Viens ir skaidrs, ka kpvlv ir glumi kā viņu atbalstītāji. Tādiem nevar uzticēties!
24.oktobris 2018, 23:56 | links
Bralitis [24.10.18]: Nē Raih ,viņi ir tik pat gudri kā es un vēl gudrāki . Protams ir izņēmumi bet politika nav prasta padarīšana. Vara ir viens ,kad tā ir seko nākamais pārbaudījums - nauda. Tikai pēc otrā pārbaudījuma varēs spriest vai izvēle bij pareiza vai nebij.... viņi ir tikpat dumji kā tu un vēl dumjāki, tu gribēji teikt, ja?
Es pirmo reizi aizgāju vēlēt un jūtu līdz saviem politiķiem. Pilsoniskā aktivitāte - kā saka.
Bralitis, 24.oktobris 2018, 22:27
Kā saka, varbūt prāta briedums?!
mjuniors, 24.oktobris 2018, 22:29
Es pirmo reizi aizgāju vēlēt un jūtu līdz saviem politiķiem. Pilsoniskā aktivitāte - kā saka.
Man patīk kā te jūs uzstājaties ,it kā būtu algoti dažādu partiju rupori..
Vai tad jau nolīgti esat?
Tonis, 24.oktobris 2018, 22:11
plesigais [7m]: + ;) + !A ko tu te jaucies pa vidu, kad pieaugušie runā? Ej vistas barot!
raihs, 24.oktobris 2018, 22:04
Vai tomēr otrādi- ja nav zzs, tad mēs nepiedalāmies!?
raihs, 24.oktobris 2018, 22:02
plesigais [24.10.18]: + ;) + !A ko tu te jaucies pa vidu, kad pieaugušie runā? Ej vistas barot!
"Ja tas nav sešu partiju formāts, tad mēs nevaram akceptēt mums nesaprotamu formātu, kurā mēs piedalāmies,"
raihs, 24.oktobris 2018, 21:38
Tagad lasi to savādāk . " Mums pofig ka jkp negrib piedalīties - mēs piedalīsimies jo mums vienalga ar ko sadarboties" . Vai viņi tā teica ??? Neteica. Kādi vēl jautājumi Raih ?? Vēl nesaproti ? Kas ir 6 partiju formāts ? Tās ir visas Latviešu partijas -pareizi ? Pareizi. -1 partija t.i. jkp -- pareizi? pareizi. Tātad ja jkp nepiedalās sarunās - mēs ar tad nepiedalīsimies . Pareizi ? pareizi. Kādas tev var būt pretenzijas pret kpv ja viņas pa tiešo atbalsta jkp. ?? Ko? a?
Bralitis, 24.oktobris 2018, 21:57
"Ja tas nav sešu partiju formāts, tad mēs nevaram akceptēt mums nesaprotamu formātu, kurā mēs piedalāmies,"
raihs, 24.oktobris 2018, 21:38