Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Uldiņ,es saprotu ka tu ir jauns maksimālists...
BET, jāsaprot viens,ka 'viņus' saveda ar to pašu mūsbāliņu svētību...Leišos bija gudrāka nacionālā politika.Tādēļ viņiem nacionālā problēma nepastāv...
29.septembris 2018, 21:23 | links

Saeima ir latviešu tautas ievēlēta - tā ir tautas griba. Laba vai slikta, tas ir cits jautājums.
29.septembris 2018, 21:22 | links

Labāk pasaki par ko balsosi .

Bralitis, 29.septembris 2018, 21:18
JKP laikam
29.septembris 2018, 21:22 | links

Es nevēlēju un man visas tiesības ķēzīt tos kas ievēlējuši blēžus.
Ja neesi vēlējis, tad ir jātur mute.

Maris_C, 29.septembris 2018, 21:10

Tieši pretēji. Tieši man ir visas tiesības kritizēt vēlētājus un tos kurus viņi ievēlējuši. Tagd ir tas brīdis kad vajadzētu būt skaidrībai par ko balsot ,bet man nav par ko . Es gribu balsot bet neviena partija neatbilst manām prasībām.Ja es klusētu un tupi maurotu -krievi nāk tad tev būtu taisnība - bet palasi ko es vēlos no politiķiem .

Bralitis, 29.septembris 2018, 21:15
bračka es tev paredzu vaimanāšanu līdz mūža galam,darītājs tu neesi tas ir skaidrs
29.septembris 2018, 21:20 | links

Un ja jau vispār runājam par to nacionālo politiku...
Kuri tad bija tie kas tos "vatņikus" salaida Latvju zemē iekšā? Vai tik nebij mūsu "mūsbāliņi"?
Kāpēc Leišiem nav tādas nacionālās domstarpības?

Tonis, 29.septembris 2018, 20:55

Piespelešu ;) !
Un nu jau pat lenie igauņi sak saprast ka enerģetikas tirgu vajag vairakus konkurentus ! Un vacieši !
Kamer krievs tirgo savu gazi un ogles , ari amiši nevar monoplcenas turet ! Konkurence saproties !

plesigais, 29.septembris 2018, 21:09

Tu tak dažus gadus atpakaļ gaudies ka atvērs elektroenerģijas tirgu tad viss būs slikti un visu atkal izzags:DDD
29.septembris 2018, 21:18 | links

Kuri tad bija tie kas tos "vatņikus" salaida Latvju zemē iekšā? Vai tik nebij mūsu "mūsbāliņi"?

Piespelešu ;) !
Un nu jau pat lenie igauņi sak saprast ka enerģetikas tirgu vajag vairakus konkurentus ! Un vacieši !
Kamer krievs tirgo savu gazi un ogles , ari amiši nevar monoplcenas turet ! Konkurence saproties !

plesigais, 29.septembris 2018, 21:09

Tu tak dažus gadus atpakaļ gaudies ka atvērs elektroenerģijas tirgu tad viss būs slikti un visu atkal izzags:DDD

Tonis, 29.septembris 2018, 20:55nu kas tad viņus te pēc 40.tā gada saveda iekšā
???Latviešus uz sibīriju,un viņu mājās un īpašumos iemitināja krievus.
Žēl ka daudzi gatavi pa rubli pārdoties krieviem laikā kad vēl daudzi represētie dzīvi,bet jau aizmirstas viņu ciešanas

uldens2, 29.septembris 2018, 21:11

ZB visu laiku vienu un to pašu - Labāk pasaki par ko balsosi .

Leišiem jau no sākta gala ir cita izpratne par politiku. Ja Latvijā visus, kas stājās PSKP visādi zākāja un aicināja nestāties, tad Lietuvā bija taisni otrādi. Visi tika motivēti stāties PSKP un tāpēc tur tās partijas sastāvā bija liels lietuviešu procents. Jo leiši vadījās pēc principa, ka labāk ir būt klāt tur, kur tiek izlemts tavs liktenis. Arī Lietuvas pirmie sekretāri bija leiši, tāpēc tur arī krievu procents ir zems un tie neko pagaidām leitijā iespaidot nevar.
Latvijā bija savādāk. Te pirmos sekretārus ieveda no Krievijas latviešiem, bastardus, latviešu PSKP bija salīdzinoši maz ... nu un tālāk jau vairs nav ko skaidrot.
29.septembris 2018, 21:16 | links

Latvijā ir ļoti demokrātiska vēlēšanu sistēma - ja kaut kas nesanāk kā gribētos, diemžēl, jāvaino ir tikai pašiem sevi.

Maris_C, 29.septembris 2018, 20:52

Te nu Tev japiekrit !
Tikai divaini ;) KAPEC tad Tu sevi nevaino ?
Kuras velešans , bet rezultats - nekads !
Un no Tevis ari nedzird - ex KĻUDIJOS !
Nē , tieši otradi ! Vainigi visi - tikai ne Tu ! ;)

plesigais, 29.septembris 2018, 21:04
to ka rezultāds nekāds nu gan nevajag ja...Lauksaimniecība attistas tīri neko,tas ka tu neesi ticis,attistijies tālāk pa 5 kazām ir tikai tava vaina nevis valsts.Vai maz zini kāds deficīts ir kazas siers??Brīva niša tev vecīt,vajag tik gribēt darīt.
29.septembris 2018, 21:16 | links

Tieši pretēji. Tieši man ir visas tiesības kritizēt vēlētājus un tos kurus viņi ievēlējuši. Tagd ir tas brīdis kad vajadzētu būt skaidrībai par ko balsot ,bet man nav par ko . Es gribu balsot bet neviena partija neatbilst manām prasībām.Ja es klusētu un tupi maurotu -krievi nāk tad tev būtu taisnība - bet palasi ko es vēlos no politiķiem .
29.septembris 2018, 21:15 | links

KAPEC ?
TU ieveleji , savariji meslus ar savu balsi !
Paej maliņa un nokaunies !
;) !
29.septembris 2018, 21:15 | links

nu kas tad viņus te pēc 40.tā gada saveda iekšā
???Latviešus uz sibīriju,un viņu mājās un īpašumos iemitināja krievus.
Žēl ka daudzi gatavi pa rubli pārdoties krieviem laikā kad vēl daudzi represētie dzīvi,bet jau aizmirstas viņu ciešanas
29.septembris 2018, 21:11 | links

KAPEC tad Tu sevi nevaino ?
Tādēļ, ka vēlēšanās piedalās arī tādi kā Tu.

Maris_C, 29.septembris 2018, 21:06

Kļudies !
Pedejais zimogs mana pase ir par savienibu ar evro !
Tad kadeļ nevaino sevi , bet citus ?
29.septembris 2018, 21:11 | links

Latvijā ir ļoti demokrātiska vēlēšanu sistēma - ja kaut kas nesanāk kā gribētos, diemžēl, jāvaino ir tikai pašiem sevi.

Latvijā vēlēšanu sistēma ne tuvu nav demokrātiska. Tu nevari nobalsot par to personu, kuru tu gribētu redzēt Saeimā. Pat to jau esmu rakstījis agrāk un varu vēlreiz atkārtot:
Man priekšā noliek žūksnīti gatavu sarakstiņu, no kuriem laipni aicina vienu izvēlēties un iemest urnā. Es paskatos tajos sarakstiņos un redzu, ka godīgo, gudro un apzinīgāko vietā, manuprāt, tur ir sarakstīti blēži, tukši muldētāji, solījumu nepildītāji, ierāvēji, pērkamas dvēseles, valsts apzadzēji vai vienkārši pamuļķi, kuri gatavi pildīt jebkurus rīkojumus un pavēles, ko tiem dos kāda ietekmīgāka persona.
Jā, ir starp viņiem arī cienījami cilvēki, par kuriem es labprāt nodotu savu balsi, bet.... Bet man paskaidro, ka es drīkstu nobalsot tikai par vienu sarakstiņu, nevis par vairākiem cilvēkiem dažādos sarakstos.
Pie kam viss ir iekārtots tik viltīgi, ka pat tad, ja es ņemu to vienu sarakstu, izvēlos to vienu cilvēku šajā sarakstā, visus pārējos nosvītroju un sarakstu iemetu urnā, es vienalga esmu nodevis savu balsi par visu šo sarakstā minēto zagļu un blēžu kompāniju kopumā.
Vēl trakāk – ja manis izvēlētais saraksts nepārvar 5% barjeru, tad mana nodotā balss vispār tiek pieskaitīta pavisam citam sarakstam, kurš to barjeru ir pārvarējis.
Vai tad tā ir brīva un demokrātiska izvēle? Vai tās vispār ir vēlēšanas? Kādēļ lai es šādā negodīgā spēlē piedalītos?!

krumujancis, 29.septembris 2018, 21:08

Tā ir.
29.septembris 2018, 21:10 | links

29.septembris 2018, 21:10 | links

Piespelešu ;) !
29.septembris 2018, 21:09 | links

Tu nevari nobalsot par to personu, kuru tu gribētu redzēt Saeimā

Strīpo ārā nevēlamos.
29.septembris 2018, 21:09 | links

Te nu Tev japiekrit !
Tikai divaini ;) KAPEC tad Tu sevi nevaino ?
Kuras velešans , bet rezultats - nekads !
Un no Tevis ari nedzird - ex KĻUDIJOS !
Nē , tieši otradi ! Vainigi visi - tikai ne Tu ! ;)

plesigais, 29.septembris 2018, 21:04

Piekrītu. Es nevēlēju un man visas tiesības ķēzīt tos kas ievēlējuši blēžus. Ja nu notiks brīnums un es vēlēšu - es visiem pateikšu par ko vēlēju .Bet šaubos ka tas notiks.
29.septembris 2018, 21:08 | links

Latvijā vēlēšanu sistēma ne tuvu nav demokrātiska. Tu nevari nobalsot par to personu, kuru tu gribētu redzēt Saeimā. Pat to jau esmu rakstījis agrāk un varu vēlreiz atkārtot:
Man priekšā noliek žūksnīti gatavu sarakstiņu, no kuriem laipni aicina vienu izvēlēties un iemest urnā. Es paskatos tajos sarakstiņos un redzu, ka godīgo, gudro un apzinīgāko vietā, manuprāt, tur ir sarakstīti blēži, tukši muldētāji, solījumu nepildītāji, ierāvēji, pērkamas dvēseles, valsts apzadzēji vai vienkārši pamuļķi, kuri gatavi pildīt jebkurus rīkojumus un pavēles, ko tiem dos kāda ietekmīgāka persona.
Jā, ir starp viņiem arī cienījami cilvēki, par kuriem es labprāt nodotu savu balsi, bet.... Bet man paskaidro, ka es drīkstu nobalsot tikai par vienu sarakstiņu, nevis par vairākiem cilvēkiem dažādos sarakstos.
Pie kam viss ir iekārtots tik viltīgi, ka pat tad, ja es ņemu to vienu sarakstu, izvēlos to vienu cilvēku šajā sarakstā, visus pārējos nosvītroju un sarakstu iemetu urnā, es vienalga esmu nodevis savu balsi par visu šo sarakstā minēto zagļu un blēžu kompāniju kopumā.
Vēl trakāk – ja manis izvēlētais saraksts nepārvar 5% barjeru, tad mana nodotā balss vispār tiek pieskaitīta pavisam citam sarakstam, kurš to barjeru ir pārvarējis.
Vai tad tā ir brīva un demokrātiska izvēle? Vai tās vispār ir vēlēšanas? Kādēļ lai es šādā negodīgā spēlē piedalītos?!
29.septembris 2018, 21:08 | links

KAPEC tad Tu sevi nevaino ?

Tādēļ, ka vēlēšanās piedalās arī tādi kā Tu.
29.septembris 2018, 21:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager