Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
redz cik labi,tagad janci zināsi un varbūt neizplatīsi turpāk baumas.
Un parāds nav 15 miljardi,to ari labāk neizplati:DDDD

uldens2, 29.septembris 2018, 22:47
Paldies par pamācībām, vari turpmāk nenopūlēties tās tiražējot. Man tās nav vajadzīgas, ja nu vienīgi tev pašam tas ceļ pašapziņu, tad nu gan.
Un par to parādu ir pilnīgi vienalga 15 vai 25 miljardi - tas ātrumu nemazina.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:51Nez kapēc visām attistītām valsīm ir parāds???Jautājums retorisks,zinu ka neesi spējīgs atbildēt:DDD

uldens2, 29.septembris 2018, 23:01

Nu pats par sevi saprotams, ja jau Grieķijai ir parāds, tāds, kuru tā nevar atdot - kāpēc gan Latvijai tāds nevarētu būt? Ar ko Latvija sliktāka par Grieķiju?
Te nu ir tā problēma, ka Latvijā, kā tikai kāds pašvilpj, tā uzreiz danco pakaļ. Esam jau daudz tādus gudriniekus dzirdējuši un daudz pēc viņu stabules dancojuši.
Un tad nu ir tā, kā dzīvojam. Bet dzīvojam uz parāda. Jautājums tikai - cik ilgi? Un kas notiks tad, kad pieprasīs šo parādu atdot?
Līdz kapeikai, vai santīmam, vai centam - kas nu tad ar to naudu būs.
1.oktobris 2018, 21:46 | links

Uldiņ,skatos,info un zināšanas turpini smelt no tīmekļa miskastes!Bravo!
Ieslēdz reiz loģiku un padomā,kāda rutka pēc šos sūdus tiražē?

BrunoL, 1.oktobris 2018, 12:55

ieslēdz loģiku un turpini skatīes tv,tur visādi šovi priekš tādiem kā tu:DD
1.oktobris 2018, 13:15 | links

Uldiņ,skatos,info un zināšanas turpini smelt no tīmekļa miskastes!Bravo!
Ieslēdz reiz loģiku un padomā,kāda rutka pēc šos sūdus tiražē?
1.oktobris 2018, 12:55 | links

kā importazamišeņija notiek ar importaprecēm:DDDD
1.oktobris 2018, 12:43 | links

Paldies par pamācībām, vari turpmāk nenopūlēties tās tiražējot. Man tās nav vajadzīgas, ja nu vienīgi tev pašam tas ceļ pašapziņu, tad nu gan.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:51

Redz KJanci Uldenam tas atkal ir ļoti svarigi !
Jo lielaks parads , jo vairak naudiš apgrozas visados kantoros kur strada onkuļi ar lipigam rokam !
Un lai TU cilvek mazak baztu degunu naudas štelles , Tev priekša ir oficiala statistika , krievi nak , marihuanas legalizacija vai pedofilijas škandali !
30.septembris 2018, 08:25 | links

Ogo ka Udens vakar uzvilkas ! ;)
( - kas ta te nu būs , Jancis netices oficialajai statistikai - ! )
;)
Nesaprot ka cipariņi rakstiti pratiņu nomierinašanai un verdzibas slavinašanai !
Tikai gribas pajautat ! ;)
Ko ta Tu pats - stradā apkalpojoša sfera ? Ņem kreditus , prasi subsidijas , perc tehniku , buve , un veido jaunas darba vietas !
Ko oliņu naf ;) !
P/ S man gan no saniem liekas , ka mehaniķis nu no Tevim galigi štruntigs ! Parak daudz un bieži sedi neta ! Un mehaniķim vairak interesetu neta jaunakie modeļi un apkopes vai remonts !
Tu Ulden vairak velc uz " parazitu " pusi ! Birokretinu !
Onkuļiem kas strada cita , uzpustaja " apkalpojošaja sfera " !
;)
30.septembris 2018, 08:15 | links

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:51
Nez kapēc visām attistītām valsīm ir parāds???Jautājums retorisks,zinu ka neesi spējīgs atbildēt:DDD
29.septembris 2018, 23:01 | links

29.septembris 2018, 22:51 | links

29.septembris 2018, 22:47 | links

Kaut kā neesmu pamanījis, ka mani kāds vilktu,

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:33Ticu ka neesi pamanījis:DDD

uldens2, 29.septembris 2018, 22:39

Vari neņirgāties, mana kundze jau kādu brīdi ir pie Dieva labās rokas.
Mūsu lielie medicīnas speciālisti par to parūpējās.
29.septembris 2018, 22:46 | links

Janci nu kur ir cipari par saražoto un importēto.šovakar arī būsi krūmubāba kas par bazaru neatbild???Un tu vēl raudi ka vīrus gados necienot,tevi nav par ko cienīt,jo muļķi nekur nav cieņā.Isti veči vienmer māk izpelnīt respektu:DDD

uldens2, 29.septembris 2018, 22:22
Ko bāzies virsū ar saviem cipariem. Ja tik ļoti vajag - tad meklē pats. Neesmu tev kalps. Un savu zākāšanos vari aiztaupīt, lai nav tik ļoti jānopūlās, labāk skrūvē savu mehāniku.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:30Ko tad klačojies ka veca bāba pieturā,par bazaru neesi spējīgs atbildēt jo oliņu nav???
Atrast tādu info var 2 minūtēs,bet tev prāta spējas ir pa īsu lai mācētu googli izmantot,tad nu atreferē pieturā dzirdēto :DDD
Rekur ciparos viss ir smuki parādīts ka saražojam vairāk ka varam noēst.Links tiem kas kaut ko saprot,jo krūmubāba diez vai spēs iebraukt sarežģītajos ciparos:DDD
https://www.zm.gov.lv/public/ck/files/Parskats%20par%20LV%20arejo%20tidzniecibu%202016.pdf

uldens2, 29.septembris 2018, 22:38

Redz cik labi, ka pats atradi! Ja jau vairs nav kas ēd, tadjau sdrīz viss ko saražojiet, jūs tur laukos, varēs iet eksportā, un dzīvosim leiputrijā. Tikai Valsti budžetam 15 miljardu liels parāds ārzemēs. Tā ka viss, kas mums šeit ir - ir iegādāts uz parāda. Domā tālāk...
29.septembris 2018, 22:43 | links

Kaut kā neesmu pamanījis, ka mani kāds vilktu,

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:33
Ticu ka neesi pamanījis:DDD
29.septembris 2018, 22:39 | links

Janci nu kur ir cipari par saražoto un importēto.šovakar arī būsi krūmubāba kas par bazaru neatbild???Un tu vēl raudi ka vīrus gados necienot,tevi nav par ko cienīt,jo muļķi nekur nav cieņā.Isti veči vienmer māk izpelnīt respektu:DDD

Ko bāzies virsū ar saviem cipariem. Ja tik ļoti vajag - tad meklē pats. Neesmu tev kalps. Un savu zākāšanos vari aiztaupīt, lai nav tik ļoti jānopūlās, labāk skrūvē savu mehāniku.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:30
Ko tad klačojies ka veca bāba pieturā,par bazaru neesi spējīgs atbildēt jo oliņu nav???
Atrast tādu info var 2 minūtēs,bet tev prāta spējas ir pa īsu lai mācētu googli izmantot,tad nu atreferē pieturā dzirdēto :DDD
Rekur ciparos viss ir smuki parādīts ka saražojam vairāk ka varam noēst.Links tiem kas kaut ko saprot,jo krūmubāba diez vai spēs iebraukt sarežģītajos ciparos:DDD
https://www.zm.gov.lv/public/ck/files/Parskats%20par%20LV%20arejo%20tidzniecibu%202016.pdf
29.septembris 2018, 22:38 | links

Kungi/puiķi, neesat tak tik kašķīgi un nenovīdīgi,dzīve ir skaista...:)
29.septembris 2018, 22:37 | links

Esgan vispirms domātu, vai man to graudu saimniecību vispār vajag? Nevis par ātro kredītu miljoniem...

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:14tu vari domāt ko gribi,bet cilvēks kurš redz ka tur varētu nopelnīt un radīt jaunas darba vietas paņems kredītu,izmantos kādu fondu līdzekļus.Tā arī tās attīstītās valstis rodas

uldens2, 29.septembris 2018, 22:18
Katrs dara kā viņš grib. Man gan pašam ir cita pieredze, gan arī esmu daudz mācījies no citu kļūdām, lai nebūtu jāmācās no savējām.
Tādēļ šodien varu darīt ko vien tīk un kaut ko pastrādāt, ja uznāk vēlme pavingrot. Taču vergot - tas laiks ir pagājis.
Un sliktākais kas var ar cilvēku notikt - nokļūt parādu verdzībā, kā daudziem Latvijā ir ''paveicies''.
Ar darbu vari kļūt pārticis, bet bagāts nē, tādi brīnumi pasaulē ir reti.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:27tevi ir paveicies ka ir gudra sieva kas tevi izvelk,ar savu galvu sen būtu nogrimis

uldens2, 29.septembris 2018, 22:29

Kaut kā neesmu pamanījis, ka mani kāds vilktu, nu vajag taču pekstiņus tiražēt :)
29.septembris 2018, 22:33 | links

29.septembris 2018, 22:30 | links

Esgan vispirms domātu, vai man to graudu saimniecību vispār vajag? Nevis par ātro kredītu miljoniem...

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:14tu vari domāt ko gribi,bet cilvēks kurš redz ka tur varētu nopelnīt un radīt jaunas darba vietas paņems kredītu,izmantos kādu fondu līdzekļus.Tā arī tās attīstītās valstis rodas

Katrs dara kā viņš grib. Man gan pašam ir cita pieredze, gan arī esmu daudz mācījies no citu kļūdām, lai nebūtu jāmācās no savējām.
Tādēļ šodien varu darīt ko vien tīk un kaut ko pastrādāt, ja uznāk vēlme pavingrot. Taču vergot - tas laiks ir pagājis.
Un sliktākais kas var ar cilvēku notikt - nokļūt parādu verdzībā, kā daudziem Latvijā ir ''paveicies''.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:27
tevi ir paveicies ka ir gudra sieva kas tevi izvelk,ar savu galvu sen būtu nogrimis
29.septembris 2018, 22:29 | links

29.septembris 2018, 22:27 | links

Mehāniķi,atslābsti...:)
29.septembris 2018, 22:27 | links

Uldiņ,atzīsties tak ,ka tu neesi saimnieks,bet haļavčiks...:)

Tonis, 29.septembris 2018, 22:21
es vispār strādāju par mehāniķi,tāpat kā tu,apkalpojošā sfērā
29.septembris 2018, 22:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager