Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Karlis_K [16.11.18]: Domāju te daudzi atradīs atbildes kāpēc Briedim pēdējā cīņa bija tik nebaudāma :
Iemācījos boksēties bez rokām – intervija ar Mairi Briedi
Kaut kāda aizdomīgi laba literāra valoda priekš boksera. Intervija varētu būt inscinējums. Bet paskaidrots labi un ticami.
16.novembris 2018, 18:49 | links

Kamaldiņš bija 6.Saeimas deputāts no Latvijas ceļa un tika ievēlēts par pirmo SAB direktoru, prokuratūrā strādājis nav nekad.
16.novembris 2018, 18:30 | links

Kols, tas gan caurkritis mediķis.
16.novembris 2018, 17:18 | links

andreiko,Kamaldiņš tak vesels prokurors bija.
16.novembris 2018, 17:17 | links

Domāju te daudzi atradīs atbildes kāpēc Briedim pēdējā cīņa bija tik nebaudāma :
Iemācījos boksēties bez rokām – intervija ar Mairi Briedi
16.novembris 2018, 12:42 | links

Man vienkārši riebj tie jaunie džeki, kas bez jebkādas reālas dzīves pieredzes iekārtojas politikā un piedalās pie reālu lēmumu pieņemšanas. Tas pats Dombrava - no augstskolas sola pa taisno parlamentā, nekur nekad nav strādājis.
Piemēru daudz, kas no viņiem sanācis, spriediet paši.
Kamaldiņš, Lībane, Māris Vītols, Edgars Jaunpups (tas gan toreizējā neplp piešancēja), Dombrava, Valainis, Smiltēns, Kols utt.
16.novembris 2018, 10:18 | links

Tas viņa tēvs tiešām visu laiku pa klubiem vazājās. Diezko gudru iespadu neatstāja. Vienreiz stāvu pie bāra letes, šis pienāk pie manis un saka: "Es tev nepatīku? Tu uz mani slikti skaties..."
Es šim:"Es tā kā uz vecenēm vairāk skatos, bet ja tu šitā man no muguras lavīsies klāt, tad es tiešām sākšu uz tevi slikti skatīties..."
Bet dēls tiešām labu iespadu atstāj... Partija tikai neīstā...
16.novembris 2018, 09:34 | links

Andreiko-LEC jau 11 gadus kā nav Kola īpašumā, ja miljonārs izskolojis dēlu, kurš nevis atrādās klubos , bet gadus 6-7 darbojas politika, tsk, bijis gan ministru prezidenta, gan ministrijas parlamentārais sekretārs utt. kas tur slikts, tie nav algoti darbi?
16.novembris 2018, 09:10 | links

nu ir tak starpība starp ievēlētu un neievēlētu politiķi??? ko nu...?

cojs, 15.novembris 2018, 23:26

Saiemā ir, bet par ministru var iecelt lielāko kretīnu, ka tik Saiema nobalso. Tur ar ievēlēšanu nav nekāda sakara
16.novembris 2018, 08:55 | links

Parādnieks? Phe, interesantāks NA sakarā ir kas cits. Aizsardzības ministra amatam šie piedāvās Rihardu Kolu. Kas ir šis piena puisītis jēzus jaunumā?
Absolvējis Turību (jurisprudence) un Londonas Diplomātisko akadēmiju (ārlietu maģistrs), bet tas jau pasen (līdz 2011.). Pēc tam iestājies NA, uzreiz pēc viena gada darbošanās dabū trešo numuru sarakstā uz Eiroparlamenta vēlēšanām (netiek), bet pēc gada (2014.) tiek ievēlēts Saeimā. Ir ievēlēts arī jaunajā Saeimā. Esot gudrs un attapīgs puiškāns, tikai viena nelaime - nekad dzīvē nav strādājis algotu darbu. Priekš kam, ja papus ir Jānis Kols, Latvijas energoceltnieks īpašnieks un pamatīgs miljonārs.
16.novembris 2018, 07:32 | links

vēlreiz- ministrus neievēl.
16.novembris 2018, 00:04 | links

cojs [15.11.18]: nu ir tak starpība starp ievēlētu un neievēlētu politiķi??? ko nu...?
+
15.novembris 2018, 23:27 | links

nu ir tak starpība starp ievēlētu un neievēlētu politiķi??? ko nu...?
15.novembris 2018, 23:26 | links

cojs [15.11.18]: cojs [16m]: cojs [21:49]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...? noNacionālajai apvienībai tiek piedāvāta Aizsardzības ministrija, ko varētu vadīt Rihards Kols, un Kultūras ministrija, kur darbu turpinātu Dace Melbārde, kā arī Labklājības ministrija, kur potenciālais kandidāts ir Imants Parādnieks
-no Letta

usis, 15.novembris 2018, 22:15
nu tak fufels tas ir,nekad nenoticēšu ka NA varētu sev uztaisīt tadu pašnāvniecisku gājienu,priekškam?Parādnieks slikts?

usis, 15.novembris 2018, 23:07
man viņš neko nau nodarijis,bet ja cilvēki viņu izstrīpoja,tad laiks viņam meklēt citu nodarbošanos
Strīķei vairāk mīnusu, ko nu?
Ministrus neievēl, bet izvirza, apstiprina.
15.novembris 2018, 23:20 | links

cojs [16m]: cojs [21:49]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...? noNacionālajai apvienībai tiek piedāvāta Aizsardzības ministrija, ko varētu vadīt Rihards Kols, un Kultūras ministrija, kur darbu turpinātu Dace Melbārde, kā arī Labklājības ministrija, kur potenciālais kandidāts ir Imants Parādnieks
-no Letta

nu tak fufels tas ir,nekad nenoticēšu ka NA varētu sev uztaisīt tadu pašnāvniecisku gājienu,priekškam?Parādnieks slikts?

usis, 15.novembris 2018, 23:07

man viņš neko nau nodarijis,bet ja cilvēki viņu izstrīpoja,tad laiks viņam meklēt citu nodarbošanos
15.novembris 2018, 23:14 | links

cojs [15.11.18]: cojs [21:49]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...? noNacionālajai apvienībai tiek piedāvāta Aizsardzības ministrija, ko varētu vadīt Rihards Kols, un Kultūras ministrija, kur darbu turpinātu Dace Melbārde, kā arī Labklājības ministrija, kur potenciālais kandidāts ir Imants Parādnieks
-no Letta

nu tak fufels tas ir,nekad nenoticēšu ka NA varētu sev uztaisīt tadu pašnāvniecisku gājienu,priekškam?
Parādnieks slikts?
15.novembris 2018, 23:07 | links

... tātad nav sazvērestības teorija, bet ļoti pat reāla teorija... Pretīgi. Coj, es neciešu NA! Gandrīz tikpat, kā saskaņu.

raihs, 15.novembris 2018, 22:22

es neciešu nevienu šobrīd esošu partiju,NA ir nacionāli noskaņota,tāpēc es par viņiem.pārējie visi ir tikai labuma meklētāji,gan jaunie gan vecie
15.novembris 2018, 22:59 | links

cojs [21:49]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...? noNacionālajai apvienībai tiek piedāvāta Aizsardzības ministrija, ko varētu vadīt Rihards Kols, un Kultūras ministrija, kur darbu turpinātu Dace Melbārde, kā arī Labklājības ministrija, kur potenciālais kandidāts ir Imants Parādnieks
-no Letta

nu tak fufels tas ir,nekad nenoticēšu ka NA varētu sev uztaisīt tadu pašnāvniecisku gājienu,priekškam?
15.novembris 2018, 22:57 | links

cojs [21:49]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...? noNacionālajai apvienībai tiek piedāvāta Aizsardzības ministrija, ko varētu vadīt Rihards Kols, un Kultūras ministrija, kur darbu turpinātu Dace Melbārde, kā arī Labklājības ministrija, kur potenciālais kandidāts ir Imants Parādnieks
-no Letta

15.novembris 2018, 22:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager