urmaas.Nekad visas iesaistītas puses nebūs priecīgas.
5.oktobris 2018, 23:21 | links
Daudzus svētdienas rīts apbēdinās!
urmaas, 5.oktobris 2018, 23:18
uldens2.Atkārtosos ko viņs viens var lielu panākt tāpēc vajag komandu.
vienkars, 5.oktobris 2018, 22:57tur tādi 100 gabali ar tādām atmazkām,bet jums naivajaiem ar to pietiek
uldens2, 5.oktobris 2018, 23:05
Atmazka viena - vainīga partija vai citas partijas ne kāds konkrēti. Bet man patīk kpv funktieris par konkrētu cilvēku atbildību . Tādas līdz šim vēl nav bijis.
Bralitis, 5.oktobris 2018, 23:10
Balsojiet vienalga par ko,appisiens vienalga būs.Tie kas raujas pie varas,sevi savā privātajā dzīvē un biznesā nevarēja sevi pierādīt,tādēļ vajadzīgs aunu bars ko pārvaldīt.Tas nav priekš manis...
Tonis, 5.oktobris 2018, 23:02visticamāk toņonkul tev taisnība,es ar saviem JKP iespējams arī aplauzīšos,bet tur vismaz kompromāti nespiežas pa visām šķirbām arā,vismaz pagaidām
uldens2, 5.oktobris 2018, 23:07
Balsojiet vienalga par ko,appisiens vienalga būs.Tie kas raujas pie varas,sevi savā privātajā dzīvē un biznesā nevarēja sevi pierādīt,tādēļ vajadzīgs aunu bars ko pārvaldīt.Tas nav priekš manis...
Tonis, 5.oktobris 2018, 23:02visticamāk toņonkul tev taisnība,es ar saviem JKP iespējams arī aplauzīšos,bet tur vismaz kompromāti nespiežas pa visām šķirbām arā,vismaz pagaidām
uldens2, 5.oktobris 2018, 23:07
vienkars, 5.oktobris 2018, 22:57tur tādi 100 gabali ar tādām atmazkām,bet jums naivajaiem ar to pietiek
uldens2, 5.oktobris 2018, 23:05
Balsojiet vienalga par ko,appisiens vienalga būs.Tie kas raujas pie varas,sevi savā privātajā dzīvē un biznesā nevarēja sevi pierādīt,tādēļ vajadzīgs aunu bars ko pārvaldīt.Tas nav priekš manis...visticamāk toņonkul tev taisnība,es ar saviem JKP iespējams arī aplauzīšos,bet tur vismaz kompromāti nespiežas pa visām šķirbām arā,vismaz pagaidām
Tonis, 5.oktobris 2018, 23:02
Tonis, 5.oktobris 2018, 23:02
uldens2.Atkārtosos ko viņs viens var lielu panākt tāpēc vajag komandu.tur tādi 100 gabali ar tādām atmazkām,bet jums naivajaiem ar to pietiek
vienkars, 5.oktobris 2018, 22:57
vienkars, 5.oktobris 2018, 22:57
kpv startā jau ir appisiens un kā to var neredzēt man nav saprotams,kaimiņs jau 4 gadus atsēdējis,neko nav izdarījis,bet viņu slavē.Nu redzēs,bet pieļauju ka tauta atkal dabūs to ko ir pelnījuši.Paši muļķi notic kārtējo reizi pasakām un pēc tam jūtas vīlušies.Kā jau saka,vēlētāja atmiņa esot 3 mēnešus,kas bijis pirms tam nevienu neiteresē
uldens2, 5.oktobris 2018, 22:55