15.novembris 2018, 22:47 | links
cojs [15.11.18]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...? noNacionālajai apvienībai tiek piedāvāta Aizsardzības ministrija, ko varētu vadīt Rihards Kols, un Kultūras ministrija, kur darbu turpinātu Dace Melbārde, kā arī Labklājības ministrija, kur potenciālais kandidāts ir Imants Parādnieks
cojs [8m]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...?Pašreiz viena tante (vates portāli), bet redzot viņa purnu partiju pārrunās(kaut gan viņš nav ievēlēts), tas izskatās reāli.
raihs, 15.novembris 2018, 21:52
Bralitis [15.11.18]: jā un vēl, Jkp apsūdzēja Parādnieku un Dzintaru kādu pusļimonu kukuļos ievilkušus, taču ministra krēslu gan piedāvāja.konkrēti abus apsūdzēja un Parādniekam piedāvaja, lai saprastu lietu kārtību- Bordānam nebija labi ne vienā no 5 iepriekšējām partijām, nu tāds raksturs, komunikacijas spējas, Strīķe gadiem nestrādāja , tik tiesājās, tas otrs jurists ar uz to pusi, kādi tur politiķi, kašķi vien meklē, būtu spējīgi juristi, šamos savāktu top biroji.Kpv visas runas tīra demogoģija, kas tajā kompānijā liecina par jaunu politiku, ja jauns ir sagrābt populistiski varu, nu ok, a ko tālāk.
usis, 15.novembris 2018, 21:43
Konkrēti Dzintaram nepiedāvāja.
cojs [15.11.18]: es par to Parādnieka ministra amata vietu nekur oficiāli neesmu dzirdējis,kur tas vispār uzpeldēja?kāda tante teica...?Pašreiz viena tante (vates portāli), bet redzot viņa purnu partiju pārrunās(kaut gan viņš nav ievēlēts), tas izskatās reāli.
jā un vēl, Jkp apsūdzēja Parādnieku un Dzintaru kādu pusļimonu kukuļos ievilkušus, taču ministra krēslu gan piedāvāja.
usis, 15.novembris 2018, 21:43
Brālīt, atceros slavināji krievu izejvielu tranzītbiznesu, i uzturēšanās atļauju tirgošanu, kā reiz veco komuņagu perdeļu lolojumu
;)
usis, 15.novembris 2018, 21:38
Es Dady tev nepiekrītu un pilnībā nostājos Raiha pusē jo es ar balsoju - tikai par KPV , Pievērs uzmanību - Pat Es aizgāju balsot. Neesmu vairs jaunais puika bet ir jau sen - konkretizēšu 27 gadus aknās iesēdusies tā nemainīgā zaglīgā ,shēmojošā LV politika . Ne tikai politiķi kas ir aisberga redzamā daļa bet tie kas aiz viņiem stāv (maksā) ,ierēdniecība kura koriģē un palīdz shēmot politiķiem . Izlasīju Andreiko emocionālo domu rakstu -tā arī neko nesapratu . Skaistas emocijas un sarkasms . Bondars starp citu sarunās pieķērās daudzu partiju solījumam min algu pacelt uz 500 - to pilnīgi visi solīja ja kas , pensijas uz 200 min - ar lielākā daļa solīja . Kad reāli džeks saka liekam uz papīra solījumus - pārējie uzreiz krūmos .
Saka ka naudas neesot . IR . Eļektričku iepirkšanai 1 dienas laikā pagāšnedēļ atradās uzreiz 250 ļimoni ,utt gadījumi iz mūsu politiķu lēmumiem. Nauda ir . Viņa ir jāpārtrauc nelietderīgi tērēt un shēmot . Igauņi to varēja izdarīt bet mēs kā loši un zaglēni visu laiku domājam . Mēs ar tavu tā saucamo stabilitāti stabili turamies aiz Rumānija 2 vietā ekonomiskajā attīstībā ES . Ja tevi tāda stabilitāte apmierina - tad lūdzu . Ja nekādas izmaiņas politiskajā vidē nenotiks - tad lūdzu. Bet tu ar vairs neesi puika - runa vairs neiet par mums - runa nupat jau iet par mazbērniem .
Piekrītu Bordāns nav diplomāts bet mērķi un domas viņam ir ļoti labas , Strīķe kā zaķis man nepatīk - bet funktieris ar pareizs un labs .
Ja šodien būtu atkārtotas vēlēšanas - jaunie politiskie spēki - domāju par KPV un JKP man liekas savāktu katra jau stabili pa 20% . Ar veco ganksteru katru izlēcienu viņi padara arvien populārākus jaunos politiskos spēkus . Laiks vecie perdeļi to saprast ka ir pienācis Jauno laiks.
Bralitis, 15.novembris 2018, 20:33