Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Plesigais! Viss ir jauki, šeit iemaisījos tikai tādēļ, ka pašam ir bijušas vairākas situācijas ar tādu filmēšanu.
Būtu bijis interesanti paklausīties arī citu domas par rīcību šādos gadījumos, kad kādam tas likums ir pie vienas vietas, un nekaunības pilna pakaļa.
Taču, redzi kā ir... kad jāatbild tieši, diemžēl, atbilžu nav.

krumujancis, 22.novembris 2018, 20:36
šadā situācijā viss notiek pēc pipeļu principa!Ja tam ,kas filmē ir nekaunības pilna pakaļa un liels nopulēts daikts!un tu jūti ,ka tavā pakaļā nesalien tik daudz nekaunības un arī savu pi.eli esi atstājis novārtā,nu tad nekas cits neatliek,ka nervozi maliņa uzpīpēt vai grauzt nagos!

kurjers6, 22.novembris 2018, 20:49

Kurjers6 tad Tu ari apstiprini ka LV likumdošana un satversme nedarbojas ? ? ?
22.novembris 2018, 20:53 | links

labi ja atkāpjas no diršanās ar minhauzenu,tad jums tiešām kāds ir nācis klāt ar kameru vai arī pašiem aizliedzis kaut ko filmēt??
Es protams neesmu mēģinājis ar kameru neko filmēt,un diez vai arī mēģināšu,nav mans hobijs,bet virsū ar neviens nekad nav bāzies.Pat nekad neesmu dzirdējis ka LV kadam būtu liegts filmēt jo kāds apsargs no sevis ir iedomājies likumīgo varu
22.novembris 2018, 20:52 | links

Plesigais! Viss ir jauki, šeit iemaisījos tikai tādēļ, ka pašam ir bijušas vairākas situācijas ar tādu filmēšanu.
Būtu bijis interesanti paklausīties arī citu domas par rīcību šādos gadījumos, kad kādam tas likums ir pie vienas vietas, un nekaunības pilna pakaļa.

KJanci ;) ! Viņš dzivo laika kad bijam eiforija par izcinito brivibu , metajas ar pipelem ! KĀ ir darijuši TIE ko viņš uzskatija par paraugiem ! ( tikai vai TAS galvenais pipeļu metatajs uz barikadem sedeja - vel ir jautajums )
KJanci ar kulakiem un lamāšanos - tikai izsaugsi rupju atbildi - ka jau no krievu izskolotajiem !
Nesi ka viņi ;) !
22.novembris 2018, 20:50 | links

šadā situācijā viss notiek pēc pipeļu principa!Ja tam ,kas filmē ir nekaunības pilna pakaļa un liels nopulēts daikts!un tu jūti ,ka tavā pakaļā nesalien tik daudz nekaunības un arī savu pi.eli esi atstājis novārtā,nu tad nekas cits neatliek,ka nervozi maliņa uzpīpēt vai grauzt nagos!
22.novembris 2018, 20:49 | links

Skumji! Muldens pats nezina kā viņš rīkotos... ha, ha. Gļēvs gan, ko tur teikt vairāk.

krumujancis, 22.novembris 2018, 20:17
klačujanci,es tādu pedonu sabiedrībā negrozos kur lieli onkuļi lien klāt ar kamerām,tāpēc man neutrauc tavas problēmas ar viņiem,tiec pats gala ar tiem,vainu nomainu sabiedrību kurā tusē,vai nu turpini ļauties ar nolaistām ūziņām fimēšanās priekiem,man tavas seksuālās fantāzijas neinteresē un es domāju ka citiem forumiešiem arī nē.Tā ka savus piedzīvojumus un fantāzijas drīksti šeit nepostēt
22.novembris 2018, 20:46 | links

Dakterp ;) !
Varas groži LV pieder tiem ko Tu un Tev lidzigi ievelejat !
Un , ludzu , nevajag tagad čikstet ka Tu ieveleji " pareizos " bet peņšuki nē !
Pirmais Tu nekadi nevari pieradit - balsoji ar tukšu , vai pilnu - konvertu ! ;)
Tu nevari neko konkretu noradit ko Tavas ieveletas personas ( ja tadas pastav ) LV labu ir izdarījušas !
Un kur prats iet velet TIKAI divdesmit gadus pec padomijas nomenklatūras darbinieku pastradatajiem grēkiem - ja tie paši padomju darbinieki pilnas velesanu biļetes ?
22.novembris 2018, 20:37 | links

22.novembris 2018, 20:36 | links

Pēc būtības arī privātveikals ir sabiedriska un publiski pieejama vieta.Tā kā pēc loģikas nekādu aizliegumu nevar būt.Vismaz Krievijā tā ir. Tā kā mēs esam demokrātiskajā Jevropā,tad būtu dīvaini, ja pie mumsīm būtu savādāk. Kaut gan dažādi gudrinieki var uz to skatīties arī dažādi...

