | links

plesigais, 22.novembris 2018, 20:58
nu iespējams ka tur ir norāde ka nedrīkst,bet savādāk viņu var neņemt galvā.Katra slimnieka vēlmes jau nenozīmē ka likums nedarbojas,apsargs nav likumības kontrolētājs.
22.novembris 2018, 21:07 | links

Skumji! Muldens pats nezina kā viņš rīkotos... ha, ha. Gļēvs gan, ko tur teikt vairāk.

krumujancis, 22.novembris 2018, 20:17klačujanci,es tādu pedonu sabiedrībā negrozos kur lieli onkuļi lien klāt ar kamerām,tāpēc man neutrauc tavas problēmas ar viņiem,tiec pats gala ar tiem,vainu nomainu sabiedrību kurā tusē,vai nu turpini ļauties ar nolaistām ūziņām fimēšanās priekiem,man tavas seksuālās fantāzijas neinteresē un es domāju ka citiem forumiešiem arī nē.Tā ka savus piedzīvojumus un fantāzijas drīksti šeit nepostēt

uldens2, 22.novembris 2018, 20:46

Varu ieteikt tev to pašu.
To, kas būtībā esi, kā jau ne reizi vien esmu rakstījis, esi parādījis. Gan savas seksuālās fantāzijas, kuras centies piedēvēt man, gan visu pārējo.
Pats, kā redzi, esmu lieliski ticis ar šīm filmēšanas lietām galā, tā ka nav tev pamata par mani uztraukties.
Un šajā saitā jau nav daudz to, kā saki, forumiešu, tā ka runā vairāk par sevi, nevis par citiem un citu vietā.
22.novembris 2018, 20:58 | links

22.novembris 2018, 20:58 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager