Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Es savukārt otrreiz nekāpšu uz JKP grābekļa.

Ievēlēju šos RD. Pilnīgi 0 (nulles).
Paši gan viņi saka - "Mēs ļoti aktīvi strādājam katrā komitejas sēdē, pētām visus dokumentus, rakstām pieprasījumus, sadarbojamies ar citiem opozicionāriem. Katrā komitejas sēdē mēs atklājam aizdomīgus, nelikumīgus mēģinājumus piešķirt naudu tādam vai citādam aizdomīgam projektam. Es esmu pārliecināta, ka mēs esam novērsuši jau ļoti daudzus miljonus".

Tagad visi 9 (!) JKP RD deputāti pretendē uz iekļūšanu Saeimā...kāda garantija, ka viņi nebalotēsies Eiropas Parlamenta vēlēšanās 2019. gada 25. maijā, lai ķertu korumpantus arī EP?

Apetīte rodas ēdot... :)
3.oktobris 2018, 15:17 | links

Nu re man prieks ka Jānis otreiz uz grābekļa nekāps un vairs to glumo aktierīti neievēlēs. Kaut gan varbūt esam pelnījuši viņu par premjeru, 4 gadus būs jautrība, nu kā Amerikā ar Trampu. Būs pillas bikses kad no tiršanas/riešanas būs jāpāriet pie darīšanas.
3.oktobris 2018, 14:41 | links

Balsojiet par KPLV,vismaz teātrim palīdzēsiet jo radio viena viņa kolēģe ar humoriņu izteicās ka viss viņu kolektīvs balsos par Kaimiņu lai tikai viņš neatgrieztos teātrī
3.oktobris 2018, 14:09 | links

Bračka,krievi jau paši šķeļ to sabiedrību,valodu negrib mācīties,pilsonību negrib iegūt,prasa skolas krievu valodā.Kā tad šādus var apvienot kopējā sabiedrībā
3.oktobris 2018, 12:20 | links

Bračku, varbūt nebūtu nekas briesmīgs, ja kpv ietu koalīcijā ar krieviem kā tādiem, bet viņi ir ar mieru iet koalīcijā ar totāliem zagļiem, kāda ir saskaņa Rīgas domē. Ja izveidosies tāda koalīcija, fenderēšana un shēmošana būs neredzētos apmēros. Neticu gobzemam, neticu aktierim...
3.oktobris 2018, 12:19 | links

krumujancis [0:20]: Tonis [26m]: Vispār jau ar to valsts parādu man nav īsti skaidrs.No Goldmaņa laikiem ar visu Parexs mafijas bankrotu mūs it kā iedzina viena ? miljarda mīnusā.Pēčāk it kā pieauga līdz kaut kādiem pieciem.Un tad kaut kāds vispārējs klusums...Cik tad īsti mūsu tautiskie mūsbāliņi ir iedzinuši mūs parādos?Vispār ir ap 40% no IKP, kas Eiropas un pasaules mērogos ir nasing spešal, varētu pat teikt, ka salīdzinoši mazs uz vispārējā fona un tagad, kad finanšu tirgos met pakaļ naudu par ļoti zemiem procentiem, tā apkalpošana neizmaksā dārgi. Tādai pašai Austrijai tas ir 80% no IKP, nerunājot par Īriju, kurai iet pāri sotakam no IKP..
Tas parāds jau nu ir mazākais par ko cepties.
Galvenais, lau cilvēki te strādātu, ražotu, veidotu uzņēmumus un te ienāktu investīcijas.
Bet savădāk tas parăds īpaši nevienu netraucē, vienīgi tādiem krūmjančiem un plēsīgoveidīgajiem ir par ko pacepties...

shmidzis, 3.oktobris 2018, 00:09
Tas, kas citiem nav nekas, vēl nenozīmē, ka arī Latvijai tā ir. Parādi agri vai vēlu ir jānomaksā! Kas to nespēj - ar to arī atbilstoši izrīkojas, privāto sasit, vai aizsūta pie Dieviem, valsti parasti okupē. Katra valsts taču savas investīcijas aizstāv!
Un tagad paturiet, zēniņi, prātā - nekas nenotiek tāpat vien.
Domājiet ka Eiropa savas naudas dod tāpat vien, par skaistām acīm?
Tāpat valsts tika iedzīta parādos tāpat vien?
Ļoti slikti ir - ja Jūs patiesi tā domājiet! Vienīgi, ja Jums ir ērtāk par šīm lietām vispār nedomāt. tad nu gan.Pilnīgăko sūdu tu tagad dzen.
Latvijai ir stabils kredītreitings un nav problēmas apkalpot parădu, tapēc arī nav problēmas pāraizņemties, tu esi tik dumjš un domā, ka Latvija ir parādā tos miljardus vienai konkrētai valsti?
Tas parāds ir daudzās daļās ar atšķirīgām likmēm un atšķirīgiem termiņiem un bieži tās nav valstis, bet investīciju fondi, utt.

shmidzis, 3.oktobris 2018, 00:32

Pilnīgāko sūdu tagad jau nu gan dzen pats. Varētu piekrist, ja valsts parāds pakāpeniski samazinātos, vai vismaz stāvētu vienā līmenī. Taču, kā tikai Dana brauc uz ASV - tā kādu miljardiņu paņem atkal. Un tas vairs nav normāli, ja regulāri no budžeta procentos vien jāmaksā n-tie miljoni.
Bet nu katram ir sava izpratne par valsts attīstību, acīmredzot, neesi lasījis ko par šādu attīstību saka paši kapitālisma ideologi, bet tikai klausies tās basņas, kuras tagad tiek visapkārt stāstītas, ka parāds - tas ir labi, tā tik vajag - līst parādos.
Tikai ir jau laikam aizmirsies, ka parādu dēļ jau daudzus latviešus krīzes periodā aizdzina trimdā, ka šobrīd gandrīz viss, kā dzīvojam ir uz parāda, jo paši, valsts, jau daudz neko nepelnam, ražošana tad tāda knapa.
Tieši tā tas notiek ekonomikās, kur naudu pērk par naudu, un kad tikai vajag, taču agrāk vai vēlāk pienāk tāds brīdis, ka naudas vairs nav, ne lai nopirktu šo naudu, ne arī lai samaksātu procentus. Un tad sākas krīze, kurā parādnieki parasti paliek pliki un nabagi, iegūst tikai aizdevēji-donorvalstis.
Taču Latvija pagaidām vēl ir parādnieks, tātad riska zonā.
Bet pie siles jau labi, tikai daudz nākas grūstīties, lai pie tās paliktu, vismaz, kādu laiku.
3.oktobris 2018, 11:16 | links

krumujancis [0:20]: Tonis [26m]: Vispār jau ar to valsts parādu man nav īsti skaidrs.No Goldmaņa laikiem ar visu Parexs mafijas bankrotu mūs it kā iedzina viena ? miljarda mīnusā.Pēčāk it kā pieauga līdz kaut kādiem pieciem.Un tad kaut kāds vispārējs klusums...Cik tad īsti mūsu tautiskie mūsbāliņi ir iedzinuši mūs parādos?Vispār ir ap 40% no IKP, kas Eiropas un pasaules mērogos ir nasing spešal, varētu pat teikt, ka salīdzinoši mazs uz vispārējā fona un tagad, kad finanšu tirgos met pakaļ naudu par ļoti zemiem procentiem, tā apkalpošana neizmaksā dārgi. Tādai pašai Austrijai tas ir 80% no IKP, nerunājot par Īriju, kurai iet pāri sotakam no IKP..
Galvenais, lau cilvēki te strādātu, ražotu, veidotu uzņēmumus un te ienāktu investīcijas.
Bet savădāk tas parăds īpaši nevienu netraucē, vienīgi tādiem krūmjančiem un plēsīgoveidīgajiem ir par ko pacepties...

Tas, kas citiem nav nekas, vēl nenozīmē, ka arī Latvijai tā ir. Parādi agri vai vēlu ir jānomaksā! Kas to nespēj - ar to arī atbilstoši izrīkojas, privāto sasit, vai aizsūta pie Dieviem, valsti parasti okupē. Katra valsts taču savas investīcijas aizstāv!
Ļoti slikti ir - ja Jūs patiesi tā domājiet! Vienīgi, ja Jums ir ērtāk par šīm lietām vispār nedomāt. tad nu gan.Pilnīgăko sūdu tu tagad dzen.
Latvijai ir stabils kredītreitings un nav problēmas apkalpot parădu, tapēc arī nav problēmas pāraizņemties, tu esi tik dumjš un domā, ka Latvija ir parādā tos miljardus vienai konkrētai valsti?
Tas parāds ir daudzās daļās ar atšķirīgām likmēm un atšķirīgiem termiņiem un bieži tās nav valstis, bet investīciju fondi, utt.

Pilnīgāko sūdu tagad jau nu gan dzen pats. Varētu piekrist, ja valsts parāds pakāpeniski samazinātos, vai vismaz stāvētu vienā līmenī. Taču, kā tikai Dana brauc uz ASV - tā kādu miljardiņu paņem atkal. Un tas vairs nav normāli, ja regulāri no budžeta procentos vien jāmaksā n-tie miljoni.
Bet nu katram ir sava izpratne par valsts attīstību, acīmredzot, neesi lasījis ko par šādu attīstību saka paši kapitālisma ideologi, bet tikai klausies tās basņas, kuras tagad tiek visapkārt stāstītas, ka parāds - tas ir labi, tā tik vajag - līst parādos.
Tikai ir jau laikam aizmirsies, ka parādu dēļ jau daudzus latviešus krīzes periodā aizdzina trimdā, ka šobrīd gandrīz viss, kā dzīvojam ir uz parāda, jo paši, valsts, jau daudz neko nepelnam, ražošana tad tāda knapa.
Tieši tā tas notiek ekonomikās, kur naudu pērk par naudu, un kad tikai vajag, taču agrāk vai vēlāk pienāk tāds brīdis, ka naudas vairs nav, ne lai nopirktu šo naudu, ne arī lai samaksātu procentus. Un tad sākas krīze, kurā parādnieki parasti paliek pliki un nabagi, iegūst tikai aizdevēji-donorvalstis.
Taču Latvija pagaidām vēl ir parādnieks, tātad riska zonā.
Bet pie siles jau labi, tikai daudz nākas grūstīties, lai pie tās paliktu, vismaz, kādu laiku.
3.oktobris 2018, 11:16 | links

Jocīga izvēle balsot par slesera partiju,ar ko viņš tev bracka patika?
3.oktobris 2018, 10:51 | links

Bračiņ,tev Rumānijas čigānietes nepatīk? :)

Tonis, 3.oktobris 2018, 10:22

Rumānietes ir ok. Čigānietes ne sevišķi.
3.oktobris 2018, 10:38 | links

Brālīt, beidz tēlot vientiesīti un duļķot ūdeni. Pietiekoši te gadu gaitā esi izpaudies, lai būtu pilnīgi skaidrs, ko pārstāvi. Un KPV.LV reklamēšana no Tavas puses tikai apstiprina šīs partijas uzdevumus.

cibins, 3.oktobris 2018, 10:09

Es vienkārši draugs mans mīļais saku taisnību. Te NEVIENS gadiem nav teicis par ko ir balsojis . KPV nav mans uzstādījums un politiskā pārliecība. Viņi vienīgie ir pateikuši ka pietiek dalīt sabiedrību . Tikai dēļ viena punkta es par viņiem vēlēšu. Es nekad neesmu pavilcies uz Krievi nāk . Nepatīk krievi - sitiet viņus kā mēs puiku gados . Vai viņiem sanāks vai apdirsīsies -to rādīs laiks . Varēsiet mani te paķēzīt jo zināsiet ka esmu vienīgais kas pateica par ko balsoja( arī Vienkars ) . Pārējiem ir vai nu kauns vai nu mīž par to ka būs atkal līdzatbildīgi ka komuņagas un bandītus ievēlējuši.

p.s. Parasti es neeju uz vēlēšanām - man no Repšes laika nav bijis par ko balsot .
3.oktobris 2018, 10:37 | links

Bračiņ,tev Rumānijas čigānietes nepatīk? :)
3.oktobris 2018, 10:22 | links

Brālīt, beidz tēlot vientiesīti un duļķot ūdeni. Pietiekoši te gadu gaitā esi izpaudies, lai būtu pilnīgi skaidrs, ko pārstāvi. Un KPV.LV reklamēšana no Tavas puses tikai apstiprina šīs partijas uzdevumus.
3.oktobris 2018, 10:09 | links

Aha. Gāzi grīdā , Veiksmes stāsts .... :)
Tikai nezin kāpēc esam tikai Rumānijai priekšā - t.i Rumānija ir pēdējā vietā , mēs otrie no beigām. Ahujennna labi rādītāji .....
3.oktobris 2018, 10:05 | links

Raih es nedrīkstu par citiem balsot. Visur komuņagas. Tos es neieredzu. Nevarēšu mierīgi gulēt - sarkanais komunisma rēgs sapņos rādīsies.
Vai nu eksperiments ar KPV - vai vispār balsot neiešu. NAV par ko . Kaut vienu partiju nosauc - un man ir daudz argumentu ko likt pretim.
3.oktobris 2018, 10:02 | links

Balsosiet par šo glumo draņķi??? Es vēl saprotu, ka to darīs pusiztērētais kjancis, bet nu par bračku bik labāk domāju... Nu paskatieties te!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=494955890989059&id=595950207185585
3.oktobris 2018, 06:54 | links

Vo,vo,tuvojamies īstenībai...:)
3.oktobris 2018, 00:45 | links

krumujancis [03.10.18]: Tonis [26m]: Vispār jau ar to valsts parādu man nav īsti skaidrs.No Goldmaņa laikiem ar visu Parexs mafijas bankrotu mūs it kā iedzina viena ? miljarda mīnusā.Pēčāk it kā pieauga līdz kaut kādiem pieciem.Un tad kaut kāds vispārējs klusums...Cik tad īsti mūsu tautiskie mūsbāliņi ir iedzinuši mūs parādos?Vispār ir ap 40% no IKP, kas Eiropas un pasaules mērogos ir nasing spešal, varētu pat teikt, ka salīdzinoši mazs uz vispārējā fona un tagad, kad finanšu tirgos met pakaļ naudu par ļoti zemiem procentiem, tā apkalpošana neizmaksā dārgi. Tādai pašai Austrijai tas ir 80% no IKP, nerunājot par Īriju, kurai iet pāri sotakam no IKP..

Ļoti slikti ir - ja Jūs patiesi tā domājiet! Vienīgi, ja Jums ir ērtāk par šīm lietām vispār nedomāt. tad nu gan.
Protams, vainīgi ir masoni, pasaules valdība, ķirzakas, sēnes un citplanētieši, kam tikai tas vien interesē, kā iznīcināt Latvijas valsti....
3.oktobris 2018, 00:35 | links

krumujancis [03.10.18]: Tonis [26m]: Vispār jau ar to valsts parādu man nav īsti skaidrs.No Goldmaņa laikiem ar visu Parexs mafijas bankrotu mūs it kā iedzina viena ? miljarda mīnusā.Pēčāk it kā pieauga līdz kaut kādiem pieciem.Un tad kaut kāds vispārējs klusums...Cik tad īsti mūsu tautiskie mūsbāliņi ir iedzinuši mūs parādos?Vispār ir ap 40% no IKP, kas Eiropas un pasaules mērogos ir nasing spešal, varētu pat teikt, ka salīdzinoši mazs uz vispārējā fona un tagad, kad finanšu tirgos met pakaļ naudu par ļoti zemiem procentiem, tā apkalpošana neizmaksā dārgi. Tādai pašai Austrijai tas ir 80% no IKP, nerunājot par Īriju, kurai iet pāri sotakam no IKP..

Ļoti slikti ir - ja Jūs patiesi tā domājiet! Vienīgi, ja Jums ir ērtāk par šīm lietām vispār nedomāt. tad nu gan.
Pilnīgăko sūdu tu tagad dzen.
3.oktobris 2018, 00:32 | links

Tonis [26m]: Vispār jau ar to valsts parādu man nav īsti skaidrs.No Goldmaņa laikiem ar visu Parexs mafijas bankrotu mūs it kā iedzina viena ? miljarda mīnusā.Pēčāk it kā pieauga līdz kaut kādiem pieciem.Un tad kaut kāds vispārējs klusums...Cik tad īsti mūsu tautiskie mūsbāliņi ir iedzinuši mūs parādos?Vispār ir ap 40% no IKP, kas Eiropas un pasaules mērogos ir nasing spešal, varētu pat teikt, ka salīdzinoši mazs uz vispārējā fona un tagad, kad finanšu tirgos met pakaļ naudu par ļoti zemiem procentiem, tā apkalpošana neizmaksā dārgi. Tādai pašai Austrijai tas ir 80% no IKP, nerunājot par Īriju, kurai iet pāri sotakam no IKP..

3.oktobris 2018, 00:20 | links

Tonis [02.10.18]: Vispār jau ar to valsts parādu man nav īsti skaidrs.No Goldmaņa laikiem ar visu Parexs mafijas bankrotu mūs it kā iedzina viena ? miljarda mīnusā.Pēčāk it kā pieauga līdz kaut kādiem pieciem.Un tad kaut kāds vispārējs klusums...Cik tad īsti mūsu tautiskie mūsbāliņi ir iedzinuši mūs parādos?
Lielajam krievu draugam belaru baķkam, kuru te liela kā īsto saimnieku un kruto vadoni, kas super puper vada valsti, tagad žopa săk svilt.
Nodzīvojies, ka parāds ir 80% no IKP un ir tikai atkarīgs no krievu labvēlības. Pie tam krievs taisās ierobežot beznodokļu naftas un gāzes krānus, ko baķka tālāk eksportēja uz Ukrainu un Eiropu. Tā ka drīz redzēsim, kas belaros notiks, vai nu jauns kredīts no krieviem un krievu karabāzes Baltkrievijă vai nu baķkas krēsls paliks stipri nestabils.
3.oktobris 2018, 00:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager