krumujancis [18m]: Viss skaidrs, vinjsh dziivo Norveegjijaa, klaida latvietis.
Taapeec taada saape un aizvainojums
apelsins, 6.novembris 2018, 22:28
Apelsīn! dzīvoju Latvijā un esam, iespējams, pat blakus copējuši dažos ezeros, bet nu tas tā.
Un sāpju arī nav nekādu, ja neskaita, ka rudens klāt, šikās copes laiks šogad strauji iet uz beigām, un ledus vēl tik drīz nebūs.Bet kaapeec tik ljoti uztraucies par nebuutiskaam lietaam?
Vecim gados vajadzeetu aukleet mazbeernus un te nekaa nerakstiit.
apelsins, 6.novembris 2018, 22:53
Būtībā es uztraucos tieši par būtisku lietu - zivju resursu strauju samazināšanos. Tāpēc iestājos par visādu māņu gājienu uzspiešanu, un sabiedrības mānīšanu. Tajā pašā laikā mānītāji savus pakalpojumus pārdod.
Man ir tā priekšrocība, ka nav jābaidās, ka man kaut kāds bizness neies, vai radīsies kādas administratīvas grūtības, vai, ej nu tu sazini, kas.
Pieņemu, ka ir daudzi, kuri domā tāpat kā es, taču neuzdrošinās ''čurāt'' pret vēju, jo nezin kā tāda darbība var beigties.
Un jau tas, ka ir tik daudz kritiķu, liecina, ka izvēlētais ceļš ir pareizs, to redzējām no KPVLV vēstures, ka daudzi taisa savu biznesu uz šo C&R, bet nedara to, ka patiesībā būtu jādara - jāapvienojas cīņā pret barbarisku resursu izlaupīšanu, nost tīklus, pārskatīt MN, un daudz ko citu. Starp citu, pasaulē jau ir iznīcināti 40% no faunas. Šo to jūtam jau arī mēs, Latvijā. Manuprāt, iespaidīgs cipars!