Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Izbrīnu rada tas, ka vīri pamatīgi gados pa visu dzīvi nav iemācījušies cilvēkus "izkost", vadoties no ārienes, no balss tembra un runas veida. Klauniem taču stulbums un naudaskāre spiežas ārā pa visām malām! Bet ko nu var prasīt no tādiem... kā jancis un bračka....

raihs, 7.oktobris 2018, 13:35

Vienīgais, kurš šeit nerada izbrīnu, nekad un nekā - tas ir raihs!
Vot, gudrs slīpēts mahinātors, visu zina un visu māk, visus var pamācīt un ... apkakāt.
Tas tik ir vecis uz urrrāāā!
7.oktobris 2018, 16:12 | links

atvainojos,ka man domatas lappuses ir aizgajusas talu.neko darit - ari biju darba.un pec velesanam protams diskusijas sit augstu vilni.dziesma dziedaja ta - dzive aukstu Vilni sit,un sit jau citus ari. tatad Plesigais visu cienu.Tik tiesam uzturet 4 gimenes un sievas radus nav joks.ko tur teikt - jastrada. meitenes zurnalos un cope pa televizoru.ar Normundu Grabovski. Cibins - nu ko Jums kungs teikt - visu uzrakstijat pareizi.ka skolotajs skolniekam.jaa notekti sarakstos ir ari cienijami un godigi cilveki.bet ilggadeja prakse rada,ka vini pie sprices netiks.nez kapec Saeima uzpeld parasti visadas odiozas personas,kuras visi esot svitrojusi. kapec es neeju uz velesanam?ne jau tapec,ka es ignoretu savu valsti.bet tapec,ka es neredzu valstiski domajosus clvekus -VALSTS VIRUS. nu nav ko velet.pec manam domam 90 -gadu saeimas sastavs bija kvalitativaks.tagad -jo talak jo svakak.nu nav jega vienkarsi aiziet un nobalsot par vienalga ko.it ka izpildit pilsona pienakumu.kaut ka nebutu pareizi.un izradas ta bez manis doma vel 56 procenti pilsonu.un demokratija pielauj sadu iespeju - nebalsot.un nevajag domat,ka sie 56 procenti ir truli vai slinki -vienkarsi netic tiem kas raujas pie kresliem. es esmu nelabojams optimists un tomer ceru,ka Latvija vel ir spejiga izaudzet valstsvirus.un tad ari aiziesim par viniem nobalsot.vienkarsi aiziet uz velesanu iecirkni keksisa del - to mans godaprats nepielauj.atvaino Cibin kaut ka ta.

Bjorgvins, 7.oktobris 2018, 14:25

Atļaušos vel piebils - ja cilveciņš nobalso par nepopularam partijam ( mazako ļaunumu ) , un partija tiek reitinga virs diviem % bet zem 5 % ! Tiek vienkarši uz nodokļu maksataju kabatam uzpusts valsts birokratu aparats !
:( !
7.oktobris 2018, 14:56 | links

Paldies Toni,ka palaboji.Atvainojos par neprecizitati. tik tiesam 46 %.laikam izsakas nogurums.tikko no darbina.jura...
7.oktobris 2018, 14:40 | links

:) 46% ...:)
7.oktobris 2018, 14:33 | links

atvainojos,ka man domatas lappuses ir aizgajusas talu.neko darit - ari biju darba.un pec velesanam protams diskusijas sit augstu vilni.dziesma dziedaja ta - dzive aukstu Vilni sit,un sit jau citus ari. tatad Plesigais visu cienu.Tik tiesam uzturet 4 gimenes un sievas radus nav joks.ko tur teikt - jastrada. meitenes zurnalos un cope pa televizoru.ar Normundu Grabovski. Cibins - nu ko Jums kungs teikt - visu uzrakstijat pareizi.ka skolotajs skolniekam.jaa notekti sarakstos ir ari cienijami un godigi cilveki.bet ilggadeja prakse rada,ka vini pie sprices netiks.nez kapec Saeima uzpeld parasti visadas odiozas personas,kuras visi esot svitrojusi. kapec es neeju uz velesanam?ne jau tapec,ka es ignoretu savu valsti.bet tapec,ka es neredzu valstiski domajosus clvekus -VALSTS VIRUS. nu nav ko velet.pec manam domam 90 -gadu saeimas sastavs bija kvalitativaks.tagad -jo talak jo svakak.nu nav jega vienkarsi aiziet un nobalsot par vienalga ko.it ka izpildit pilsona pienakumu.kaut ka nebutu pareizi.un izradas ta bez manis doma vel 56 procenti pilsonu.un demokratija pielauj sadu iespeju - nebalsot.un nevajag domat,ka sie 56 procenti ir truli vai slinki -vienkarsi netic tiem kas raujas pie kresliem. es esmu nelabojams optimists un tomer ceru,ka Latvija vel ir spejiga izaudzet valstsvirus.un tad ari aiziesim par viniem nobalsot.vienkarsi aiziet uz velesanu iecirkni keksisa del - to mans godaprats nepielauj.atvaino Cibin kaut ka ta.
7.oktobris 2018, 14:25 | links

Kaut kā man vislaik likās,
ka tu tieši par to premjeru taisījies...
Varbūt jau copmaņiem nebūtu slikti,bet nu tā 'hvatka' tev nebūtu mazāka...
7.oktobris 2018, 14:21 | links

Tonis [07.10.18]: Raihs,
uzvani man,-Antonam Namajunam,-29208904, mēģiinašu noteikt kas tu par fruktu...

Kam sip, kas es par fruktu, es tak par premjeru netaisos... Ķeru zivis un cenšos īpaši nekontaktēties ar tādiem kā tu...
P. S. Šorīt...
7.oktobris 2018, 14:01 | links

Raihs,
uzvani man,-Antonam Namajunam,-29208904, mēģiinašu noteikt kas tu par fruktu...
7.oktobris 2018, 13:51 | links

Nav nekas slikts, bet nav arī nekas labs.
Pozitīvi:
Saskaņa paliks iesūkāt un šiem nepietiek pat ar 2 partijām, lai uztaisītu valdību.
Arī klaunu partija kpv lv nesavăca nekādu ievērojamu pārsvaru.
Neviens nevarēs izbīdīt nekādu populistisku mēslu, kas reāli sačakarētu situāciju.
Lembja laiks ir pagājis.
Negatīvi:
Părāk liela sadrumstalotība, jebkurš lēmums nāks lēni, smagi un ar lieliem kašķiem.
Iespējamas regulăras valdības maiņas.
7.oktobris 2018, 13:50 | links

Izbrīnu rada tas, ka vīri pamatīgi gados pa visu dzīvi nav iemācījušies cilvēkus "izkost", vadoties no ārienes, no balss tembra un runas veida. Klauniem taču stulbums un naudaskāre spiežas ārā pa visām malām! Bet ko nu var prasīt no tādiem... kā jancis un bračka....
7.oktobris 2018, 13:35 | links

Pirmais trijnieks Latvijas cietumos:
"Saskaņa" 31,14%.
Latvijas Krievu savienība 19,72%,
"KPV LV" 15,81%.
Malači veči ar kriminālajām kļičkām bračka, vienkars un krūmujancis!

raihs, 7.oktobris 2018, 07:31
raih! Ko te paspēji samurgot? Ka tikai pašu vēl neieliek mīkstumā...
Bet jau sākumā pateicu pareizu prognozi: vai nu par KPVLV, vai vienalga par ko, vai vispār par neko.
Apkakāts tiku pamatīgi! Bet galu galā - kā tad sanāca augstdzimušie gudrinieki?
Ja sanāks gribēšana - uztaisīšu tādu iespaidīgu ''gudro'' viedokļu kopsavilkumu, lai katrs var pats uz sevi paskatīties no attāluma saistībā ar vēlēšanu rezultātiem. Būs jautri!

krumujancis, 7.oktobris 2018, 12:48

Man ari tada doma bija ! Tikai iizdomaju ka virpai uztaisit frezešanas aprikojumu bus vertigak !
;) !
7.oktobris 2018, 13:31 | links

Tiem kam apriebusies tā poļitika...

https://youtu.be/Xdmp1ry1vGY?t=166
7.oktobris 2018, 12:53 | links

Pirmais trijnieks Latvijas cietumos:
"Saskaņa" 31,14%.
Latvijas Krievu savienība 19,72%,
"KPV LV" 15,81%.
Malači veči ar kriminālajām kļičkām bračka, vienkars un krūmujancis!

raihs, 7.oktobris 2018, 07:31

raih! Ko te paspēji samurgot? Ka tikai pašu vēl neieliek mīkstumā...
Bet jau sākumā pateicu pareizu prognozi: vai nu par KPVLV, vai vienalga par ko, vai vispār par neko.
Apkakāts tiku pamatīgi! Bet galu galā - kā tad sanāca augstdzimušie gudrinieki?
Ja sanāks gribēšana - uztaisīšu tādu iespaidīgu ''gudro'' viedokļu kopsavilkumu, lai katrs var pats uz sevi paskatīties no attāluma saistībā ar vēlēšanu rezultātiem. Būs jautri!
7.oktobris 2018, 12:48 | links

Nu tak...,man nav žēl.
Lai nu kādi vēji pāri pūš,jumora izjūta vienmēr palīdz...
7.oktobris 2018, 12:21 | links

Toni, paldies par video! :DDD
7.oktobris 2018, 11:37 | links

Anton,o kino par godu Junioram!
7.oktobris 2018, 11:20 | links

Rīta jumors,pēcvēlēšanu stresa noņemšanai...

https://youtu.be/gKlnEOZOiPI?t=919
7.oktobris 2018, 10:48 | links

Ja jau grib, lai komanjugas pasez aiz borta, kpv ir jabut.
7.oktobris 2018, 09:58 | links

Vienīgā problēma - piecu sivēnu kautiņš pie siles, katrs sev grib atraut treknāko kumosu, būs sūri.
7.oktobris 2018, 09:26 | links

Ja nebūs diži pārsteigumi, tad aizgaldos paliks Urbanovičs ar Kaimiņu, varēs rukšķēt, cik tik jaudas.
Pārējiem kopā 61 vieta, ļoti stabila koalīcija. Plus vēl laika gaitā kaimiņēni (kāds bariņš noteikti) pārbēgs uz citām partijām, lai gan īsti vajadzības pēc šiem frīkiem nav.
7.oktobris 2018, 09:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager