Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Bruņčik,zemeņu safti nožmiedzi,cits nekas neatliek...
6.oktobris 2018, 14:54 | links

Anton,atkal bojā acis pie krāsainā televizora!
6.oktobris 2018, 14:14 | links

Nočņikus iepirku,0,7 L arī,tagad var gaidīt tā šova rezultātus.Bet kamēr gaidām ,atslābumam te interesanta filmiņa par 2.pasaules karu un fīrera gaitām.Raihujancim patiks...

https://youtu.be/OaD3iLO6JUQ?t=2957
6.oktobris 2018, 13:28 | links

laikos, kad negājāt vēlēt, un tomēr vēlēšanās piedalijušies bija 99%, labsajūtā atslaucijāties ar ''Cīņu'', ceļojums uz Valgu pēc končāmm jeb Mažeikiem pēc desas bij notikums, un mutes ārpus virtuves bij jātur ciet.Pašlaik atslaukoties ar piecdesmitniekiem un copējot Zviedrijā gānam politiķus.Cpoksh.

usis, 6.oktobris 2018, 12:07

Es viņus negānu, viņi paši savā starpā viens otru gāna. Neviens saraksts nevar salasīt 50+balsu bet šādi gānoties savā starpā nekādu konstruktīvu koalīciju izveidot nevar, tāpēc būs jādzīvo kā līdz šim, diemžēl.

kutis, 6.oktobris 2018, 12:25

Kuti! Kā gan var nesadzīvot vienas rokas pieci pirksti?
Lai cik viņi viens otram nepatiktu, pēc pieklūšanas pie siles, sadzīvos kā mīļie. Par to nekādu šaubu nav.
6.oktobris 2018, 12:58 | links

laikos, kad negājāt vēlēt, un tomēr vēlēšanās piedalijušies bija 99%, labsajūtā atslaucijāties ar ''Cīņu'', ceļojums uz Valgu pēc končāmm jeb Mažeikiem pēc desas bij notikums, un mutes ārpus virtuves bij jātur ciet.Pašlaik atslaukoties ar piecdesmitniekiem un copējot Zviedrijā gānam politiķus.Cpoksh.

Es viņus negānu, viņi paši savā starpā viens otru gāna. Neviens saraksts nevar salasīt 50+balsu bet šādi gānoties savā starpā nekādu konstruktīvu koalīciju izveidot nevar, tāpēc būs jādzīvo kā līdz šim, diemžēl.
6.oktobris 2018, 12:25 | links

Laikos kad negaju velet , POLITIKA ari neintereseja ! Vairak meitenes un cope !
Un ari totalitarais režims ar vienu partiju , nedeva parak lielas iespejas !
Parejais nu pec sirdapziņas , cilveks kas piecdesmitnieku nopelnijis ar smagu bet godigu darbu , labak ieguldis TO nakotnes planos !
6.oktobris 2018, 12:19 | links

6.oktobris 2018, 12:07 | links

Personigi man žel , to tris četru stundu no manas dzīves , ko izterešu lai aizietu uz tuvako . . . !
Labak veltišu mazberniem un saimniecibai , nevis onkuļiem kas MAN liek domat ko es varu dot !
Nevis KĀ man atmaksat par samaksatajiem nodokļiem !
6.oktobris 2018, 11:12 | links

Noskatījos vakar vakarā premjeru kandidātu debates un kaut kā pārgāja luste iet balsot, tagad sēžu un štukoju kuru krupi vieglāk norīt lai uzreiz nebūtu jāatvemj...

kutis, 6.oktobris 2018, 10:12

;) ! ! !
Paskaties vienkaršak !
Kapec bojat skaistu rudens dienu ! Cope , drope , meitenes !
Ari tekošie darbiņi !
VIS Sev par labu , un Savas intereses ! Nu aiziesi , nu iemetisi ! Un ja vel piedzersies ( no priekie vai bedam ) !
Jega ta kada ?
6.oktobris 2018, 11:00 | links

Noskatījos vakar vakarā premjeru kandidātu debates un kaut kā pārgāja luste iet balsot, tagad sēžu un štukoju kuru krupi vieglāk norīt lai uzreiz nebūtu jāatvemj...
6.oktobris 2018, 10:12 | links

Nobalsoju domas pa nakti nemainijās KPV.LV
6.oktobris 2018, 09:16 | links

Morgen!
Pietiek pamt,visi pie urnām!
Skatos, vakarpusē puiķiem tāds labs garastāvoklis bij,ar jumoru sākāt bārstīties,tas ir laab...
Es gan šoreiz labāk pamalkošu tēju ,Bruņčiks teicās iedot to zemeņzafti..
Pēčāk aiztecēšu pēc nočņikiem,man te viens pa 10 kapeiķiem gabalā solījās nopārdot,zviedru pāļukiem šogad garšo...
Un taaad,turpināsim skatīties to vēlēšanu šovu...
6.oktobris 2018, 08:38 | links

Bija intresanti šovakar labi ka viens otru neapmētājam ar sūd++.Rīt redzēsim kas ir muļķi un klauni,kas par vecajiem un negrib pārmaiņas.
6.oktobris 2018, 01:00 | links

Es Tev pateikšu konkrētu vietu ja apsolies nebalsot par kaimiņu,pat bildi nosūtīšu ar zivīm,ja netici.bet vispār nedaudz par agru,domāju ka vis sāksies pēc nedēļām divām

cojs, 6.oktobris 2018, 00:29

Zivis esmu redzējis -pat kādu ar noķēris . Man interesē upe kur kustība sākusies . Vietu nevajag . Labi - par kaimiņu nebalsošu -balsošu par Gobzemu. Tagad upi lūdzu ? ;)
6.oktobris 2018, 00:46 | links

Neticu ka tu Bračku ar to nopirksi,kaut te viņs skaitās vedzeļu guru.
6.oktobris 2018, 00:32 | links

Es Tev pateikšu konkrētu vietu ja apsolies nebalsot par kaimiņu,pat bildi nosūtīšu ar zivīm,ja netici.bet vispār nedaudz par agru,domāju ka vis sāksies pēc nedēļām divām
6.oktobris 2018, 00:29 | links

2 atlaistas,3 paņemtas,lielākai 400gr

cojs, 6.oktobris 2018, 00:11

Upe???
6.oktobris 2018, 00:18 | links

protams klačujancis ar klāt:DDD
6.oktobris 2018, 00:16 | links

2 atlaistas,3 paņemtas,lielākai 400gr
6.oktobris 2018, 00:11 | links

Coj ir kāda cope?
6.oktobris 2018, 00:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager