Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
uldens2.Atkārtosos ko viņs viens var lielu panākt tāpēc vajag komandu.
5.oktobris 2018, 22:57 | links

kpv startā jau ir appisiens un kā to var neredzēt man nav saprotams,kaimiņs jau 4 gadus atsēdējis,neko nav izdarījis,bet viņu slavē.Nu redzēs,bet pieļauju ka tauta atkal dabūs to ko ir pelnījuši.Paši muļķi notic kārtējo reizi pasakām un pēc tam jūtas vīlušies.Kā jau saka,vēlētāja atmiņa esot 3 mēnešus,kas bijis pirms tam nevienu neiteresē

uldens2, 5.oktobris 2018, 22:55

Viņš tieši nav "atsēdējis" . Visredzamākā figūra visu laiku bij.

Teiciens pie siles . Padomājiet. Mēs rītdien iesim un nobalsosim par cilvēkiem un noliksim viņiem to sili priekšā . Kādas kuram karotes vai kausi azotēs - to rādīs laiks.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:45

Balsosim par ko gribam, bet no tās siles ēdīs jebkurš, kurš pie tās tiks. Tas jau gadiem pierādijies. Galīg vecie un jaunie var ticēt viņu solījumiem. Mēs tik varam cerēt, kaut zinām, ka nekas nemainīsies, :D

Ja godīgi negribu redzēt ZZS,Jauno Vienotību un PAR.
5.oktobris 2018, 22:56 | links

Tonis.Bet ja česna par ko balsotu

vienkars, 5.oktobris 2018, 22:51

Viņam karalis Gustavs ir primārais...
5.oktobris 2018, 22:55 | links

kpv startā jau ir appisiens un kā to var neredzēt man nav saprotams,kaimiņs jau 4 gadus atsēdējis,neko nav izdarījis,bet viņu slavē.Nu redzēs,bet pieļauju ka tauta atkal dabūs to ko ir pelnījuši.Paši muļķi notic kārtējo reizi pasakām un pēc tam jūtas vīlušies.Kā jau saka,vēlētāja atmiņa esot 3 mēnešus,kas bijis pirms tam nevienu neiteresē

Tagadiņ teikšu tā :- a huiviņzin...)

Tonis.Bet ja česna par ko balsotu
5.oktobris 2018, 22:51 | links

Jādod iespēja JAUNAJIEM. Nēsmu bijis nevienā pertijā, pat stāvējis blakām. Mēğinam?
Zivis jau sliktāk vairs ķerties vairs nevar.
5.oktobris 2018, 22:50 | links

Puiķi,maldaties,Tonis šoreiz mājās dzers tēju...Man pase 'prosročeno'...:)
5.oktobris 2018, 22:49 | links

Teiciens pie siles . Padomājiet. Mēs rītdien iesim un nobalsosim par cilvēkiem un noliksim viņiem to sili priekšā . Kādas kuram karotes vai kausi azotēs - to rādīs laiks.
5.oktobris 2018, 22:45 | links

Jātaisa protesta balsojums,-par saskaņu..:)

Tonis, 5.oktobris 2018, 22:39

Var protestēt, bet viņiem PAšIem PIETIEK. Nevajag palīdzət....... .
5.oktobris 2018, 22:43 | links

Tonis.Balsos par KPV.LV
5.oktobris 2018, 22:43 | links

Bralitis,Pievienojos ja KPV,LV piečakarēs daudzus gadus mani vēlēšanās neredzēs.Bet es domāju ka ir arī jau B plāns kas līdz šim ir pie siles,ja nu kas ārkārt vēlēšanas.
5.oktobris 2018, 22:41 | links

Tonis, 5.oktobris 2018, 22:39

Tu jau tāpat par viņiem balsosi.

Bralit ja nemēģina,tad jaunā vietā zivi nenoķersi.
Es ar pa Repši savālaikā balsoju, nenožēloju -kāda sakritība uzskatos.

5.oktobris 2018, 22:39 | links

Pa ļoti ilgiem gadiem beidzot ir pilnīgi jauns ,progresīvs ( vismaz tādu iespaidu rada) politisks spēks uzradies kas kaut kādu cerībiņu rada . Pat MANI tas spēja aizķert. Jau Cojam nosolījos ja šitie puiki apzagsies tad gan vairs ni ni vēlēšanām.
5.oktobris 2018, 22:38 | links

Vecajiem politiķiem bija jāzmirst/jāaiziet, ja 28 gadu laikā nespēja pierādīt(sazagt), lūdzu ļaujiet mēğināt kaut kam jaunam KPV . ja neizdosies, nākamreiz varēsiet mēğināt citus. Dodiet iespəju.

zigy, 5.oktobris 2018, 22:18

Es tos citus zigy gaidīju 16 gadus . Kurā gadā repše uzradās - neatceros - vecs palieku. Tā bij pēdējā reize kad balsoju. Ja šitie piečakarēs nez cik ilgi atkal būs jāgaida.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:24

zigy, 5.oktobris 2018, 22:37
5.oktobris 2018, 22:37 | links

Pilnīgu jūtu rītvakar būs baigais visiem šoks
5.oktobris 2018, 22:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager