Andreiko,it kā gudrs cilvēks ,bet raksti muļķības.1995.gadā Laini ievēl par SAB direktoru,tad kā viņš var būt 6.Saeimas deputāts?
16.novembris 2018, 20:54 | links
Bralitis [16.11.18]: A ko Raih , Usis saka ka jāmūk vai jāievēro distance. Es izstāstīju kā es daru ja nav iespējas vairs ieturēt distanci . Bokseris neesmu,ar kaijām ar kopā eju uz pirmā ledus - vienīgais ko pielietoju ir sāpju panēmieni . Nu tas ar pildspalvu - tas speciāli priekš Sullas - tāds punktiņš uz i.Runa, bračku, ir par ko citu- kam tu nah vispār esi vajadzīgs? Kurš tevi vispār grib sist?
Karlis_K [16.11.18]: Tā viš ir, līdz 40 gadiem parasti cilvēkiem ir radoša domāšana, ideju ģenerēšana un revolucionāri risinājumi.100%! Pēc sevis varu spriest! Agrāk-līdz 40- biju aizrautības, fanātiska darbaspara, ideju un enerģijas pilns! Tagad- ka tik noturētos līmenī un lai visi liek mierā... Увы!
Bralitis [16.11.18]: Spēriens pa pautiem ,ar pirkstu acī ,no sāniem salauzt ceļgalu un ietriekt pildspalvu ausī - tāda mana taktika .Man svaru kategorija nespēlē lomu ..
brālīt, a tev neliekas ka brīžiem glābiņš ir drošs attālums un nekādā svara kategorija
;)
usis, 16.novembris 2018, 19:48
andreiko [40m]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.to ka Mairim patīk meitenes zin visi.
usis, 16.novembris 2018, 19:24
andreiko [16.11.18]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.to ka Mairim patīk meitenes zin visi.
andreiko [16.11.18]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.Un? Un ko stāstīja?
Man vienkārši riebj tie jaunie džeki, kas bez jebkādas reālas dzīves pieredzes iekārtojas politikā un piedalās pie reālu lēmumu pieņemšanas. Tas pats Dombrava - no augstskolas sola pa taisno parlamentā, nekur nekad nav strādājis.
Piemēru daudz, kas no viņiem sanācis, spriediet paši.
Kamaldiņš, Lībane, Māris Vītols, Edgars Jaunpups (tas gan toreizējā neplp piešancēja), Dombrava, Valainis, Smiltēns, Kols utt.
andreiko, 16.novembris 2018, 10:18
Karlis_K [12:42]: Domāju te daudzi atradīs atbildes kāpēc Briedim pēdējā cīņa bija tik nebaudāma :
Iemācījos boksēties bez rokām – intervija ar Mairi BriediKaut kāda aizdomīgi laba literāra valoda priekš boksera. Intervija varētu būt inscinējums. Bet paskaidrots labi un ticami.
raihs, 16.novembris 2018, 18:49