Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
plesigais [48m]: Diez cik tad " gudrs " ir cilvēciņš kurš sevi uzskata par gudru ? ? ?Nu personiski man neviens caurām dienām neklārē, ka esmu idiots. Atšķirībā no tevis...

raihs, 17.novembris 2018, 20:33

Protams Raih onkul , protams ! ;)

Tapec ka gudriem onkuļiem ir vienalga vai Tu esi idiots vai nē ! Ka sacit , jasaka - Tava problema !

Bet muļki kas Tev piebalso - kaunēsies - jo bus jaatzist , ka paši nav labaki !

;) !
17.novembris 2018, 21:20 | links

klačujanci rekur tev bilde avataram,precīzaku tavai būtībai nevar atrast
17.novembris 2018, 21:16 | links

Go go go..
17.novembris 2018, 21:01 | links

minhauzens iedomājies ka mani varēs regulēt:DDDD

uldens2, 17.novembris 2018, 20:43

Vai tikai neesi iedomājies, ka varēsi mani regulēt?
Neesi jau nekāds valsts ierēdnis, kurš ar gudru ģīmi, brīvu no inteliģences, man te muļķības stāstīs.
17.novembris 2018, 20:52 | links

uldens2, 17.novembris 2018, 20:43

Vai tikai neesi iedomājies, ka varēsi mani regulēt?
Neesi jau nekāds valsts ierēdnis, kurš ar gudru ģīmi, brīvu no inteliģences, man te muļķības stāstīs.
17.novembris 2018, 20:52 | links

Jā..Vecis kurš visus apkārt gatavs publiski apsaukt par idiotiem lai sevi kaut kā izceltu, īpašu gudrību neizrada...

Tonis, 17.novembris 2018, 20:42

Taisnība, Toni!
Un večus, kuri gatavi zākāties jebkuru brīdi, laikam arī nevar saukt citādi.
Ja tev kas nepatīk, kārtīgs vecis pateiks kāpēc, nevis lidos tev apkārt, kā Briedis ir teicis, kā sūdu muša, un dīks.
17.novembris 2018, 20:47 | links

17.novembris 2018, 20:43 | links

Jā..Vecis kurš visus apkārt gatavs publiski apsaukt par idiotiem lai sevi kaut kā izceltu, īpašu gudrību neizrada...
17.novembris 2018, 20:42 | links

Diez cik tad " gudrs " ir cilvēciņš kurš sevi uzskata par gudru ? ? ?

plesigais, 17.novembris 2018, 20:24
Tā jau ir plēsigais, ja kādam tas šīberis ir galīgi aizgājis ciet, kā raiham ar muldenu, tad tur nu nekā! Saki ko sacīdams - mals tikai savu.
Tukša runa un laika tērēšana. Kam nolemts rāpot - tas nekad nelidos!

krumujancis, 17.novembris 2018, 20:33
Cik saprotu tev pauti domāti tikai tik cik lai pasē būtu ieraksts vīrietis(nepelnīti),savādāk liekās ka esi kompleksaina bāba kas tik gausties,klačoties un lielīties vien māk

uldens2, 17.novembris 2018, 20:39

Sivēn, paklusē kaut drusku - vismaz tajā laikā kad liellopi runā!
17.novembris 2018, 20:41 | links

Tā jau ir plēsigais, ja kādam tas šīberis ir galīgi aizgājis ciet, kā raiham ar muldenu, tad tur nu nekā! Saki ko sacīdams - mals tikai savu.

krumujancis, 17.novembris 2018, 20:33

Cik saprotu tev pauti domāti tikai tik cik lai pasē būtu ieraksts vīrietis(nepelnīti),savādāk liekās ka esi kompleksaina bāba kas tik gausties,klačoties un lielīties vien māk
17.novembris 2018, 20:39 | links

plesigais [11m]: Diez cik tad " gudrs " ir cilvēciņš kurš sevi uzskata par gudru ? ? ?Nu personiski man neviens caurām dienām neklārē, ka esmu idiots. Atšķirībā no tevis...

raihs, 17.novembris 2018, 20:33

Nu uzzīmē vēl kādu bildīti, kur pats locekļus spārdi!
Un tad stāsti cik esi gudrs.
Un gudrs neesi arī tādēļ, ka sākām runāt par kādu biznesu, kas pašam, visticamāk, būtu bijis ļoti pa prātam, taču sāki zākāties... Ko darīt, biji gudrs...DDD
17.novembris 2018, 20:38 | links

plesigais [17.11.18]: Diez cik tad " gudrs " ir cilvēciņš kurš sevi uzskata par gudru ? ? ?
Nu personiski man neviens caurām dienām neklārē, ka esmu idiots. Atšķirībā no tevis...
17.novembris 2018, 20:33 | links

