Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...

Ir izveidojusies situācija,kad mūsu sašķeltajā sabiedrībā jāizvēlas par ko tad balsot? Par ko balsos krievvalodīgo sabiedrība ,šaubu nav.Bet par ko balsos pamatnācijas pārstāvji, nav nekādas skaidrības.Viņi ir mērķtiecīgi sašķeli,sadalīti un atšķaidīti starp daudzajām jaunizveidotajām partijām.Tas tika radīts mērķtiecīgi, it kā aiz demokrātijas un brīvas izvēles aizsega.Rezultātā pamatnācijas pilsoņu viedoklis un vēlmes būs sadrumstalots,atšķaidīts un balsis zaudētas.
Un viss turpināsies pa vecam, tikai nedaudz citās nokrāsās ...
Kas to veicinājis,neteikšu,bet varat trīsreiz minēt...:)
3.oktobris 2018, 19:41 | links

Bralit, ari tev var piekrist. Ir valsti, kas dara un kas tikai kritize. Un tie kritizetaji ir tie, kas cel valsti. 5 kazas ir nakotne un pamatota, lai turpinatu iesakto.
3.oktobris 2018, 19:26 | links

Bralit, ari tev var piekrist. Ir valsti, kas dara un kas tikai kritize. Un tie kritizetaji ir tie, kas cel valsti. 5 kazas ir nakotne un pamatota, lai turpinatu iesakto.
3.oktobris 2018, 19:26 | links

Un nevaig maurot par komunistu regiem , un krievu hakeriem !
JUS ! Jā tieši JUS par to visu balsojat , tatad TAM visam piekritat !

plesigais, 3.oktobris 2018, 17:34

Piekrītu. Tev ir visas tiesības pārmest tiem kas ievēlēja. Un ir tiesības ignorēt vēlēšanas ja nav tavuprāt labu kandidātu. Neklausies tajos kas saka ka tu ir slikts ja nevēlē. Ja tu domā ko dari tad tu norm. Turies Plēsīgais - rot front !
3.oktobris 2018, 19:20 | links

Palasījos te - prieks ka katram sava doma , prieks ka politnodaļa beidzot spriedelē par reālām lietām. Kā tai reklāmā saka - jāskatās. Es kā ideālists balsošu par revolucionāriem . Nu neizdosies kaut ko mainīt - ceru ka mazbērniem kādreiz izdosies kad tie sasniegs vēlētāju vecumu .
3.oktobris 2018, 19:12 | links

Cienītais kazonkul, cik esmu novērojis visskaļāk un ilgstošāk maurojat tieši Jūs, duraks kurš atsakās no sava pilsoņa pienākuma. Demokrātija nevar pastāvēt bez vēlēšanām. Ja Jūs atsakaties vēlēt, tātad pilnībā atbalstat to izvēli kuri aiziet vēlēt. Un jums nav tiesību kritizēt ievēlētos, jo ar savu pasivitāti, slinkumu to veicinājāt.
3.oktobris 2018, 18:01 | links

Un nevaig maurot par komunistu regiem , un krievu hakeriem !
JUS ! Jā tieši JUS par to visu balsojat , tatad TAM visam piekritat !
3.oktobris 2018, 17:34 | links

Nu Raihs , iepriecini mani vecu muļķi !

KO labu es dabušu , ja Jus ieveleset saima katrs sev velamako - cits mati , cits meitu , . . . . ?

Svaigas vaimanas par - krievi nak !
Smilkstešanu par pensiķu velešanu sapratni !
Čikstešanu par korupciju , un likuma likajam bezspecigajam roķelem !

Neka jauna un laba !
3.oktobris 2018, 17:29 | links

plesigais [20m]: Skumji , tatad atkal kartejais bezpridjels !
Balsojam par To kas katram tuvaks ! :(
Vienam māte , otram meita , trešam jauna kleita ! ! !

Nu neko ! Ko busit pelnijuši , to ari dabusiet !Vecais duraks! Mēs balsosim, a "dabūsi" tu, pāķi!

raihs, 3.oktobris 2018, 17:05

KO ?
Ieredņus kas mani sagaidis bez kukuļa ?
Demokratiju - kad valsts vīri un damas saprot ka viņi ir pakalpojuma sniedzeji man - nodokļu maksatajam ?
KO ?
Valsti kur Zolitudes traģedija vainigie pec pusgada sedes cietuma un atmaksas cietušajiem no savas kabatas ?
KO ?
Normalu komercdarbibu , zemniecibu , ražošanu , lidzvertigu savienibai ?
3.oktobris 2018, 17:20 | links

Vakar pie rimi kases biju liecinieks visai komiskam atgadījumam. Stāvu negarā rindā, man priekšā zolīds kungs, aiz viņa smalki ģērbusies maza dāmīte, rokās turot vien melleņu kastīti. Pēkšņi tā pagriežas pret aizmugurē stāvošajiem, un kaprīzā balstiņā nočiepst: "Iespējams rinda aizkavesies, jo amn jāizmaina 500 iero banknoti." Opā un es redzu ka tā tak Kristiāna Lībane, Šķēles sieviņa. Priekšā stāvosais kungs uzsāk sarunu, šī nočiepst ka steidz uz operu, jāperk biļetes, bet tur visdrīzak tādu summu kase nemainīs, mazaka nav. Kungs galanti piedāvā izmainīt, uz ko Kikija piekrīt, paķer naudiņu un aizspurdz, odziņas tā arī nenopirkusi. Paliku domīgs, vai nu vīrs karti šai nobloķējis, vai tik mazas kabatasnaudas dod, velns viņ zin. Varbūt expolitikānītei uzmanības deficīts, speciāli nospēlēja ainiņu? :) Jūs te bauri stāvat ar saviem ikdienas batoniem, desām, kas zin daži prātā kalkulē vai pietiks skanošā, bet te es noplivinu pusštuku ha!
3.oktobris 2018, 17:13 | links

plesigais [03.10.18]: Skumji , tatad atkal kartejais bezpridjels !

Nu neko ! Ko busit pelnijuši , to ari dabusiet !
Vecais duraks! Mēs balsosim, a "dabūsi" tu, pāķi!
3.oktobris 2018, 17:05 | links

Skumji , tatad atkal kartejais bezpridjels !

Nu neko ! Ko busit pelnijuši , to ari dabusiet !
3.oktobris 2018, 16:49 | links

P. S. Vai tad mēs balsojam par oratora spējām un daiļrunību? Tad jau Gobzems būs īstais...

raihs, 3.oktobris 2018, 15:53

Diemžēl tāda ir politika visā pasaulē, kur ir demokrātija (diktators var būt kaut vai stostīklis ar IQ īsāku nekā krāns). Lieliski politiķi ir lieliski oratori. Pie mums aplami uzskata ka politiķim nevis jarunā bet jādara. Mīlīši, jādara strādniekiem, bet politiķi runā, pārliecina viens otru un mūs, vēlētājus.
3.oktobris 2018, 16:40 | links

Nu tad par ko, Karl? Saki, Karl, Tu esi vieds vīrs

raihs, 3.oktobris 2018, 15:51

Nē, nebūs, vairs neaģitēju, nav neviens pelnījis šoreiz. Jā nobalsošu par mazāko ļaunumu, kurš , lai katrs lemj. Jā pilnīgi piekrītu V.Kairisa paustajam viņa videouzrunā, ka nekādā gadījumā nedrīkst iebalsiot zaglīgo parodijzemnieku bandu, kaimiņiešus un согласие.
3.oktobris 2018, 16:33 | links

Pēc manas saprašanas,tikai par JKP.Neies tak par narkomānu balsot.Starp citu,diez kā šis pielaidi no Sāba dabūs?Pastāv jau variants,kā brēca Gobziņš ,visas speciālās struktūras izformēt.
3.oktobris 2018, 16:18 | links

P. S. Vai tad mēs balsojam par oratora spējām un daiļrunību? Tad jau Gobzems būs īstais...
3.oktobris 2018, 15:53 | links

Nu tad par ko, Karl? Saki, Karl, Tu esi vieds vīrs
3.oktobris 2018, 15:51 | links

Kā jau agrāk izteicos, Juta varbūt arī ir sasodīt godīga vecene ar pautiem un augstiem morāles principiem (diemžel tikai nojaušu, personīgi nepazīstu), bet kā politiķe nulle. Ja nav runas dotības, nu tad centies kaut vai izkopt to, ej pie psihologiem, iemācies savaldīties, runāt skaidri bet roku mētāšanas. Jāmāk pārliecināt, bet to diemžēl viņa nemāk. Jebkura viņas publiskā uzstāšanās atstāj ļoti nomācošu iespaidu. Kaimiņš saprotams vēl trakāks gadījums, tikai maļ un huligāniski pārtrauc visus, narciss.
3.oktobris 2018, 15:41 | links

Es savukārt otrreiz nekāpšu uz JKP grābekļa.

Ievēlēju šos RD. Pilnīgi 0 (nulles).
Paši gan viņi saka - "Mēs ļoti aktīvi strādājam katrā komitejas sēdē, pētām visus dokumentus, rakstām pieprasījumus, sadarbojamies ar citiem opozicionāriem. Katrā komitejas sēdē mēs atklājam aizdomīgus, nelikumīgus mēģinājumus piešķirt naudu tādam vai citādam aizdomīgam projektam. Es esmu pārliecināta, ka mēs esam novērsuši jau ļoti daudzus miljonus".

Tagad visi 9 (!) JKP RD deputāti pretendē uz iekļūšanu Saeimā...kāda garantija, ka viņi nebalotēsies Eiropas Parlamenta vēlēšanās 2019. gada 25. maijā, lai ķertu korumpantus arī EP?

Apetīte rodas ēdot... :)
3.oktobris 2018, 15:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager