Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Vēl viens jautājums vai tiešām jūs paši visi esat tik kristāl balti.Par sevi pateikšu es tāds neesmu.Kadreiz pafantazējiet ,ja kāds pats no jums tiktu pie tā siles.

vienkars, 5.oktobris 2018, 21:15

Zini tad vislabākais variants ir monarhija. Kā sīkais piedzimst -jau skaidrs ka būs valdnieks. Ne tusiņi ar draugiem , ne šmigas jaunībā ,ne tu lamāties vari ne vecenēs iet - jo vēlāk tas viss būs kompromats.
5.oktobris 2018, 21:19 | links

Bralitis [05.10.18]: Ā starp citu kurš bij tas kas vispār pacēla jautājumu par OIK un kurš no saeimas tribīnes visskaļāk kliedz par to - lai to afēru atceltu ?? Protams ka tas klauns par kuru es balsošu. Man pofig ka viņš pēc lutauša izskatās, bet štelli runā . Vai vienotība,Na un citi kaut vārdiņu teica jūnijā kad to lietu cēla gaismiņā? Neviens . Tikai ap vēlēšanu kampaņu kaut ko iepukstējās. Par komunistiem saeimā . Es visus šos gadus vēroju kā Jūs par komuņagām vēlat un pašiem nav kauns krievus lamāt .... Veči, kas notiek Jūsu galvās. Kaimiņš ar precīzi tādu jautājumu uzdod - tāda sajūta ka neviens patiesību pat dzirdēt negrib, Jūs ko nozombēti?
Par Gobzemu jau izteicos,bija administrators zaga.Valsti piečakarēja,par militārām piegādēm.Tur vēl shēmu bez gala.Runājot par Kaimiņu,nosauc labos darbus padarītos,bija tak 4 gadus Saeimā?Un ne par bļaušanu,to var visi.
5.oktobris 2018, 21:19 | links

Musoņi...:)
5.oktobris 2018, 21:18 | links

Kaut kā sāk misēties,īsti neatceros kurš uztaisīja to paātrināto dzīvokļu privatizāciju.Buldozrers vai šķēlinieks?Visumā jau laba iniciatīva,jo ābečveidīgie pašvaldību ierēdņi jau sākumā to bremzēja. Tad aizgāja masveida privatizācija,bet te uzreiz pretī ušaks ar saviem rīgas namu pārvaldniekiem...Un rezultātā nabaga dzīvokļu īpašnieks kļūst par tā vergu un par savu īpašumu maksā dubultīgi...

Tonis, 5.oktobris 2018, 21:01

Toni, tas gan ir tikai tādēļ, ka dzīvokļu īpašnieki, savulaik, ir bijuši par slinku, lai nodibinātu savu biedrību un apsaimniekošanas jautājumus izlemtu paši.
Ka tas ir tieši tā, par to pārliecinājos pats, kādas mājas biedrību radot, atņemot apsaimniekošanas tiesības no kaut kādas juristu kompānijas, un sakārtojot normāli zemes jautājumus, jo nav vairs tā, ka māja vieniem - zeme citiem. Zeme zem mājas un ap māju pieder mājai.
Tagad vismaz bērniem pa labi un kreisi nav jāmaksā bargās naudas, un jātiesājas.
Labi, ka laikā paspēju, tagad, kas viņu zina kā būtu, viss ir samudžināts nejēgā.
5.oktobris 2018, 21:18 | links

Bralitis.Bet tur jau tā lieta,izrādas Meironi ar Šleseru bīda viņus,bet ar naudu žmiedzas.
5.oktobris 2018, 21:17 | links

Kurš sātans vispār izdomāja naudu?Nebūtu tā izdomāta,nebūtu visas šīs problēmas...:DDD

Tonis, 5.oktobris 2018, 21:14

Masoni.....
5.oktobris 2018, 21:15 | links

Vēl viens jautājums vai tiešām jūs paši visi esat tik kristāl balti.Par sevi pateikšu es tāds neesmu.Kadreiz pafantazējiet ,ja kāds pats no jums tiktu pie tā siles.

Vēl neviens ļimons no mūsu kabatām nav noshēmots bet kpv jau melnajā sarakstā!! Jums kaut bišku funktieris ir? Zzs,vienotība,saskaņa,na,tautas partija,lc,... vēsture 28 gadu garumā - tie tak visi jūsu ievēlētie zagļi. Vai es viņus vēlēju? Nē veči -tā ir jūsu atbildība. Tagad vēlēšu par kaimiņu un gobzemu un ja viņi darīs skādi valstij tikai tad varēsiet pist man prātu .Es par viņiem balsošu un iesaku arī jums to darīt.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 20:51

Vot vot ! Rodas sajuta ka visi šie balsot aicinataji , paši kaut kada veida ( caur radiņiem , draugiem ) piesukušies pie silites !
Un katrs par savu parteju baidas , ka tik Kaimiš nenostumj maliņa !

plesigais, 5.oktobris 2018, 21:11

Man precīzi tāds ar iespaids....

Kurš sātans vispār izdomāja naudu?Nebūtu tā izdomāta,nebūtu visas šīs problēmas...:DDD
5.oktobris 2018, 21:14 | links

Bet nekur tak nav konkrēti pierādijumi ka aiz KPV.LV stāv Šleseris.Tik cik internetā tādas veceņu runas un kuras viena daļa uztver par 100 procentīgu taisnību.Līdzīgi kā krievi nāk.

vienkars, 5.oktobris 2018, 21:07Un kā tad ar meironi kur sponsorēšana dokumentāri pierādāma??

uldens2, 5.oktobris 2018, 21:09

Nav neviena dokumenta un pierādījumu. Vēlēšanu budžets 76 000 eiro !!!! vienotība ļimons,na ar cipars ar 5 nullēm,zzs ar ļimons,saskaņa ar ar 6 nullēm . Domā Uldēn . Ja būt Meroni - tur būtu ļimons kā minimums.
5.oktobris 2018, 21:13 | links

Nevar teikt ka baigi jauns un baigi vecs savi 40 ir dzīve sakartota bez valsts palīdzības.Notiesāts it kā neviens nav.
5.oktobris 2018, 21:12 | links

Vēl neviens ļimons no mūsu kabatām nav noshēmots bet kpv jau melnajā sarakstā!! Jums kaut bišku funktieris ir? Zzs,vienotība,saskaņa,na,tautas partija,lc,... vēsture 28 gadu garumā - tie tak visi jūsu ievēlētie zagļi. Vai es viņus vēlēju? Nē veči -tā ir jūsu atbildība. Tagad vēlēšu par kaimiņu un gobzemu un ja viņi darīs skādi valstij tikai tad varēsiet pist man prātu .Es par viņiem balsošu un iesaku arī jums to darīt.

Vot vot ! Rodas sajuta ka visi šie balsot aicinataji , paši kaut kada veida ( caur radiņiem , draugiem ) piesukušies pie silites !
Un katrs par savu parteju baidas , ka tik Kaimiš nenostumj maliņa !
5.oktobris 2018, 21:11 | links

Ā starp citu kurš bij tas kas vispār pacēla jautājumu par OIK un kurš no saeimas tribīnes visskaļāk kliedz par to - lai to afēru atceltu ?? Protams ka tas klauns par kuru es balsošu. Man pofig ka viņš pēc lutauša izskatās, bet štelli runā . Vai vienotība,Na un citi kaut vārdiņu teica jūnijā kad to lietu cēla gaismiņā? Neviens . Tikai ap vēlēšanu kampaņu kaut ko iepukstējās. Par komunistiem saeimā . Es visus šos gadus vēroju kā Jūs par komuņagām vēlat un pašiem nav kauns krievus lamāt .... Veči, kas notiek Jūsu galvās. Kaimiņš ar precīzi tādu jautājumu uzdod - tāda sajūta ka neviens patiesību pat dzirdēt negrib, Jūs ko nozombēti?
5.oktobris 2018, 21:10 | links

Bet nekur tak nav konkrēti pierādijumi ka aiz KPV.LV stāv Šleseris.Tik cik internetā tādas veceņu runas un kuras viena daļa uztver par 100 procentīgu taisnību.Līdzīgi kā krievi nāk.

vienkars, 5.oktobris 2018, 21:07
Un kā tad ar meironi kur sponsorēšana dokumentāri pierādāma??
5.oktobris 2018, 21:09 | links

Ja es zinātu ko tādu Šlesers sliktu ir nodarijis tad pateiktu.Tā kā rakstiji ka Šlesers ir ir ļoti slikts tad uzdevu tev jautājumu.Uz ko tu konkrēti neatbildi.

vienkars, 5.oktobris 2018, 20:53

Varbūt esi ļoti jauns vēl un tajos gados skolā gāji,tad tas piedodams un saprotams,politika neiteresēja,savādāk jau nu itkā vajadzēja zināt par airbaltic afērām kur šeptējās šlesera rokaspuisis bertolds fliks
5.oktobris 2018, 21:08 | links

5.oktobris 2018, 21:07 | links

Kaut kā sāk misēties,īsti neatceros kurš uztaisīja to paātrināto dzīvokļu privatizāciju.Buldozrers vai šķēlinieks?Visumā jau laba iniciatīva,jo ābečveidīgie pašvaldību ierēdņi jau sākumā to bremzēja. Tad aizgāja masveida privatizācija,bet te uzreiz pretī ušaks ar saviem rīgas namu pārvaldniekiem...Un rezultātā nabaga dzīvokļu īpašnieks kļūst par tā vergu un par savu īpašumu maksā dubultīgi...
5.oktobris 2018, 21:01 | links

krumujancis.Nu nejau par velti šogad tāda kampaņa pret KPV.LV tiek izvērsta.Visi tak apzinās ka nēbūs vairs tik viegli šeptēt.
5.oktobris 2018, 21:00 | links

Tev taisnība brālīt! Mēslus tie KPVLV nav sataisījuši un to nemaz nevarēja izdarīt - un tas ir labi.
Un jābalso par viņiem, ja vispār iet balsot. Ja nekāda cita labuma nebūs, tad būs vismaz bezmaksas cirks Saeimā.
Kā šīs Saeimas pieredze rāda - arī tas pagaidām nav maz. Citiem respekts jau ir.
5.oktobris 2018, 20:56 | links

Bralitis.Tur jau tā lieta šie pat vēl nav tikuši nekur ,bet jau sliktie.Izradās kas visu laiku pie siles tie ir baigi labie.Bet visi tikai nez kapēc lamā.
5.oktobris 2018, 20:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager