Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Andreiko,it kā gudrs cilvēks ,bet raksti muļķības.1995.gadā Laini ievēl par SAB direktoru,tad kā viņš var būt 6.Saeimas deputāts?
16.novembris 2018, 20:54 | links

Arbūzs :)
16.novembris 2018, 20:28 | links

- Билли, это кто там на лошади гарцует?
- А, да это неуловимый Джо
- Что, его реально никто поймать не может?
- Да кому он нахуй нужен-то?!
16.novembris 2018, 20:27 | links

Tā jau ir. Neviens . Visi mīž no manis .
16.novembris 2018, 20:26 | links

Bralitis [16.11.18]: A ko Raih , Usis saka ka jāmūk vai jāievēro distance. Es izstāstīju kā es daru ja nav iespējas vairs ieturēt distanci . Bokseris neesmu,ar kaijām ar kopā eju uz pirmā ledus - vienīgais ko pielietoju ir sāpju panēmieni . Nu tas ar pildspalvu - tas speciāli priekš Sullas - tāds punktiņš uz i.
Runa, bračku, ir par ko citu- kam tu nah vispār esi vajadzīgs? Kurš tevi vispār grib sist?
16.novembris 2018, 20:25 | links

A ko Raih , Usis saka ka jāmūk vai jāievēro distance. Es izstāstīju kā es daru ja nav iespējas vairs ieturēt distanci . Bokseris neesmu,ar kaijām ar kopā eju uz pirmā ledus - vienīgais ko pielietoju ir sāpju panēmieni . Nu tas ar pildspalvu - tas speciāli priekš Sullas - tāds punktiņš uz i.
16.novembris 2018, 20:21 | links

Karlis_K [16.11.18]: Tā viš ir, līdz 40 gadiem parasti cilvēkiem ir radoša domāšana, ideju ģenerēšana un revolucionāri risinājumi.
100%! Pēc sevis varu spriest! Agrāk-līdz 40- biju aizrautības, fanātiska darbaspara, ideju un enerģijas pilns! Tagad- ka tik noturētos līmenī un lai visi liek mierā... Увы!
16.novembris 2018, 20:18 | links

Sulla tu ar savā elementā - kā vienmēr sāc kādu apdirst .Riktīgs Latviešu puika .
16.novembris 2018, 20:16 | links

Bralitis [16.11.18]: Spēriens pa pautiem ,ar pirkstu acī ,no sāniem salauzt ceļgalu un ietriekt pildspalvu ausī - tāda mana taktika .Man svaru kategorija nespēlē lomu ..

Bračku!
16.novembris 2018, 20:14 | links

Minhauzens atkal lido uz savas lielgaballodes, tad jau viss ok :)
16.novembris 2018, 20:13 | links

brālīt, a tev neliekas ka brīžiem glābiņš ir drošs attālums un nekādā svara kategorija
;)

usis, 16.novembris 2018, 19:48

Spēriens pa pautiem ,ar pirkstu acī ,no sāniem salauzt ceļgalu un ietriekt pildspalvu ausī - tāda mana taktika .Man svaru kategorija nespēlē lomu ..
16.novembris 2018, 20:08 | links

Vecie krabji māk tikai izjaukt

https://www.youtube.com/watch?v=we0h1GsIDmw
16.novembris 2018, 19:59 | links

Tā viš ir, līdz 40 gadiem parasti cilvēkiem ir radoša domāšana, ideju ģenerēšana un revolucionāri risinājumi. Vecūkšņi pārsvarā ir uzticīgi saviem jaunības ideāliem, pārāk daudz nostaļģē un kritizē jaunas idejas. Ne velti politikā visur dominē vecie krabji, jo politika kalpo naudasmaisiem, kuri parsvarā arī ir sirmi ietiepīgi āži. Jā ir tendence ka arvien biežāk starp pasaules līderiem politikā kā arī miljardieriem parādās tādi 20-40 gadnieki, cerams pie mums arī jaunie aktīvāk izbīdīs vecos krabjus (no kuriem daudzi bijušie kompartijnieki) no ietekmes sfērām.
16.novembris 2018, 19:52 | links

brālīt, a tev neliekas ka brīžiem glābiņš ir drošs attālums un nekādā svara kategorija
;)
16.novembris 2018, 19:48 | links

andreiko [40m]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.to ka Mairim patīk meitenes zin visi.

usis, 16.novembris 2018, 19:24

Tādi jaunumi atkal Raiham nepatīk...
16.novembris 2018, 19:42 | links

andreiko [16.11.18]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.
to ka Mairim patīk meitenes zin visi.
16.novembris 2018, 19:24 | links

andreiko [16.11.18]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.
Un? Un ko stāstīja?
16.novembris 2018, 19:10 | links

Man vienkārši riebj tie jaunie džeki, kas bez jebkādas reālas dzīves pieredzes iekārtojas politikā un piedalās pie reālu lēmumu pieņemšanas. Tas pats Dombrava - no augstskolas sola pa taisno parlamentā, nekur nekad nav strādājis.
Piemēru daudz, kas no viņiem sanācis, spriediet paši.
Kamaldiņš, Lībane, Māris Vītols, Edgars Jaunpups (tas gan toreizējā neplp piešancēja), Dombrava, Valainis, Smiltēns, Kols utt.

andreiko, 16.novembris 2018, 10:18

Tas pats arī darba vietās - visur vajadzīga pieredze. Tātad pēc tava sacītā iznāk ka kamēr tu neesi ieguvis pieredzi un sagaid;ijis pirmos sirmos matus - šajā dzīvē nav ko darīt. Tā tu domā ?

Ja pa nopietno - nedzen Andreiko sviestu . Tikai jaunie ir progresa virzītāji . Mani piemēram besī ka kosmosā lidojam jau 60 gadus bet es nevaru aizšaut ekskursijā vismaz uz mēnesi . Jau vairāk kā 100 gadus visi pukšķina ar iekšdedzes dzinējiem - bet sen bij laiks kustēties ar citiem enerģijas veidiem. Paldies tieši Jaunajiem ka ir vismaz internets un pastu nenes pasta baloži . Jaunie cenšas ieviest izmaiņas - vecie to bremzē -tāda ir cilvēces progresa formula. Tas protams attiecas ar uz politiku .
16.novembris 2018, 19:02 | links

Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.
16.novembris 2018, 19:01 | links

Karlis_K [12:42]: Domāju te daudzi atradīs atbildes kāpēc Briedim pēdējā cīņa bija tik nebaudāma :
Iemācījos boksēties bez rokām – intervija ar Mairi BriediKaut kāda aizdomīgi laba literāra valoda priekš boksera. Intervija varētu būt inscinējums. Bet paskaidrots labi un ticami.

raihs, 16.novembris 2018, 18:49

Galu beigās tak strādā LV policijā!
16.novembris 2018, 18:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager