Izguliet tak vienreiz to dzērumu. ;)
21.novembris 2018, 08:49 | links
un jaunie būs kļuvuši par tiem pašiem veciem žuļikiem,apburtais loks :)
cojs, 20.novembris 2018, 22:32
Labāk bij ka negāju vispār vēlēt. Tagad kaut kāda atbildības un kauna sajūta uzradusies . Nevaru vēl pagaidām kā Uldēns ar Urmāsu ar pipelēm nomētāt vēl reāli nestrādājošu saeimu un deputātus. Vēl nevienu sanķiku nav nopizģījuši bet jau pipeļu kārtā nonākuši !!! Tu Uldēn un Urmās bijāt balsot ?? Bijāt. Zinu . Tad uzkariniet tās pipelītes pagaidām sev uz pleca un pagaidiet kad varēs ar viņām mētāties.bračka mana doma bij vienkāŗša,atdot savu balsi par jaunām sejām valdībā,nemaz neceru ka kaut kas uzreiz mainīsies.Nākamajās vēlēšanās vēl pienāks jaunas sejas,aiznākamajās vēl,un pamazām tiks atsijāti vecie žuļiki
Bralitis, 20.novembris 2018, 21:20
Bralitis [20.11.18]: Labāk bij ka negāju vispār vēlēt. Tagad kaut kāda atbildības un kauna sajūta uzradusies . Nevaru vēl pagaidām kā Uldēns ar Urmāsu ar pipelēm nomētāt vēl reāli nestrādājošu saeimu un deputātus. Vēl nevienu sanķiku nav nopizģījuši bet jau pipeļu kārtā nonākuši !!! Tu Uldēn un Urmās bijāt balsot ?? Bijāt. Zinu . Tad uzkariniet tās pipelītes pagaidām sev uz pleca un pagaidiet kad varēs ar viņām mētāties.Še tev vēl! Lūdzu! Tas ir tikai fakin 10 dienas atpakaļ! Un šodien šis jau atvainojas! Fak!
marcinsch [20.11.18]: A cik premjerus nav jāizdrā... , lai izsludinātu ārkārtas vēlēšanas.Vai nav tāda limita?No atkārtotām vēlēšanām krāniņš raustās vecajām partijām. Jo baidās, un pareizi baidās, tikt neievēlētiem.
Bralitis [20.11.18]: Es vēl neesmu uzmests kā vēlētājs. Es personīgi esmu pret jebkuru līniju ja runa iet par valsts nākotni. Gaidu darbus . Tā var plēsties mūžīgi ar mūsējiem un jūsējiem ar Latviešiem un Krieviem . 27 gadus zajebaļi ar savām līnijām . Lai strādā ,nezog, pilda savas programmas - tad varēs spriest ko kurš uzmetis . Vai nu vienojas par valsts vadīšanu vai iet uz placi izkauties - kurš paliek dzīvs -tas vada valsti - tāds scenārijs ar būtu interesants.Ir uzmesti visi nodokļu maksātāji. Saeimā nekas nenotiek. Izņemot to, ka plēšās dēļ portfeļiem. A algu par dīkstāvi saņen!
kaputaarps [20.11.18]: KāPēēLV atsakās no solītā saviem vēlētājiem. Padauzas!Uzmeta vēlētājus!
urmaas, 20.novembris 2018, 16:54
No kā tieši?