Tu durik ej un labāk mehāniķo, ne Tev par okupaciju kāda sajēga, ne par ko citu, nejūti ka Tavas gudrības klausās tikai spiedzīgais šmidzis un tērētais apelsīns
arnox61, 8.oktobris 2018, 15:59
Vate, sēdi būdā!
8.oktobris 2018, 17:29 | links
Tu durik ej un labāk mehāniķo, ne Tev par okupaciju kāda sajēga, ne par ko citu, nejūti ka Tavas gudrības klausās tikai spiedzīgais šmidzis un tērētais apelsīns
Kāpēc nepiekasies šmidzim par viņa pēdējo tekstu, ,,ofi......, tālāk izlasi pats, uz kurieni viņu sūtīsi?
arnox61, 8.oktobris 2018, 16:23
2milj? Nopietni? Tu esi kādreiz uz ielas izgājis? Nu nav vairāk par 1,5milj reāliem iedzīvotājiem.
Un ar savu sauso pērkamo žurnālistu statistiku varat iet d***u noslaucīt. :)
BAigars, 8.oktobris 2018, 15:21
Mani vairāk satrauc, ko viņi taisās ar tiem lūžņiem darīt. Sargās saeimas ēku? Vairāk jau Latvijā nav ko sargāt, viss ir iznīcināts un cilvēki izbraukuši.
Vai gadījumā, pirms pastiprināt valsts aizsardzību, nevajag "pastiprināt" pašu valsti, ko aizsargāt?
P. S. Gan jau 100milj no tā sastāda oik :D
BAigars, 8.oktobris 2018, 14:37
BAigars [08.10.18]: Mani vairāk satrauc, ko viņi taisās ar tiem lūžņiem darīt. Sargās saeimas ēku? Vairāk jau Latvijā nav ko sargāt, viss ir iznīcināts un cilvēki izbraukuši.Nu jau tu sāc vaimanāt ka plēsīgais,pamazam attīstāmies un nekas nav iznīcināts,zemnieki dzīvo cepuri kuldami
Vai gadījumā, pirms pastiprināt valsts aizsardzību, nevajag "pastiprināt" pašu valsti, ko aizsargāt?
Mani vairāk satrauc, ko viņi taisās ar tiem lūžņiem darīt. Sargās saeimas ēku? Vairāk jau Latvijā nav ko sargāt, viss ir iznīcināts un cilvēki izbraukuši.
BAigars, 8.oktobris 2018, 14:37
BAigars [08.10.18]: Mani vairāk satrauc, ko viņi taisās ar tiem lūžņiem darīt. Sargās saeimas ēku? Vairāk jau Latvijā nav ko sargāt, viss ir iznīcināts un cilvēki izbraukuši.Ļoti labi,helikopteri mums ir ļoti vajadzīgi,vecie psrs hlami ir savu nokalpojuso,kas tur nāk komplektā mēs nezinām, pieļauju ka inženieru apmācības un tehniskais aprīkojums ar visām rezervesdalam, katra zina pozitīva ziņa
Un kā tieši, tas, ka cilvēki ir slinki utt attaisno helikopterus par 200milj, mūzikas skolu par 40milj, e veselību, id kartes, 80k vērtas 10m2 toletes, oik, pāvestus utt utjp? Da nē, viss ok, mēs esam bagāti, visiem deputātu bērneļiem saziedosim :))
Labi, turpiniet savā vecajā sulā vārīties, gan jau jūsu paaudze drīz izmirs un viss būs kārtībā dabiskā ceļā :) ne asakas!
BAigars, 8.oktobris 2018, 11:29