Paskatisimies ko runa " otrā puse " !
https://youtu.be/4wq8-tdr8uM
https://youtu.be/4wq8-tdr8uM
5.novembris 2018, 16:21 | links
Raihu, arī tevis piesauktā Rostova pie Donas nekad nav bijusi hohlu īpašumā. Krievi iesākumā tur nometināja no Krimas aizmukušos armēņus (tāpēc jaunā Nahičevāna, otrs nosaukums), vēlāk tur valdīja Donas kazaku branža. Rostovas apgabalā hoholi ir tikai saujiņa no pamatiedzīvotājiem (89% ir krievi).
andreiko, 5.novembris 2018, 11:43
Uldiņ,es tak teicu ka krievi un haholi pār vienu kārti metami,abi labi..
Amerikāņi tik to izmanto savās interesēs....
Tonis, 5.novembris 2018, 11:22
raihs [05.11.18]: Tonis [17m]: Raihs,bišku jau zinu,arī to, kāda klubiņa idejas tu šeitan bīdi...ĎŠīs sadaļas specu-pensionāru galvenie jājamzirdziņi argumentiem: "šo to jau zinu", "zinu, bet man nekas tev nav jāskaidro", +vates jutūba video... Cieti!Jā, un pavisam piemirsu- viens no sadaļas "speciem" argumentē dzejā!
Tonis [05.11.18]: Raihs,bišku jau zinu,arī to, kāda klubiņa idejas tu šeitan bīdi...ĎŠīs sadaļas specu-pensionāru galvenie jājamzirdziņi argumentiem: "šo to jau zinu", "zinu, bet man nekas tev nav jāskaidro", +vates jutūba video... Cieti!
Jāsaprot ari tas,ja krievam nebūtu nosacīti stipras armijas,tad viņi jau sen būtu sadalīti mazās ķeizaristēs bez teikšanas tiesībām.Un par kaut kādu stipru ekanomiku i runa būt nevarētu.Es viņus neaizstāvu,bet jāmēģina arī iejusties viņu ādā...tieši amerikāņi nevēlas krievijas sadalīšanos mazākās frakcijās,kur katrai būs kodolraķetes un kuras vadīs kāds mafiozs kā putins,tas būs murgs visai pasaulei uz 100gadiem.
Manuprāt lielākā viņu kļūda ir tā,ka visu sazagto piķi iegulda un notralina ārzemēs,nevis savā ekanomikā...
Tonis, 5.novembris 2018, 10:17
Jāsaprot ari tas,ja krievam nebūtu nosacīti stipras armijas,tad viņi jau sen būtu sadalīti mazās ķeizaristēs bez teikšanas tiesībām.Un par kaut kādu stipru ekanomiku i runa būt nevarētu.Es viņus neaizstāvu,bet jāmēģina arī iejusties viņu ādā...
Manuprāt lielākā viņu kļūda ir tā,ka visu sazagto piķi iegulda un notralina ārzemēs,nevis savā ekanomikā...
Tonis, 5.novembris 2018, 10:17