Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
urmaas [20.11.18]: KāPēēLV atsakās no solītā saviem vēlētājiem. Padauzas!
Vēl pirms nieka vienas nedēļas šis kaismīgi zvērējās, ka neņems AP koalīcijā, šo šie simbolizējot veco politiku. Šodien jau atvainojas... Glumais draņķis.
JKP visdrīzākais būs opozīcijā... Ja arī nepadosies...
20.novembris 2018, 18:50 | links

KāPēēLV atsakās no solītā saviem vēlētājiem. Padauzas!

urmaas, 20.novembris 2018, 16:54

No kā tieši?
20.novembris 2018, 17:50 | links

urmaas, 20.novembris 2018, 16:54
populisms jau nav izpildāms,un muļķīgi to ir uzskatīt kā solījumu
20.novembris 2018, 17:45 | links

Borik,tas bij veltījums Bračiņam?
20.novembris 2018, 17:11 | links

20.novembris 2018, 16:54 | links

Nu ko,maskavā,augstākajā līmenī,notikusi tikšanās kuras laikā tikās krievijas augstākās amatpersonas ar taliban kaujinieku līderiem:DDD
Kādam vēl ir šaubas kur šie ņem kalašus un rpg???
13.novembris 2018, 18:41

Nav, nav šaubu, jo:

https://www.delfi.lv/news/arzemes/talibi-apstiprina-ka-piedalijusies-sarunas-ar-asv-amatpersonam-katara.d?id=50592717

Raihmans, 20.novembris 2018, 12:47
lutij tas nu nav viens un tas pats,asv ar viniem ir konflikts un mēģinājums izlīgt ir tikai loģisks iznākums agrāk vai vēlāk.Maskavai bij cits mērķis...
20.novembris 2018, 13:03 | links

Nu ko,maskavā,augstākajā līmenī,notikusi tikšanās kuras laikā tikās krievijas augstākās amatpersonas ar taliban kaujinieku līderiem:DDD
Kādam vēl ir šaubas kur šie ņem kalašus un rpg???
13.novembris 2018, 18:41

Nav, nav šaubu, jo:

https://www.delfi.lv/news/arzemes/talibi-apstiprina-ka-piedalijusies-sarunas-ar-asv-amatpersonam-katara.d?id=50592717
20.novembris 2018, 12:47 | links

Gobzems kārtējo reizi neatbild žurnālistiem,vai sadarbosies ar sakaņu valdības veidošanā,tāds gnīda...
20.novembris 2018, 12:31 | links

Ezers, ir reizes kad jāskatās un jāklausās, vēl jāiedarbina iztēle mēģinot atcerēties notikumus kas risinājās konkrētajā laika posmā un tad tas viss jau neliekas tik haotisks :)
20.novembris 2018, 08:56 | links

19.novembris 2018, 23:22 | links

paziņas ar teica ka dzīvajā esot bijis ok,man gan tv skatoties ,vienubrīd izlikās ka rāda bēres psihenē,muzons baiss,gaismu haoss,cerība parādijās kad Akurātere sāka ziņģēt,noslēgums gan feins.
19.novembris 2018, 21:35 | links

Kādam vienmēr būs slikti. No mana skatu punkta uz salu tilta, tiesa vieta tika ieņemta pus otru stundu pirms salūta, viss bija ļoti skaisti un emocionāli. Arī bildes sanāca gana labas. Tiem kas skatījās no lejas un vēl jo vairāk no pūļa var būt tas iespaids nebija pats labākais. Iesaku paskatīties salūta ierakstu televīzijā. Manu prāt pirmo reizi tas bija baudāms arī televizorā. Nebija kadru nepārtrauktā miksēšana no dažādiem skatu punktiem. Gan gaisma, gan mūzika, tas bija katra iztērētā santīma vērts.
19.novembris 2018, 21:14 | links

Urmaas,aizmirsi latrex plaskadonkas pieminēt...:)
19.novembris 2018, 19:57 | links

Bračiņ
Runa gāja par pūšļiem. Tāpēc pārējās nepinu iekšā!
19.novembris 2018, 19:10 | links

Jā,Sula! TV pasākums,patiešām,bija baudāms. Atrodoties Krastmalā un pietam pūlī,domāju,ne pusi no kopainas ne redzēt,ne dzirdēt.
19.novembris 2018, 15:04 | links

mjuniors [19.11.18]: Delfos virsraksts:Vārda latviskošana un privātā dzīve – 'Raihmana lietu' atzīst par nozīmīgu Latvijas judikatūrai
Jā, lasīju. Tie krievžīdi ir vislielākie "russkij mir" putras maisītāji... Nepatīk LV likumdošana? Lai pis uz savu parašu!!!
19.novembris 2018, 15:01 | links

Delfos virsraksts:Vārda latviskošana un privātā dzīve – 'Raihmana lietu' atzīst par nozīmīgu Latvijas judikatūrai
19.novembris 2018, 14:29 | links

Bralitis [19.11.18]: Piedodu Urmās :) Par to glisi. Tur ir daudz faktoru - 1) Laivas forma - Ribs izies uz glisi ar 20 mierīgi -pat ar 70% jaudu ,pūslis ne ja nav labi uzpumpēts ķīlis ,ja tā nav - tad ļoti grūti. 2) Motora lenķa regulējums - teiktu pats svarīgākais faktors .Pareizi maļ ūdeni , Maximums lietderības koeficients ir pats būtiskākais - būs pa dziļu ,nepareiz lenķis -lieku enerģiju patērēs ,pa seklu -raus gaisu klāt - atkal šmuce . Labai ir tie spārni kas pasargā no gaisa ieraušanas - tie ekonomē jaudu ,degvielu ,viegli uz glisi izraut. Glise skaitās ka ej pilnīgi paralēli virsmai ar minimālo ūdens pretestību un optimālo enerģijas patēriņu - nevis maximālo . Esmu vienu super laivu -paštaisīto redzējis kur džeks visus šitos nosacījumus saštepselējis savā laivā - sevišķi man patika regulējamie spārni . Pie dažādu veču skaita laivā pieregulējot spārnus vienmēr var glisē dabūt .

Salūts man patika ,viss man patika - bij svētku sajūta bet šodien ir vēdzeļu copes sajūta . No katra mākonīša te Siguldā nokrīt krusa vai sniegs - labs laiks . Riktēju rīkus - cope būs šovakar :)
Brālīt priekš Tevis bildi ieliku no pagājušām brīvdienām
19.novembris 2018, 14:07 | links

Ar pagājušajiem svētkiem visus, noskraidījos bildēdams gan. Salūts slikts jau nebija, ja kādam paveicās būt Vecrīgā vai tuvumā uz jumta, tad jau glauni. Man nepaveicās, no zemā skatpunkta krastmalā bij kā bija. Domāju tv safilmētais no augšas labi izskatīsies, būs pavisam cits iespaids nekā dažu atmiņā, iespiestam pūlī ar paceltu galvu :)
Man lielāku iespaidu atstāja lāpu gājiens, tas bija kaut kas!
19.novembris 2018, 14:00 | links

Viss jau atkarīgs no laivas smaguma un formas,plastikāta Amber 3,6m i ar 10 zs uz glisi iet...
19.novembris 2018, 13:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager