P. S. Man pašreiz ir lattelekom virszemes tv, pie šiem variantu nav...
10.novembris 2018, 14:03 | links
mjuniors [10.11.18]: Es kaut ka vairs nepanesu to rusiku informaciju. Vienkarsi neciesu vinjus. Tupaka kaimina nevar but. Tapec izvelos vienkarsi nebarot savas smadzenes. Pienemu faktu, dzivo, bet neizmirsti kurs ir kurs.Par citu tēmu- par tvplay premium. Šie piedāvā abonēt uz 48 stundām. Ok, tas der, bet kā lai esmu pārliecinats, ka man tas tvplay aizies?
mjuniors [08.11.18]: Dodu 85%, ka nabaga Bordāns tika pamests zem tanka,un brigmaņveidīgie ielīdīs valdībā.Ceru,ka kļūdos,bet baigi ātri Raimis pieņēma lēmumu par Bordānu.Nu no vecajiem jau ar valdību nesastādīt. Ja JKP un KPV tiešām turēsies kopā, kā šie sola, tad apiet viņus neizdosies
marcinsch, 8.novembris 2018, 18:19
Pēc pirmās dienas tā vien liekas ar, ka Bordānu vecie buki uzmetīs. :/
BrunoL [08.11.18]: Tavi uzbraucieni nevietā.Visu uztver pārlieku slimīgi.Kur palikušas Tevis piesauktās bankas?Par Parex vēl tā,be ABLV?Man vienkārši riebjas, ka cilvēki, mēģinot attaisnot savu nevīžību, meklē vainīgos bankās, valdībās, Eiropas savienībā, masonos, utt.
Dodu 85%, ka nabaga Bordāns tika pamests zem tanka,un brigmaņveidīgie ielīdīs valdībā.Ceru,ka kļūdos,bet baigi ātri Raimis pieņēma lēmumu par Bordānu.
marcinsch, 8.novembris 2018, 18:19
BrunoL [08.11.18]: Janka,kāds sakars kredītam?Banka par katru operāciju ietur komisiju,un nestāsti,ka iztiec bez bankas pakalpojumiem.Nu tad nes maisā to naudu adresātam, ibio! Tas ir pakalpojums, kuru tu vari izmantot un vari arī neizmantot, un ja tu to izmanto, par to tiek prasīta adekvāta samaksa! Kas jūs vispār jau tintē esat sagājuši, vai?
jeeska [08.11.18]: kāda starpība 100 vai 700 :-). Visu laiku esam Vikingu jūgā un pelnam viņiem....SEB, Swed, Nordea, DNBNord, Norvika...Kas nu par muļķībām? Tevi spiež kāds bankās piķi turēt? Kredītus ņemt? Nepatīk vikingi, liec mūsu baltijās, parexos, ablv u.c. mazgātuvēs... Nevajag gvelzt muļķības un izdomāt vainīgos savā nabadzībā...
Bralitis [08.11.18]: Ko ,ko ,bet upmalas piekakāt nkad nevienam neesu ļāvis.Ir gadījies bez maz vai naidniekos kļūt,kad esu licis nomestu beņčiku pacelt..Par tām zivīm es saku tā,-šamie mūs ar banku procentiem moka,tad nu mēs vismaz uz zivīm atspēlēties dabonam...Vai tik nebija vien kādi 100...
Nu bet koņču pirkšaa ir katra paša ziņā...)
Tonis, 8.novembris 2018, 18:00
Vajag tieši pretēji - visu piemēslot . Vajag svensoniem atriebties par 700 gadu jūgu ...
Ko ,ko ,bet upmalas piekakāt nkad nevienam neesu ļāvis.Ir gadījies bez maz vai naidniekos kļūt,kad esu licis nomestu beņčiku pacelt..Par tām zivīm es saku tā,-šamie mūs ar banku procentiem moka,tad nu mēs vismaz uz zivīm atspēlēties dabonam...
Nu bet koņču pirkšaa ir katra paša ziņā...)
Tonis, 8.novembris 2018, 18:00