Tonis, 22.novembris 2018, 17:52
Anton, nesip prātu!!!
Arī krievijā, daudzos veikalos un sabiedriskās vietās/tēlpās, pie ieejas ir uzraksts - foto/video aizliegts!!! Un tikai tur, kur nav šāda uzraksta, varbūt, vari fočēt/filmēt brīvi...

dakterp, 22.novembris 2018, 18:04

Dakterp ;) ! Izradas Krievija drikst gan filmet gan fotografet sabiedriskas vietas ! Tikai veikalnieki un apsargi nezinot likumdošanu izdoma savus likumus ! Protams ja velies uz ielas nofilmet cilveku , bus japrasa atļauja ! Bet ja filme veikala skatlogu un onka iet garam - ta ir viņa darišana ! Un ari veikalniekam nav tiesibu aizliegt !

plesigais, 22.novembris 2018, 18:15pilnīgi pareizi,sabiedriskā vietā drīksti filmēt,ja kāds sāk kačāt pravas,tad tā ir tikai viņa iedoma,lai sauc policiju iesūdz tevi tiesā.
Savā privātīpašumā iespējams tu vari aizliegt,bet ko darīt ja tevi tas filmētājs neklausa...

uldens2, 22.novembris 2018, 18:21
Tec tas pats, atbrauc pie manis, un bez saskaņošnas pafočē!
Tad redzēsi, kas ir ja neklausa :)

dakterp, 22.novembris 2018, 18:25

TEV KAS SLEPJAMS :( ?
Labi nesatraucies Tavi , skeleti skapi , mani neuzruna ! ;)
Un ja godigi - pec Taviem dažiem epitetiem mana virziena - kautka pargaja apetite Tevi redzet - gan dzivaja gan makslas foto !
Atvaino !

plesigais, 22.novembris 2018, 18:36
Aizej izguli, tad varbūt parunāsim!!!
P.S. plēsīgajam un uldēnam personīgi!!!
Kā jau teicu, veikalā, kafenē utt., pēc saviem ieskatiem, JA nav brīdinājuma zīmes...

dakterp, 22.novembris 2018, 20:07

Dakterp , zinot ka stradaji Krievija , zinu ka piedzivoji to kas tur notiek ! Vis OK ! Tā ir Krievija !
Jeb Tu gribi teikt ka LV ir vel sliktak ?

plesigais, 22.novembris 2018, 20:19

Ņemot vērā, kam pieder "varas groži" LV, ir stipri līdzīgi...
Bēdīgi, bet fakts.

dakterp, 22.novembris 2018, 20:22

Bēdīgi ir tas, ka šeit LV nevienam nerūp risināt lietas saskaņā ar elementāro loģiku.
Velk tikai ar pirkstu pa likumu, taču, kas un kā īstenībā ir noticis, nevienu neinteresē.
Interese ir tikai par to, lai notikuma apraksts saskan, tā vai citādi, ar likumu. Cilvēks - šajos gadījumos ir tāds štrunts vien. Un tas ir tas skumjākais.
22.novembris 2018, 20:30 | links

O jā,jurists minhauzens klāt ir:DDD

uldens2, 22.novembris 2018, 19:58
Būtu lieliski, ja muldens atbildētu pēc būtības, nevis uzsāktu zākāšanās maratonu. Tāpat jau ir zināmas šī kunga spējas kretīnisma popularizēšana šajā saitā.

krumujancis, 22.novembris 2018, 20:03

KJanci atvaino , bet šoreiz nevarešu Tevi aizstavet !
Uldens atbildeja pec butibas ! Pat nemeģinaja mani kā aizvainot !
Atbildeja ka viņš to redz un saprot !
Saprotu , Uldens CL politsadaļu ir piemeslojis , bet viņš seko saviem elkiem ! Tiem kam patik ar pipelem mētāties !
Tapec esi iecietīgāks ! ;) !
22.novembris 2018, 20:27 | links

Pēc būtības arī privātveikals ir sabiedriska un publiski pieejama vieta.Tā kā pēc loģikas nekādu aizliegumu nevar būt.Vismaz Krievijā tā ir. Tā kā mēs esam demokrātiskajā Jevropā,tad būtu dīvaini, ja pie mumsīm būtu savādāk. Kaut gan dažādi gudrinieki var uz to skatīties arī dažādi...

Anton, nesip prātu!!!
Arī krievijā, daudzos veikalos un sabiedriskās vietās/tēlpās, pie ieejas ir uzraksts - foto/video aizliegts!!! Un tikai tur, kur nav šāda uzraksta, varbūt, vari fočēt/filmēt brīvi...

Dakterp ;) ! Izradas Krievija drikst gan filmet gan fotografet sabiedriskas vietas ! Tikai veikalnieki un apsargi nezinot likumdošanu izdoma savus likumus ! Protams ja velies uz ielas nofilmet cilveku , bus japrasa atļauja ! Bet ja filme veikala skatlogu un onka iet garam - ta ir viņa darišana ! Un ari veikalniekam nav tiesibu aizliegt !

plesigais, 22.novembris 2018, 18:15pilnīgi pareizi,sabiedriskā vietā drīksti filmēt,ja kāds sāk kačāt pravas,tad tā ir tikai viņa iedoma,lai sauc policiju iesūdz tevi tiesā.
Savā privātīpašumā iespējams tu vari aizliegt,bet ko darīt ja tevi tas filmētājs neklausa...

Un ja godigi - pec Taviem dažiem epitetiem mana virziena - kautka pargaja apetite Tevi redzet - gan dzivaja gan makslas foto !
Atvaino !

Kā jau teicu, veikalā, kafenē utt., pēc saviem ieskatiem, JA nav brīdinājuma zīmes...

Dakterp , zinot ka stradaji Krievija , zinu ka piedzivoji to kas tur notiek ! Vis OK ! Tā ir Krievija !

plesigais, 22.novembris 2018, 20:19

Ņemot vērā, kam pieder "varas groži" LV, ir stipri līdzīgi...
Bēdīgi, bet fakts.
22.novembris 2018, 20:22 | links

Anton, nesip prātu!!!

Atvaino !

22.novembris 2018, 20:19 | links

Skumji! Muldens pats nezina kā viņš rīkotos... ha, ha. Gļēvs gan, ko tur teikt vairāk.
22.novembris 2018, 20:17 | links

Ulden , ari KJancim ir tiesibas izteikties ! Ja nesaproti ko onkuls uzrakstija - vienkarši parjauta !

Onkulis vienkāršiem vārdiem uzrakstija ! KA KATRS DARA KĀ UZSKATA PAR VAJADZIGU ! Grib un liek zimes ka filmet aizligts , grib un filme pie aizlieguma !
Isak runajot LV likumdošana un satversme nedarbojas !
Atkartoju - NEDARBOJAS !
Kam lielaks kulaks ( nu kam biezaks maks ) tas . . . . !
Ari Tavs teksts TO apliecina - nu labi aizbraukšu pafilmešu , ko tu likuma ietvaros . . . ?
22.novembris 2018, 20:16 | links

https://youtu.be/Q_97LSTXzzM

Noskatijos un biku sirdi iedura !
Nu toc kā LV samita laika - katram zemitim tris radzini ar kaujas patronam ! Un instruktaža , , , , ! Divaina instruktaža !
:( !
22.novembris 2018, 20:07 | links

Anton, nesip prātu!!!

Atvaino !

22.novembris 2018, 20:07 | links

Būtu lieliski, ja muldens atbildētu pēc būtības, nevis uzsāktu zākāšanās maratonu. Tāpat jau ir zināmas šī kunga spējas kretīnisma popularizēšana šajā saitā.

krumujancis, 22.novembris 2018, 20:03
es tak plēsīgajam atbildēju,man nesanāk ka klačujanci tev,neesmu radis baumot,klačoties
22.novembris 2018, 20:05 | links

22.novembris 2018, 20:03 | links

22.novembris 2018, 19:58 | links

Zēniņi atkal runā par to, no kā neko nezin.
Man gan interesanti būtu paskatīties, kā tāds muldens rīkotos, ja tam uz ielas, vai kopīpašumā esošas mājas pagalmā, pienāktu klāt iespaidīgs tēvainis ar kameru un sāktu filmēt, ne tikai tā pa gabalu, bet pat līstu ar to savu kameru ģīmī.
Aizliegtu to darīt? Kā? Lūgtos lai nefilmē? Bet tas smejas ģīmī un turpina savu. Sauktu policiju? Kamēr tā atbrauktu, tēvainis savu darbu būtu padarījis un aizvācies.
Ķertos pie tā kameras dauzīšanas? Pats dabūtu pa kupri un vēl administratīvo!
Tā ka tās pilsoņa tiesības tāds pusfufelis vien ir, ja tuvumā nav kaut viena liecinieka, kur arī nekad nevar zināt kā liecinās, vai tā kā bija, vai tā - kā samaksāts.
Par veikalu, vai ko citu, tur jau mazliet vienkāršāk. Ja būs apsardze - palūgs filmētāju aizvākties, ja nedarīsi - aizvāks paši. Ja nebūs apsardzes, tad, dari kā vari - veikala darbinieki noliecinās, visticamāk, tā, kā vajadzēs.
Tā ka likums un īstenība uz ielas, visbiežāk, ir divas vāji savienojamas lietas.
22.novembris 2018, 19:53 | links

Man neinterese visadi divaiņi un viņu velme taisit konfliktus !
Esmu likumpalausigs pilsonis ( ceru Tu ari ) man interese savas tiesibas un ka likumigi tas aizstavēt !

Tiko runaju ar paziņu Anglijas pavalstnieciba ! Izradas viniem nekadu problemu ! Veikals , iela , banka ( ja ari banku dokumentus kas saistiti ar info vai Tevi personigi ) drikst fotografet !
Hm bus laikam jauzlade veca laba SONI un jaaizbrauc uz vietejo domi ! ;)
22.novembris 2018, 19:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager