Riebjas man tā liekulība, bet daļēji tev taisnība..
raihs, 24.oktobris 2018, 10:14
Tieši tāpēc jau tu sēdi tur, kur sēdi! Nevis Saeimā, kā, izskatās, ka ļoti gribētu...
24.oktobris 2018, 11:19 | links
Riebjas man tā liekulība, bet daļēji tev taisnība..
raihs, 24.oktobris 2018, 10:14
showtime [Vakar]: Partijas mērķis ir realizēt programmu, neviens negrib sēdēt opozīcijā tas ir loģiski. Ja to nesaproti tad ar labunakti.Vah, bemaz nebiju pamanījis šo šedevru! Cik labi, ka mums sadaļā beidzot ir parādījies vieds politologs!
Tikai figņa ir tā, ka tā tava klaunu partija savu programmu varētu realizēt(un pie tam daudz efektīvāk, jo par vienu konkurentu uz ministrijām mazāk) bez ZZS! Kāds sakars ar palikšanu opozīcijā??? Tu rēķinat vispāt māki? Ja JKP pasaka, ka nestrādās ar zzs, un arī kpv to pateiktu, viss visiem būtu vienkaršs un skaidrs-normāla koalīcija bez S un ZZS! Bet tā priekšvēlēšanu principialitāte pazudusi, var sākt shēmot kaut ar krieviem, ka tik pie varas! Pretekļi!
P. S. Un kuram tad te jānovēl arlabunakti?
raihs, 24.oktobris 2018, 09:59
showtime [23.10.18]: Partijas mērķis ir realizēt programmu, neviens negrib sēdēt opozīcijā tas ir loģiski. Ja to nesaproti tad ar labunakti.Vah, bemaz nebiju pamanījis šo šedevru! Cik labi, ka mums sadaļā beidzot ir parādījies vieds politologs!
raihs [23.10.18]: Turklāt 3 nedēļas tādam apjomam, turklāt ar emaljām, tiešām ir ļoti saspringts termiņšzinu, zinu, tikai starpniekoshana. Nopelniiju uz citu poziiciju. Bet vispaar ugunsdzeeseeji, kad ķiinieshi nepaspeej un par drusku daargaaku cenu ir tiiri labs biznesinjsh.
raihs [23.10.18]: apelsins [37m]: raihs [41m]: Dēls varbūt? Nu tas, ar to hitļer jugend frizūruRaih, man vajadzeeja 400 blekja sudrabaina noziimites ar emalju 2 kr. Taveejie nevareeja. Terminsh gan bija tikai 3 ned..Pareizi, piekriitu un taisniiba tev ir. Mani pasuutiija gan Mikaans, gan Dailjrade. Visiem darba pietiek.
Vaig audzeet kapacitaati!!Nevajag... 25 gadu pieredze rāda, ka ir profwsionāli jānodarbojas ar to, ar ko nodarbojies, nevis jāgrābj visu pēc kārtas. Atteikt jebkādus individuālus nesaprotamus pasūtījumus ir mans pamatuzstādījums.
showtime [23.10.18]: apelsins [45m]: showtime [20:59]: urmaas [8:25]: Un ko tas aktieris lietas labā ir izdarījis? Kā nekā 4 gadus nosēdēja saeimā! Neredzu viņā potenciālu, lai kaut ko citu kā tikai sarīkot klaunādi būtu spējīgs izdarīt!Es jau nesaku ka tev par viņu jābalso. Viņš kā bezpartejisks deputāts protams viens pats nevar panākt pārmaiņas, tāpēc vienkārši rādīja saviem sekotājiem kas notiek saeimā un tas vien jau ir daudz vairāk kā daži citi krēslā pirdēji.Tu esi tik forsh pionieris ar savu viedokli!:)Tu esi fantastiski forshinsh savaa paarlieciibaa. Tev vajadzeetu nodoties ticiibai vai kaa Tonja kngam anticiibai normaa, bet ticeet paranormaalam.
Ja vairak par 21, tad biedeejosh. Nu gluzji kaa Braaliitis!!Un tu esi foršais opis ar cigareti zobos kas sakrustotām kājām sēž un gudri dir* par to ko dzīvē pats nekad nav pieredzējis? :)
apelsins [23.10.18]: raihs [41m]: Dēls varbūt? Nu tas, ar to hitļer jugend frizūruRaih, man vajadzeeja 400 blekja sudrabaina noziimites ar emalju 2 kr. Taveejie nevareeja. Terminsh gan bija tikai 3 ned..Nevajag... 25 gadu pieredze rāda, ka ir profwsionāli jānodarbojas ar to, ar ko nodarbojies, nevis jāgrābj visu pēc kārtas. Atteikt jebkādus individuālus nesaprotamus pasūtījumus ir mans pamatuzstādījums.
Vaig audzeet kapacitaati!!
apelsins [23.10.18]: showtime [20:59]: urmaas [8:25]: Un ko tas aktieris lietas labā ir izdarījis? Kā nekā 4 gadus nosēdēja saeimā! Neredzu viņā potenciālu, lai kaut ko citu kā tikai sarīkot klaunādi būtu spējīgs izdarīt!Es jau nesaku ka tev par viņu jābalso. Viņš kā bezpartejisks deputāts protams viens pats nevar panākt pārmaiņas, tāpēc vienkārši rādīja saviem sekotājiem kas notiek saeimā un tas vien jau ir daudz vairāk kā daži citi krēslā pirdēji.Tu esi tik forsh pionieris ar savu viedokli!:)Un tu esi foršais opis ar cigareti zobos kas sakrustotām kājām sēž un gudri dir* par to ko dzīvē pats nekad nav pieredzējis? :)
Ja vairak par 21, tad biedeejosh. Nu gluzji kaa Braaliitis!!
raihs [23.10.18]: showtimePaskaidro kā viņi "raujas pie varas"? Viņi ir ievēlēti ar visvairāk LV elektorāta balsīm. Partijas mērķis ir realizēt programmu, neviens negrib sēdēt opozīcijā tas ir loģiski. Ja to nesaproti tad ar labunakti.
Tu kā kaimiņa elektorāts nevarētu man paskaidrot, kādēļ viņa partija tik izmisīgi raujas koalīcijā ar tiem, pret ko viņš tik izmisīgi "cīnījās" Saeimā? (proti ar zzs-lembergu).
raihs [23.10.18]: Dēls varbūt? Nu tas, ar to hitļer jugend frizūruRaih, man vajadzeeja 400 blekja sudrabaina noziimites ar emalju 2 kr. Taveejie nevareeja. Terminsh gan bija tikai 3 ned..
showtime [23.10.18]: urmaas [8:25]: Un ko tas aktieris lietas labā ir izdarījis? Kā nekā 4 gadus nosēdēja saeimā! Neredzu viņā potenciālu, lai kaut ko citu kā tikai sarīkot klaunādi būtu spējīgs izdarīt!Es jau nesaku ka tev par viņu jābalso. Viņš kā bezpartejisks deputāts protams viens pats nevar panākt pārmaiņas, tāpēc vienkārši rādīja saviem sekotājiem kas notiek saeimā un tas vien jau ir daudz vairāk kā daži citi krēslā pirdēji.Tu esi tik forsh pionieris ar savu viedokli!:)
raihs [23.10.18]: showtimeNu jau Gobzems apsver iespēju sadarboties ar JKP.
Tu kā kaimiņa elektorāts nevarētu man paskaidrot, kādēļ viņa partija tik izmisīgi raujas koalīcijā ar tiem, pret ko viņš tik izmisīgi "cīnījās" Saeimā? (proti ar zzs-lembergu).
urmaas [23.10.18]: Un ko tas aktieris lietas labā ir izdarījis? Kā nekā 4 gadus nosēdēja saeimā! Neredzu viņā potenciālu, lai kaut ko citu kā tikai sarīkot klaunādi būtu spējīgs izdarīt!Es jau nesaku ka tev par viņu jābalso. Viņš kā bezpartejisks deputāts protams viens pats nevar panākt pārmaiņas, tāpēc vienkārši rādīja saviem sekotājiem kas notiek saeimā un tas vien jau ir daudz vairāk kā daži citi krēslā pirdēji.