17.novembris 2018, 20:33 | links

17.novembris 2018, 20:24 | links

shmidzis
Nevienam idiotam nekad pat prātā neienāks, ka viņš ir idiots. Tādēļ jau viņš ir idiots. Vai tādam plēsīgajam, bushmenam vai docentam kādreiz tas ir iešāvies galvā? Esmu pārliecinats, nekad. Var viņiem visi gadiem to stāstīt un mēģināt pieradīt, tas ir bezcers- rezultātā tiek bīdīti bushmeņa-krūmjaņča līmeņa un stila teksti no tēmas "kas uz citiem saka, tam uz galvas kaka".
17.novembris 2018, 19:55 | links

shmidzis
Nevienam idiotam nekad pat prātā neienāks, ka viņš ir idiots. Tādēļ jau viņš ir idiots. Vai tādam plēsīgajam, bushmenam vai docentam kādreiz tas ir iešāvies galvā? Esmu pārliecinats, nekad. Var viņiem visi gadiem to stāstīt un mēģināt pieradīt, tas ir bezcers- rezultātā tiek bīdīti bushmeņa-krūmjaņča līmeņa un stila teksti no tēmas "kas uz citiem saka, tam uz galvas kaka".
17.novembris 2018, 19:55 | links

krumujancis [17.11.18]: raiham - Briedis
Es salīdzinu tā – ir divu tipu cilvēki – sūdu mušas un bites. Sūdu mušas sev riņķī redz tikai sūdus, bet bite sev redz apkārt ziedus. Bite ir strādīga, viņa dara savu darbu un no bites ir pievienotā vērtība.

krumujancis, 16.novembris 2018, 21:14un tu droši ka jūties kā bite...:DDD UZ sievas kakla sēdēdams

uldens2, 17.novembris 2018, 18:19
Populisms par muldenu postulē - "tev ir taisnība, jo tu esi dumjš".
Pārgudrie, kuri runā tev nesaprotamas lietas, tikai tevi krāpj un ir tavi ienaidnieki.
Taisnībai jābūt saprotamai bez jebkādas izglītības un zināšanām.
Tāpēc tie pārgudrie "briļļainīši", un lecīgie "āžbārdiņas" (kā ir teicis arī pats Krievijas carelis) ir sitami un nīdējami.
Nu tad uz priekšu tautu dēls, uz jaunām uzvarām!
Tukšpļūti krumjanci, ceru, ka tu neesi sevi pieskaitījis sevi pie tiem "pārgudrajiem", ja tomēr savā stulbumā esi, tad nāksies tevi apbēdināt, tu esi prasts iedomīgs zābaks...
17.novembris 2018, 19:44 | links

aldeens
Tu slikti esi sekojis diskusijai. Ne Mairis, ne LV nevienu ne varēja, ne gribēja uzpirkt. Bet Zauerlands, kurš ir gan organizētājs, gan Maira menedžeris, kurš gūst peļņu no Maira, lūk viņš gan varētu...
17.novembris 2018, 19:33 | links

re kur viedoklis par Brieža cīņu kurš sakrīt ar manējo,protams pēc pedējas intervijas kur izstāstija savu veselības stāvokli,tad vispār respect ka tā vēl noboksēja
17.novembris 2018, 19:29 | links

aldeens [10m]: Ja kādam ir kas pret Mairi Briedi,var tak izaicināt uz dueli ringā...Ieteikums muļķīgs un nevietā-mēs (un es jau nu īpaši)kā Maira fani vienkārši apspriežam necilo sniegumu pēdējā cīņā un uzvaras godīgumu. Jo ja uzvara nav bijusi godīga, personiski man tāds bokss nav vajadzīgs. Ceru, ka aizdomas nav pamatotas.

raihs, 17.novembris 2018, 19:04

Domā,ka Maira komanda uzpirka 2 amerikāņu un vienu vēl kādas tur valsts tiesnesi?Visi trīs tak deva viņam uzvaru..Doičlande tak tak lielāka par Latviju,ja no tāda viedokļa skatīties..Sniegums bāls,tas tiesa..Prieks par Usiku,kas atklapēja to lielībnieku Beljū,kurš visādiem veidiem izvairījās no tikšanās ar Mairi..
17.novembris 2018, 19:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager