Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Janka,kad būsi S.namā? Mani kaut kas varētu interesēt.
6.oktobris 2018, 20:18 | links

Vecie pirdieni vel lielas, ka neiet velet.
6.oktobris 2018, 20:13 | links

Skatos, šodien vecajiem pirdieniem kaut kāda hiperaktivitātes lēkme...
6.oktobris 2018, 20:04 | links

Plēsoņa,tev tak vistu olas un kazas siera gana,ar to tak arī norēķinies..Viens čpoks,-viena brete olas...:D

Tonis, 6.oktobris 2018, 16:28

Tonis , nav jau padomija !
Tris rubļi un gravis !
Tagad bez glauna autiņa un platina kartes - nepiebrauksi !
Ja nu kompaška sadzerties un tadus pašus alkašus apgrabstit !

Man vairak seņču variants , vienu noķeru un turpinu visu mužu tuset ! ;)
6.oktobris 2018, 19:45 | links

Bjorgvin, bet visas partijas un politiķi jau tomēr nav vienādi, tas būtu tas pats kas sacīt, ka visi makšķernieki ir vienādi. Bet- ir kas ievēro noteikumus, kas nē, kas piemēslo krastu, kas savāc, cik ko patur un kā atlaiž, cik procentus pielielās pie loma utt. Varbūt nemakšķerniekam, kas pilnīgi par copi neinteresējas, visi copmaņi arī liekas vienādi- "dzērāji gumijniekos". Tomēr pieturos pie uzskata, ka tas minimums- aiziet uz vēlēšanām un nobalsot, mums vismaz ir jāizdara. Ja nu tiešām izņēmums varētu būt apziņa, ka pašam sajēgas ir mazāk par valsts pilsoņa vidējo, un ar savu gājienu ir lielākas iespējas pasliktināt stāvokli, ne uzlabot:)
6.oktobris 2018, 17:27 | links

Plēsoņa,tev tak vistu olas un kazas siera gana,ar to tak arī norēķinies..Viens čpoks,-viena brete olas...:D
6.oktobris 2018, 16:28 | links

Bruņčik,ko tur sildīt to gunāriņu ,ja jau pat galošas caurumiņi vairs neinteresē...
6.oktobris 2018, 16:25 | links

plesigais vai tad tu tik vecs,ka politika vien Tev interese ?es ari esmu dinozaurs,bet makskeresana un meitenes mani joprojam interese stiori vairak . ka es negaju uz velesanam,ta ari tagad neeju. nu nav jau par ko velet - klauni,auni un siki zagleni. pec velesanam bus pagiras - visi brinisies - vai tik tiesam mes sitos pasi savelejam ?

Bjorgvins, 6.oktobris 2018, 15:59

Nu - v duše vsegda molodoj - ;) !
Vienkarši lai pabarotu četras ģimenes un sievas radus , iznak paraut vairak ! Copej laika mazak paliek !
Ari skuķi divaini palikuši , visas mekle tikai " sponsoriņus " !
Nu tad vienigi poļitika ! ;)
;) !
Mja :( un " pohas " bus briesmigas ! ;)
6.oktobris 2018, 16:07 | links

plesigais vai tad tu tik vecs,ka politika vien Tev interese ?es ari esmu dinozaurs,bet makskeresana un meitenes mani joprojam interese stiori vairak . ka es negaju uz velesanam,ta ari tagad neeju. nu nav jau par ko velet - klauni,auni un siki zagleni. pec velesanam bus pagiras - visi brinisies - vai tik tiesam mes sitos pasi savelejam ?
6.oktobris 2018, 15:59 | links

Nu salīdzināji! Plēsonis vēl jauns gurķis! Pašpatērīņa režīmā saimnieko.
Labi,pietiks piesārņot tēmu,papucis sirdīgs paliks.
Man sauna izkurināta.Iešu pasildīt gunāriņu.Kādreiz vinš man traki negants bija,kur tik nevadāja. Pat ceļmalā katra pamesta kaloša bija jāpārbauda vai tik nav commuriņš!
6.oktobris 2018, 15:55 | links

Usi,12.57 teici labu domu,-tagad ar piecdesmitniekiem var tikai atslaucīties...Bet ar nav slikti,ja to paciņu daudz...:)
6.oktobris 2018, 15:53 | links

Tad jau vienīgi manos ūdeņos...:)
6.oktobris 2018, 15:45 | links

Būs mums kāda kopīga cope jāsarihtē. Tik,pagaidām,manos ūdeņos nekā interesanta un elpu aizraujoša.
6.oktobris 2018, 15:44 | links

Bet Plēsoņa laikam nav no kārtīgo latviešu šnites,šams man dzērveņu šmakounieku un raibo vistiņu oliņas bez prasīšanas atvēlēja....
6.oktobris 2018, 15:41 | links

Sapratu,-tu ir kārtīgs latvietis...
6.oktobris 2018, 15:36 | links

Gaidīt jau var arī līdz nākošajiem Ziemassvētkiem,tik tautiešiem tāds teiciens:Kāda runa Mārtiņ par lietu šo var būt!
6.oktobris 2018, 15:35 | links

Saki ,līdz Mārtiņiem būs jāgaida?
6.oktobris 2018, 15:30 | links

Ja esam tikušies ekonomikas sadaļā,tad kāda runa Mārtiņ!
6.oktobris 2018, 15:28 | links

Paldies,sapratu ka man vienu burciņu pietaupīsi...
6.oktobris 2018, 15:26 | links

Sākās! Zafte nožmiegta? Visu pirms būtu izvērtējis,vai vari atļauties! Kā ne kā bioloģiski audzētas,pensionēta elektriķa rokām lasītas! Tiesa,pa kādam groziņam arī tuvākās apkārtnes jaunavas vāca.Tak cto ne hren sobačačij!
Tu gan tāds lāga vīrs,zemeņogu nedabūjušam skumjās mirt neļautu!Pedējo,vissaldāko būtu atvēlejis!
Žēl,ka Tev nav zemeņu zafte!
6.oktobris 2018, 15:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager