Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nezinu cik nepelnīta tā uzvara,bet gevors ar neko tādu neizdarīja lai viņam iedotu uzvaru

uldens2, 11.novembris 2018, 21:54

Atmetiet "nacionālās emocijs" un noskatieties cīņu velreiz! Diemžēl, bet nebija Mairis labāks...
Vecie lauri
11.novembris 2018, 21:57 | links

Nezinu cik nepelnīta tā uzvara,bet gevors ar neko tādu neizdarīja lai viņam iedotu uzvaru
11.novembris 2018, 21:54 | links

uldens2
Aizsūti viņam to kontu. A ko, 50nieks paliek 50nieks....
Janci, man ar neiet, varu arī savu kontu nosūtīt?

raihs, 11.novembris 2018, 21:34

Protams, ka vari! Savu muļķību izrādīt!
11.novembris 2018, 21:52 | links

noboksēja Briedis normāli,skatīšanās prieka maz,bet parādija ka prātīgi ar traumu var izvilkt.Gadu atpakaļ kad ar Perezu sitās,ar bij apkampšanās daudz,bet nākamā cīņa ar Usiku jau bij baudāma
11.novembris 2018, 21:52 | links

Priekš auera krkr

Boksā nekad nekas nenotiek ar vienu sitienu. Pretinieks (normāls, nevis iesācējs švalis) iesākumā tiek nokausēts un apdullināts ar iepriekšējiem belzieniem. Ja auers krkr būtu skatījies Usika - Belju cīņu pirms Brieža stumdīšanās, tad būtu lieliski redzējis, kā pirms izšķirošā Usika sitiena Belju jau "peldēja", jo pirms tam bija izlaidis cauri pāris džebus.
Otrkārt, cilvēks pirms uzsākt kaut kādu diskusiju, parasti mazliet painteresējas par doto tēmu, šajos laikos tas ir tik vienkārši kā aiziet uz krūmiem pačurāt.
Un tad infantīls oponents uzzinātu, ka Briedim ir imdividuāls līgums ar Zauerlendu un šis supersērijas rīkotājs saņem glītu procentiņu no Brieža honorāriem šajā sērijā. Uzzinātu par Zauerlenda ietekmi uz tiesnešiem un atklātu to, ka lielākais pasaules boksa ekspertu vairākums tviterī jau ierakstījuši - šo cīņu labāk noboksēja Gevors un Briedim piešķirta pilnīgi nepelnīta uzvara.
Un tad infantīls pārvēršas par drusku zinošu pat tad, ja dzīvo tajos krūmos, uz kurieni pārējie dodas pačurāt.
11.novembris 2018, 21:51 | links

uldens2

raihs, 11.novembris 2018, 21:34kur viņs bomzis ņems 50 eiro,diez vai sieva izsniegs:DDDPretēja gadījumā viņs zinātu ka 50 nav nekāda nauda,ne velti celtnieki ar viņiem atslaukās:DD

uldens2, 11.novembris 2018, 21:49

Varbūt aizveries, ja nav cita ko teikt!
11.novembris 2018, 21:50 | links

Kjanci, bokss un citi tiražētie cīņu veidi nav socialā palīdzība , bet gan nopietns bizness, ar neiztrūkstošiem šova elementiem publikas piesaistīšanai.Veselību saudzējošas cīņas maz kurus interesē, vajag daudz sitienus, dinamiku, un jebkuram sportistam ir izvēle- amatieriski, bez pelnīšanas, jeb savādāk.
Par boksu ar Usiku domāju neviens nesūrojās par skatīšanās izmaksām, bet šis gadījums liks pārdomāt nākošo biļetes, tv abonomenta iegādi, patriotisms , nu hvz, ir daudz alternatīvas, bizness ir nežēlīgs- ja nepelni producentiem piķi, veselība vai citas ligas tik īstermiņā atliks lēmumu ņemt citu.

usis, 11.novembris 2018, 21:45

Šoreiz Briedim bija svarīgāk uzvarēt, nekā šovot, jo citādā iznākumā, diezin, vai būtu cerība tādā ringā vēlreiz tikt.
Bet tagad jau noteikti ir ticis - un tad jau redzēsim kā būs tālāk.
11.novembris 2018, 21:50 | links

uldens2

kur viņs bomzis ņems 50 eiro,diez vai sieva izsniegs:DDDPretēja gadījumā viņs zinātu ka 50 nav nekāda nauda,ne velti celtnieki ar viņiem atslaukās:DD
11.novembris 2018, 21:49 | links

Trešas klases uzbraucieni turpinas ! ;) Ari sacensibas kurš nu pieklajigak un korektak !
Nu 50 ir 50 ;) ,
Vai - lauki iebrauca pilsētā ! ;)

Ko puiši - skolotajs klase ? ;)
Vai , vai , vai !
P/S Dakterpap paldies - Tev ari !
Man šodien Venta , sagadaja ĻOTI skaistu balvu ! ;)
11.novembris 2018, 21:46 | links

Kjanci, bokss un citi tiražētie cīņu veidi nav socialā palīdzība , bet gan nopietns bizness, ar neiztrūkstošiem šova elementiem publikas piesaistīšanai.Veselību saudzējošas cīņas maz kurus interesē, vajag daudz sitienus, dinamiku, un jebkuram sportistam ir izvēle- amatieriski, bez pelnīšanas, jeb savādāk.
Par boksu ar Usiku domāju neviens nesūrojās par skatīšanās izmaksām, bet šis gadījums liks pārdomāt nākošo biļetes, tv abonomenta iegādi, patriotisms , nu hvz, ir daudz alternatīvas, bizness ir nežēlīgs- ja nepelni producentiem piķi, veselība vai citas ligas tik īstermiņā atliks lēmumu ņemt citu.
11.novembris 2018, 21:45 | links

uldens2

Ā hahā! man arī, pirmdienai, veselības dzērienam, lūdzu!!!
11.novembris 2018, 21:36 | links

uldens2
11.novembris 2018, 21:34 | links

divi ''biznesmeņi''sadziedājušies:DDD

uldens2, 11.novembris 2018, 21:11

cibiņ, tev pagalam traki iet...es pat teiktu, ka tavai glupajai (jo dzīvo ar tevi, pinkšķi un nīkuli) sievai ir kaut kāds darbs, bet tev nav. Tad nu abi ar meitiņu beciņu gaidiet barotāju mājās... vari uzrakstīt sava konta numuru, 50€ nosūtīšu, mazs pabalsts. Bet, ne tev, bet tavai meitiņai beciņai...jo fāters viņai ņurņiks.

Kā nevaru, tā nevaru sagaidīt tavu bankas kontiņa Nr. Varbūt, tāda nemaz nav?
11.novembris 2018, 21:29 | links

Par boksu - uzjautājiet jebkuram fiziskās sagatavotības trenerim.
Par pārējo, - Priecīgu Lāčplēša dienu!!!
11.novembris 2018, 21:27 | links

Speciāli ūdensvadu krūmu krancim.
Šodien sportacentrs.com ir intervēts Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins. Starp citu, tieši Kleina vadībā Briedis kļuva par to, kas pašreiz ir (precizēju - bija pat daudz labāks). Kleins tostarp saka:

"Lai to panāktu un jāstrādā kā pirmajam numuram, jābūt agresīvam. Aizvadītajā cīņā Mairis tāds nebija. Tāds bokss cilvēkiem nepatīk, par tādu boksu cilvēki nemaksās naudu un neies uz "Arēnu Rīga"."

Bet krkr jau baisais spečuks visā, laikam jau arī ringā. Varbūt krkr ir Jāņa Lancera pseidonīms?
P.S. Esmu uz dažām nodarbībām ringā pie trenera Petrova Vingrotāju ielā bijis pirms gadiem divdesmit. Bet tā jau bija tikai fiziska izkustēšanās (viņš mani kā žurnaļugu pasauca pakustēties), turklāt bokss ir ļoti traumatisks. Esmu jau tā no visām pusēm bijis apskādēts spēlējot ilggadīgi basketu, arī uz ielas dažādos starpgadījumos (ir pārītis smadzeņtrīču). Tāpēc klopēties boksā man čoms dakteris faktiski aizliedza - teica - kas tu gribi palikt vēl durnāks vai vispār dārzenītis?

andreiko, 11.novembris 2018, 20:35

Andreiko!
Man nav vajadzīgi te tie gari izklāsti.
Tikai nesaprotu vienu, Jūs lielie speciālisti boksā, pie tās meistarības un spēka, kas abiem ringā esošajiem ir - pietiek viena sitiena, lai viens no viņiem būtu uz dēļiem.
Vai tiešām to nesaprotat?
Tad kā viņiem vajadzēja darīt? Lai vienam no viņiem rastos tāda iespēja, vai tomēr savādāk?

Briedis bija malacis, bija uzmanīgs un pietiekoši aktīvs lai vinnētu. Štrunts par to, kā tas izskatījās, tas nav šovs, bet ļļļoooti nopietna cīņa.
Aueri, vai, varbūt, sapratāt?!
11.novembris 2018, 21:25 | links

divi ''biznesmeņi''sadziedājušies:DDD
11.novembris 2018, 21:11 | links

Sogad bija pasākums lauki iebrauc Rīgā. Šeit varētu vilkt paralēles. Kapec kaza norava pienu, aizdomas numur viens protams ir uz valdibu, nakosais aizdomigais varaviksnainais kaiminjs. Tresais, bēglis izdzēra un aizbēga tālāk..
11.novembris 2018, 21:09 | links

Plesigais!
Diezgan precīzi esi novērtējis tās ģerevņas padarīšanu.
Patiesībā ir pagrūti saprast, kā tādi ņuņņas var kaut kādu biznesu piekopt vispār.
Kā jau esmu rakstījis - ja nav citu pretargumentu teiktajam, sākas zākāšanās,tur nu apakšā esošie autori ir parādījuši super "lieliskas" prasmes, teikšu, pat idiotismā grūti pārspējamas.
Izskatās - ka pat raksturā nosvērtajam un savaldīgajam Tonim jau ir tas piegriezies.
Un par to ziftiņu jāsaprot viena lietiņa - onkuļi brauca, sacentās, copēja un laida atpakaļ, bet tad, kad tie bija prom, tad lērums uzpeldēja ar vēderiem uz augšu.
Un tad tikai īpašnieki saprata to, ko ir izdarījuši, un ko nevajadzēja darīt. Bet izdarīja jau tikai tāpēc, ka bija tādas bazūnes, kuras autoritatīvi iegalvoja, ka nebūs tā kā nu bija, ka ir OK ķert un atlaist - jo visas dzīvos. Bet faktiski nekā!
Nedzīvo vis. Bet mācīties no tā - ai kā negribas!

Tā ka, plēsīgais, veiksmi biznesā! Tev tā ir laba padarīšana, man bija iespēja tādu fermu apmeklēt Jelgavas tuvumā. Teikšu forši, patika. Bet piešprici acu gaišumam jau arī vajag, kur nu bez tā!
11.novembris 2018, 21:06 | links

Šodien sportacentrs.com ir intervēts Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins. Starp citu, tieši Kleina vadībā Briedis kļuva par to, kas pašreiz ir (precizēju - bija pat daudz labāks). Kleins tostarp saka:

"Lai to panāktu un jāstrādā kā pirmajam numuram, jābūt agresīvam. Aizvadītajā cīņā Mairis tāds nebija. Tāds bokss cilvēkiem nepatīk, par tādu boksu cilvēki nemaksās naudu un neies uz "Arēnu Rīga"."

Bet krkr jau baisais spečuks visā, laikam jau arī ringā. Varbūt krkr ir Jāņa Lancera pseidonīms?
P.S. Esmu uz dažām nodarbībām ringā pie trenera Petrova Vingrotāju ielā bijis pirms gadiem divdesmit. Bet tā jau bija tikai fiziska izkustēšanās (viņš mani kā žurnaļugu pasauca pakustēties), turklāt bokss ir ļoti traumatisks. Esmu jau tā no visām pusēm bijis apskādēts spēlējot ilggadīgi basketu, arī uz ielas dažādos starpgadījumos (ir pārītis smadzeņtrīču). Tāpēc klopēties boksā man čoms dakteris faktiski aizliedza - teica - kas tu gribi palikt vēl durnāks vai vispār dārzenītis?

andreiko, 11.novembris 2018, 20:35

Ogo ! Andreiko ! Žurnalists - onka kas macijies pasniegt info ! Ticis apmacits ka pareizi un kad ! Centies apgut - cik - kur - un kadam cilveku massam !
Mja ;) vecit , ja Tu neredzi ka KJaņča ša briza uzvediba ir vienkarša aizsardziba pret tupiem pirm- trešklasnieku uzbraucieniem ! TU zaude kvalifikaciju ! ;)
Pat ja es ( plesigais - kazu pupu glastitajs ) šobrid KJancim noraditu uz kļudam un rupjibam - butu sliktais !
;) !
11.novembris 2018, 21:01 | links

11.novembris 2018, 20:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager