Tonis [31.10.18]: Mandarīn.ko tad nediskutē? Tev tik vien tā duka kā plēsoni apdirst...Man patiik lasiit, ja ir ko
31.oktobris 2018, 22:01 | links
Tonis [31.10.18]: Mandarīn.ko tad nediskutē? Tev tik vien tā duka kā plēsoni apdirst...Man patiik lasiit, ja ir ko
raihs [31.10.18]: apelsins [45m]: Shitaa sadalja nevar pastaaveet bez liidera.Mjaa, Raih, bet bija laiki! Ipashi krievu invaazija Ukrainaa.
Pleesiigais tu neesi nekaads liideris, taa kaa luudz dievu un protams drusku arii aizveries, lai muusu liideris Raihs atgriezjas. Savaadaak buus tik garlaiciigi kaa tagad.
Bez ziepeem!Es vienkārši esmu sapratis, ka pa šiem ilgajiem gadiem nekas nav mainījies- tik vien kā daži veci pirdieni ir kļuvuši vēl vecāki un vēl stulbāki. Un turpina jā vistas kladzināt savas bezjēdzības. Nav ar ko te normāli ar pipelēm pamētāties. Ja nu vien, kad bračka iegriežas... Garlaicīgi.
apelsins [31.10.18]: Shitaa sadalja nevar pastaaveet bez liidera.Es vienkārši esmu sapratis, ka pa šiem ilgajiem gadiem nekas nav mainījies- tik vien kā daži veci pirdieni ir kļuvuši vēl vecāki un vēl stulbāki. Un turpina jā vistas kladzināt savas bezjēdzības. Nav ar ko te normāli ar pipelēm pamētāties. Ja nu vien, kad bračka iegriežas... Garlaicīgi.
Pleesiigais tu neesi nekaads liideris, taa kaa luudz dievu un protams drusku arii aizveries, lai muusu liideris Raihs atgriezjas. Savaadaak buus tik garlaiciigi kaa tagad.
Bez ziepeem!
Ja nemaldos - šito politpulciņa sadaļu uztaisīja Plēsīgais .
Bralitis, 31.oktobris 2018, 20:20
plesigais [10:12]: tava teksta viegla ironija ? ;)
Un kāpēc tu uzskati ka es ari tevi pieskaitu pie " šarikoviem " ?
Nu maksimums pie " šarikovu " lidzskrejejiem ! ;)
Mans ceļš ?
Hm ! Nu kaut vai sakt vienkarši cienit vienam otru ! Nelietot nievajošus lamuvardus , to lietošana Jus gudrakus nepadara , drizak parada intelekta limeni ! Necensties katra teksta noniecināt cita cilveka domu gajienu , lai ari cik atšķirigs TAS butu no Jūsējā !
Nu ja tu ( uzsveru - tu ) uzskati ka tas ir par daudz prasīts !
Jā ari manos tekstos ir kļudas ! Ari es esmu uzvedies rupji !
Bet kļudas ir ielaizstas neapzinati un rupjiba ir atbilde uz rupjibu !
Var " padirsties " ( Raiha teiciens ) - var ! Var pavilkt uz " zoba ) - var !
Bet izrādīt nicinajumu Tonim - tāpēc ka cilvekam savādāks pasaules redzejums !
Jeb man - tāpēc ka esmu vienkarš laucinieks ( kazu pupu glastitajs ) !
Nu atvaino !Eu, Plēsīgais, slienies augšā!!
Kas ir "Esam uz pareizā ceļa", tu neatbildēji vai es nesapratu?
apelsins, 31.oktobris 2018, 20:02
Copmanis, 31.oktobris 2018, 19:39
plesigais [31.10.18]: tava teksta viegla ironija ? ;)Eu, Plēsīgais, slienies augšā!!
Un kāpēc tu uzskati ka es ari tevi pieskaitu pie " šarikoviem " ?
Nu maksimums pie " šarikovu " lidzskrejejiem ! ;)
Mans ceļš ?
Hm ! Nu kaut vai sakt vienkarši cienit vienam otru ! Nelietot nievajošus lamuvardus , to lietošana Jus gudrakus nepadara , drizak parada intelekta limeni ! Necensties katra teksta noniecināt cita cilveka domu gajienu , lai ari cik atšķirigs TAS butu no Jūsējā !
Nu ja tu ( uzsveru - tu ) uzskati ka tas ir par daudz prasīts !
Jā ari manos tekstos ir kļudas ! Ari es esmu uzvedies rupji !
Bet kļudas ir ielaizstas neapzinati un rupjiba ir atbilde uz rupjibu !
Var " padirsties " ( Raiha teiciens ) - var ! Var pavilkt uz " zoba ) - var !
Bet izrādīt nicinajumu Tonim - tāpēc ka cilvekam savādāks pasaules redzejums !
Jeb man - tāpēc ka esmu vienkarš laucinieks ( kazu pupu glastitajs ) !
Nu atvaino !