noboksēja Briedis normāli,skatīšanās prieka maz,bet parādija ka prātīgi ar traumu var izvilkt.Gadu atpakaļ kad ar Perezu sitās,ar bij apkampšanās daudz,bet nākamā cīņa ar Usiku jau bij baudāma
11.novembris 2018, 21:52 | links
uldens2
Aizsūti viņam to kontu. A ko, 50nieks paliek 50nieks....
Janci, man ar neiet, varu arī savu kontu nosūtīt?
raihs, 11.novembris 2018, 21:34kur viņs bomzis ņems 50 eiro,diez vai sieva izsniegs:DDDPretēja gadījumā viņs zinātu ka 50 nav nekāda nauda,ne velti celtnieki ar viņiem atslaukās:DD
uldens2, 11.novembris 2018, 21:49
Kjanci, bokss un citi tiražētie cīņu veidi nav socialā palīdzība , bet gan nopietns bizness, ar neiztrūkstošiem šova elementiem publikas piesaistīšanai.Veselību saudzējošas cīņas maz kurus interesē, vajag daudz sitienus, dinamiku, un jebkuram sportistam ir izvēle- amatieriski, bez pelnīšanas, jeb savādāk.
Par boksu ar Usiku domāju neviens nesūrojās par skatīšanās izmaksām, bet šis gadījums liks pārdomāt nākošo biļetes, tv abonomenta iegādi, patriotisms , nu hvz, ir daudz alternatīvas, bizness ir nežēlīgs- ja nepelni producentiem piķi, veselība vai citas ligas tik īstermiņā atliks lēmumu ņemt citu.
usis, 11.novembris 2018, 21:45
uldens2kur viņs bomzis ņems 50 eiro,diez vai sieva izsniegs:DDDPretēja gadījumā viņs zinātu ka 50 nav nekāda nauda,ne velti celtnieki ar viņiem atslaukās:DD
raihs, 11.novembris 2018, 21:34
uldens2
raihs, 11.novembris 2018, 21:34
divi ''biznesmeņi''sadziedājušies:DDD
uldens2, 11.novembris 2018, 21:11
Speciāli ūdensvadu krūmu krancim.
Šodien sportacentrs.com ir intervēts Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins. Starp citu, tieši Kleina vadībā Briedis kļuva par to, kas pašreiz ir (precizēju - bija pat daudz labāks). Kleins tostarp saka:
"Lai to panāktu un jāstrādā kā pirmajam numuram, jābūt agresīvam. Aizvadītajā cīņā Mairis tāds nebija. Tāds bokss cilvēkiem nepatīk, par tādu boksu cilvēki nemaksās naudu un neies uz "Arēnu Rīga"."
Bet krkr jau baisais spečuks visā, laikam jau arī ringā. Varbūt krkr ir Jāņa Lancera pseidonīms?
P.S. Esmu uz dažām nodarbībām ringā pie trenera Petrova Vingrotāju ielā bijis pirms gadiem divdesmit. Bet tā jau bija tikai fiziska izkustēšanās (viņš mani kā žurnaļugu pasauca pakustēties), turklāt bokss ir ļoti traumatisks. Esmu jau tā no visām pusēm bijis apskādēts spēlējot ilggadīgi basketu, arī uz ielas dažādos starpgadījumos (ir pārītis smadzeņtrīču). Tāpēc klopēties boksā man čoms dakteris faktiski aizliedza - teica - kas tu gribi palikt vēl durnāks vai vispār dārzenītis?
andreiko, 11.novembris 2018, 20:35
Speciāli ūdensvadu krūmu krancim.
Šodien sportacentrs.com ir intervēts Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins. Starp citu, tieši Kleina vadībā Briedis kļuva par to, kas pašreiz ir (precizēju - bija pat daudz labāks). Kleins tostarp saka:
"Lai to panāktu un jāstrādā kā pirmajam numuram, jābūt agresīvam. Aizvadītajā cīņā Mairis tāds nebija. Tāds bokss cilvēkiem nepatīk, par tādu boksu cilvēki nemaksās naudu un neies uz "Arēnu Rīga"."
Bet krkr jau baisais spečuks visā, laikam jau arī ringā. Varbūt krkr ir Jāņa Lancera pseidonīms?
P.S. Esmu uz dažām nodarbībām ringā pie trenera Petrova Vingrotāju ielā bijis pirms gadiem divdesmit. Bet tā jau bija tikai fiziska izkustēšanās (viņš mani kā žurnaļugu pasauca pakustēties), turklāt bokss ir ļoti traumatisks. Esmu jau tā no visām pusēm bijis apskādēts spēlējot ilggadīgi basketu, arī uz ielas dažādos starpgadījumos (ir pārītis smadzeņtrīču). Tāpēc klopēties boksā man čoms dakteris faktiski aizliedza - teica - kas tu gribi palikt vēl durnāks vai vispār dārzenītis?
andreiko, 11.novembris 2018, 20:35