Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Ja es zinātu ko tādu Šlesers sliktu ir nodarijis tad pateiktu.Tā kā rakstiji ka Šlesers ir ir ļoti slikts tad uzdevu tev jautājumu.Uz ko tu konkrēti neatbildi.
5.oktobris 2018, 20:53 | links

Kvoks,maldies,pliekanais no mucām 5,50,pudeļalus 6,50...

Tonis, 5.oktobris 2018, 20:40

Tas jau nav alus,bet luptūdens ar kuru alusmucas mazgā!
5.oktobris 2018, 20:53 | links

Vēl neviens ļimons no mūsu kabatām nav noshēmots bet kpv jau melnajā sarakstā!! Jums kaut bišku funktieris ir? Zzs,vienotība,saskaņa,na,tautas partija,lc,... vēsture 28 gadu garumā - tie tak visi jūsu ievēlētie zagļi. Vai es viņus vēlēju? Nē veči -tā ir jūsu atbildība. Tagad vēlēšu par kaimiņu un gobzemu un ja viņi darīs skādi valstij tikai tad varēsiet pist man prātu .Es par viņiem balsošu un iesaku arī jums to darīt.
5.oktobris 2018, 20:51 | links

uldens2.Skaidrs man ar tevi viss ir.Vari ari turpmāk šeit izklaidēt cilvēkus.

vienkars, 5.oktobris 2018, 20:46
redz tā vietā lai tu pateiktu ko šlesijs izdarījis labu tu atmet roku,nez tas tāpēc ka nebij argumentu???:DDD
5.oktobris 2018, 20:48 | links

uldens2.Cik noprotu tavs viedoklis ir tik cik tu internetā kaut kur salasies gudrības.

vienkars, 5.oktobris 2018, 20:40

atļaušos pajautāt kur tu smelies informāciju???Verbut es tur varu uzzināt ko jaunu ko zini tu un nezinu es
5.oktobris 2018, 20:47 | links

uldens2.Skaidrs man ar tevi viss ir.Vari ari turpmāk šeit izklaidēt cilvēkus.
5.oktobris 2018, 20:46 | links

uldens2.Cik noprotu tavs viedoklis ir tik cik tu internetā kaut kur salasies gudrības.

vienkars, 5.oktobris 2018, 20:40
nē,es daru kā tu,eju ar katru politiķi personīgi aprunāties un 'tādējādi man rodas pareizs viedoklis
5.oktobris 2018, 20:45 | links

Samisējās man ar ,PLIEKANAIS IR PA PIEČUKU! :)
5.oktobris 2018, 20:44 | links

Kvoks,maldies,pliekanais no mucām 5,50,pudeļalus 6,50...
5.oktobris 2018, 20:40 | links

vienkars [05.10.18]: urmaas.Tu runā vienreiz konkrēti ,nevis kā bāba caur puķēm.
Ar ti, ka tev ar atmiņu ir ptoblēmas nelepojies. Priekš īpaši apdāvinātajiem te neuzskaitīšu 3A pastrādāto.

Tā kā arī šeit ir sācies pasaku laiks, tad lai notiek, ielikšu arī savējo.
Sen senos laikos kādā karaļvalstī karalis esot nolēmis ieviest demokrātiju.
Viņš licis tautai nobalsot par to, ar kādām rīkstēm tauta vēlētos saņemt pērienu.
Šajā sakarībā nodibinājušās trīs politiskās partijas. Viena izvirzījusi priekšlikumu pēršanu rīkot ar kārklu vicām, otra ar bērza žagariem, bet trešā ar paegļa rungu.
Tauta strīdoties par mazāko ļaunumu bariem vien skrējusi pie vēlēšanu urnām.
Gudrākie no viņiem sprieduši, ka "nav gan par ko vēlēt, bet vēlēt ir jāiet".
Vēlēšanās uzvarējusi partija, kuras priekšlikums bijis pēršanu veikt ar bērza žagariem. Tā nu tauta četru gadu garumā (līdz nākamajām vēlēšanām) tikusi pērta ar bērza žagariem.
Reiz šajā valstī ciemojies kaimiņu ķēniņš un bijis ļoti pārsteigts redzot kā tauta šeit tiek pērta.
Viņš jautājis karalim, kādēļ tāda nežēlība? Un karalis atbildējis: "Man pašam arī tas nepatīk, bet, diemžēl, tāda ir tautas vairākuma demokrātiska griba.
Viņi visi nobalsoja par savu pēršanu. Domas dalījās tikai par materiālu no kā taisīt rīkstes."
5.oktobris 2018, 20:39 | links

Tā kā arī šeit ir sācies pasaku laiks, tad lai notiek, ielikšu arī savējo.
Sen senos laikos kādā karaļvalstī karalis esot nolēmis ieviest demokrātiju.
Viņš licis tautai nobalsot par to, ar kādām rīkstēm tauta vēlētos saņemt pērienu.
Šajā sakarībā nodibinājušās trīs politiskās partijas. Viena izvirzījusi priekšlikumu pēršanu rīkot ar kārklu vicām, otra ar bērza žagariem, bet trešā ar paegļa rungu.
Tauta strīdoties par mazāko ļaunumu bariem vien skrējusi pie vēlēšanu urnām.
Gudrākie no viņiem sprieduši, ka "nav gan par ko vēlēt, bet vēlēt ir jāiet".
Vēlēšanās uzvarējusi partija, kuras priekšlikums bijis pēršanu veikt ar bērza žagariem. Tā nu tauta četru gadu garumā (līdz nākamajām vēlēšanām) tikusi pērta ar bērza žagariem.
Reiz šajā valstī ciemojies kaimiņu ķēniņš un bijis ļoti pārsteigts redzot kā tauta šeit tiek pērta.
Viņš jautājis karalim, kādēļ tāda nežēlība? Un karalis atbildējis: "Man pašam arī tas nepatīk, bet, diemžēl, tāda ir tautas vairākuma demokrātiska griba.
Viņi visi nobalsoja par savu pēršanu. Domas dalījās tikai par materiālu no kā taisīt rīkstes."

Gāzi grīdā...:)

Ja tajos bāros pliekana alus glāze maksā 5 eu.,tad tur varka sanāk vēl vairāk par tūkstots pročiem...

Tonis, 5.oktobris 2018, 20:27

Pa 5 eiro bārā alu nevar nopirkt,alus maksā 6.50
5.oktobris 2018, 20:38 | links

Uzdošu tev vēlreiz, ko Šlesers tādu sliktu sadarija.

vienkars, 5.oktobris 2018, 19:59

redz cik īsa atmiņa,jau esi aizmirsis visas afēras kad viņš bij satiksmes ministrs???Lidosta,ACB,tas pirmais kas ataust atmiņā
5.oktobris 2018, 20:36 | links

Bet mani vis vairāk izbrīna,kas balso par zzs?
5.oktobris 2018, 20:27 | links

Ja tajos bāros pliekana alus glāze maksā 5 eu.,tad tur varka sanāk vēl vairāk par tūkstots pročiem...
5.oktobris 2018, 20:27 | links

Gobzems ir izbijis administrators,ir zadzis uz urrā,Kaimiņa partija līdz šim ir izcēlusies ar darbiem,bet ar tukšu muldēšanu.Gobzemam pat nepietika pacietības novadīt maximas lietu līdz galam.No latviešu partijām viņi dabūs vis vairāk balsu,tas ir skaidrs,bet jēgas būs vis mazāk,ja arī viņi neies koalicijā ar zzs un saskaņu,tik un tā neies kopā ar Bordāna partiju.Tas arī skaidri,tādiem kā viņiem vis ērtāk ar ir palikt opozīcijā un darīt ko viņi vis labāk prot,skaļi bļaut.
5.oktobris 2018, 20:26 | links

urmaas.Tu runā vienreiz konkrēti ,nevis kā bāba caur puķēm.
5.oktobris 2018, 20:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager