Speciāli ūdensvadu krūmu krancim.
Šodien sportacentrs.com ir intervēts Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins. Starp citu, tieši Kleina vadībā Briedis kļuva par to, kas pašreiz ir (precizēju - bija pat daudz labāks). Kleins tostarp saka:
"Lai to panāktu un jāstrādā kā pirmajam numuram, jābūt agresīvam. Aizvadītajā cīņā Mairis tāds nebija. Tāds bokss cilvēkiem nepatīk, par tādu boksu cilvēki nemaksās naudu un neies uz "Arēnu Rīga"."
Bet krkr jau baisais spečuks visā, laikam jau arī ringā. Varbūt krkr ir Jāņa Lancera pseidonīms?
P.S. Esmu uz dažām nodarbībām ringā pie trenera Petrova Vingrotāju ielā bijis pirms gadiem divdesmit. Bet tā jau bija tikai fiziska izkustēšanās (viņš mani kā žurnaļugu pasauca pakustēties), turklāt bokss ir ļoti traumatisks. Esmu jau tā no visām pusēm bijis apskādēts spēlējot ilggadīgi basketu, arī uz ielas dažādos starpgadījumos (ir pārītis smadzeņtrīču). Tāpēc klopēties boksā man čoms dakteris faktiski aizliedza - teica - kas tu gribi palikt vēl durnāks vai vispār dārzenītis?
andreiko, 11.novembris 2018, 20:35
Andreiko!
Man nav vajadzīgi te tie gari izklāsti.
Tikai nesaprotu vienu, Jūs lielie speciālisti boksā, pie tās meistarības un spēka, kas abiem ringā esošajiem ir - pietiek viena sitiena, lai viens no viņiem būtu uz dēļiem.
Vai tiešām to nesaprotat?
Tad kā viņiem vajadzēja darīt? Lai vienam no viņiem rastos tāda iespēja, vai tomēr savādāk?
Briedis bija malacis, bija uzmanīgs un pietiekoši aktīvs lai vinnētu. Štrunts par to, kā tas izskatījās, tas nav šovs, bet ļļļoooti nopietna cīņa.
Aueri, vai, varbūt, sapratāt?!