jā,dzeltenā prese ir topā,man jau likās ka šis pasākums ir pamiris,bet muļķi diemžel neiet mazumā un šīs muļķibas uz viņem turās
4.novembris 2018, 10:56 | links
Humors - humoram ,, bet smieties negribas !sasmējos gan,nebij jau spēciņa,savādak jau labprāt uztaisītu kā Grozniju
https://youtu.be/8I5bJFrjoA0 !
plesigais, 4.novembris 2018, 08:17
Tonis [03.11.18]: Mandarīn,tibetas lamas arī sava mūža nogali aizvada vientulīgās kalnu alās.Tā kā tā prakse nav nemaz peļama.Tam brīdim ir jāgatavojas...Vilki
Un vispār,kāda vaina opīšiem uz ragutiņām pavizināties?
Patika,bet tas viss man jau bij zināms...Varbūt kādiem naivajiem mūsbāliņiem pavērs actiņas...nu tas ka briti nav nekādi pūkainie bijuši sen ir skaidrs,bet tajā konkrētajā viseo ir daudz diršanas,paskatoties citus tā kanāla video ir skaidrs kam tas kanāls domāts:DDDDolāram drīz beigas,tas vien izsaka visu kādai mērķauditorijai tas viss paredzēts,žēl ka LV ir naivas galviņas kas nespēj atšķirt kas ir dezinformācija propagandas nolūkos un kas ir patiesība
Tonis, 3.novembris 2018, 22:28
Plēsoņam uz kaziņām uztrenēts,nav vērts pat mērīties..DD
Plēsoņa ,neņem ļaunā.-šutka...
Tonis, 3.novembris 2018, 22:04
uldens2,saprotu dzīve tevi ir smagi abižojusi,bet nu nevajag visu sāpi šeit izlikt.Un par Toni tu atkal pilnīgi garām uzbrauci man.pats ari galīgi garām uzbrauci,neiteresē man ar tevi kašķeties
vienkars, 3.novembris 2018, 21:51