Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Bračiņ!
Kad Tu pēdējo reizi esi kādu nodokli nomaksājis?( PVN par maizi un akcīzi par zupu neskaitam)?
14.novembris 2018, 20:36 | links

Šoreiz būs tā retā reize, kad piekritīšu bračkam- kāds tak tos AP, NA(coj?!) un ZZS(daddy!?) ievēl... Tātad tā tam būs būt...

raihs, 14.novembris 2018, 19:42

nu nu nekreņķējies,būs jau labi... :)
14.novembris 2018, 20:27 | links

Saskaņa ,zinot mūsbāliņu kašķīgo dabu,jau pēc vēlēšanām paziņoja ,ka bez viņiem darboties spējīgu valdību neizveidos..)
14.novembris 2018, 20:03 | links

MASSU PSIHOZE - stršnoje djelo ! ;)
14.novembris 2018, 19:54 | links

Toni es vēlēju par pārmaiņām ,par jaunām dvesmām bet re kā izdrāž jaunos politiskos spēkus. Pidari - 3 dienās no budžeta izrauj gandrīz 300 ļimonus ,shēmo pa miljardiem un atrada kur piepisties - tiem 1,7 miljardiem. Nebūtu tas cipars - būtu cits iemesls .Tak skaidri redzams ka varu nu nekādi neatdos jaunajiem politiskajiem spēkiem . Vienalga cik laba programma būs - ne par ko !! Mans piedāvājums ir uzmest visas vecās bandītu partijas un izveidot valdību ar saskaņu . Vai nu tā vai nu piesakam karu Igauņiem un otrā dienā parakstam bezierunu kapitulāciju :)
14.novembris 2018, 19:54 | links

Vajag pa vienkāršo,- divas partijas,nē labāk trīs,-viena saskanīgi kreisā,viena pavidam centriskā un trešā liberāli labējā...Tad viss būs vienkāršāk...
14.novembris 2018, 19:52 | links

Šoreiz būs tā retā reize, kad piekritīšu bračkam- kāds tak tos AP, NA(coj?!) un ZZS(daddy!?) ievēl... Tātad tā tam būs būt...
14.novembris 2018, 19:42 | links

Bratka,huliš balsot gāji..:) Atkal ap..ists jutīsies...
14.novembris 2018, 19:39 | links

Nebūs mums valstī pārmaiņas - mēs neesam tādas pelnījuši. Lai Igauņi fiksi mūs okupē - es pirmais pacelšu balto karogu . Labāk protams kļūt par tālo jeņķu štatu vai Zviedrijas , Somijas guberņu . Nav Latvietis parastais pelnījis būt saimnieks - darbinieks,dziedātājs ,dancātājs gan ļoti labs. Tas man tāds spriedelējums par mūsu politiku un šejienes politiku.
14.novembris 2018, 19:35 | links

Skaties pratigi ! ;) Šamam ar Raihonkuli labas atiecibas ! Ievilks klubiņa ! ;)
Klau a varbut vienkarši massveida psihozei padevies - nu kur visi - tur šis pakaļ ?
;) !
14.novembris 2018, 19:27 | links

Šeit https://valutaskurss-eiro.lv/ Toni vari apskatīties cik zviedru kronas par 1 EUR bija jāatdod pirms 6 gadiem un tagad. Cik EUR par vienu UDS bija jāatdod pirms 6 gadiem un cik tagad. Pēc tiem cipariem sanāk ka svensoni degvielu tirgo pa lēto ja cenas starpiba degvielai Zviedrijā tad un tagad ir tikai 25% :)
14.novembris 2018, 19:25 | links

daddy_j [14.11.18]: MJuniors
Tieši tā. Ož gan!
Man šķiet, ka tas pat būtu labākais variants.

urmaas, 14.novembris 2018, 16:58

Iespējasms, ka tā arī būtu, bet tie, kas tur ir tikuši, būs ar rokām kājam pret, jo neviens negarantēs, ka viņi tur atkal tiks, drīzāk otrādi... jau ir izpildījušies...

Tāpēc normāls variants izskatās, ja opozīcijā paliek SC+JKP=22+16=38 balsis.

Pārējie pozīcijā + neatkarīgā Jūlija
Ar īsti nesanāks-gobzems svēti nozvērēja Pabrika valdībā nestrādāt, attiecīgi arī pats koalīcijā šos neņemtu. Nosolījās tik svēti, ka pat es noticēju. Tā ka hvz kas tur vēl būs par rebēm...
14.novembris 2018, 19:25 | links

Plēsoņa,man jau liekas, ka juniors bišku glaimo,laikam kaut kas šam aiz ādas...
14.novembris 2018, 19:08 | links

Oi ;) ! Musu Tonis uzdienejis ? Adminos ticis ? ? ?
Par kadiem grekiem ta nu ? ;)
14.novembris 2018, 19:00 | links

Ja jau tautas vēlēti deputāti tādi var būt,ko tad teikt par prostajiem ļautiņiem...:)
14.novembris 2018, 18:57 | links

Tonis [14.11.18]: Mandarīn,kāpēc domā ka nevar? :)
Admini parasti tādi naf.
14.novembris 2018, 18:48 | links

Mandarīn,kāpēc domā ka nevar? :)
14.novembris 2018, 18:43 | links

AndrisABC [14.11.18]: Paldies tev Toni par siltiem vārdiem. Bet tev nenāktu par ļaunu pakonsultēties ar Uldēnu. Var būt viņš tev izskaidros kas ir valūtas kurs, dažādu valūtu savstarpējais maiņas kurss un kā tas iespaido cenas veikalos :)
Nu nevar buut, ka muusu Tonis ir pastulbs!!
14.novembris 2018, 18:31 | links

Paldies par ieteikumu,nezināju,pakonsultēšos...
14.novembris 2018, 18:18 | links

Paldies tev Toni par siltiem vārdiem. Bet tev nenāktu par ļaunu pakonsultēties ar Uldēnu. Var būt viņš tev izskaidros kas ir valūtas kurs, dažādu valūtu savstarpējais maiņas kurss un kā tas iespaido cenas veikalos :)
14.novembris 2018, 18:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager