Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu kā var nesolīt??? :))
21.septembris 2018, 10:32 | links

Varbūt nemaz nebūtu slikti ja vienreiz tie kreisie tiktu pie šprices, tad var būt letiņi sapratīs ka četrpadsmit partiju vietā vajag divas vai trīs. Tāpat jau tie kreisie neko daudz neizmainīs, uzraugi neatļaus.
Un vispār nebūtu slikti ja varētu ierobežot kandidātiem mūs barot ar debesu mannu.
Ja esi solījis tad izpildi, ja neesi pārliecināts ka spēsi tad nesoli. Viltus solījumus pielīdzināt narkotiku izplatīšanai un attiecīgi sodīt.
Bet mums kā tanī dziesmā, viss nāk un aiziet tālumā un sākas viss no gala.
21.septembris 2018, 10:17 | links

Sliktu varu ievēl labie vēlētāji neejot vēlēt. Šķiet Oskars Vailds tā ir teicis.
A un vispār jau ir aktīvi jāprasa lai pilda savus solījumus, nevis kā pieņemts pie mums - vēlēt biju, un 4 gadi tagad miers.
21.septembris 2018, 09:54 | links

Krūmjanci - lūdzu nejauc ierēdņus ar politiķiem, ja tev ir kāda nojēga par valsts uzbūvi un darbību.

Ja nav, tad paklusē vai runā par sev tuviem tematiem (piem, zeltainām sūdu mušiņām http://photo2.poga.lv/photos/0805/0518/ainakk/4953682228_p.jpg)
21.septembris 2018, 09:49 | links

Daddy mūs aicina balsot par tiem pašiem kautrīgākajiem neliešiem, ka tikai savējie. Lai zog, lai pieņem likumus, kuri vienalga ir izdevīgi citiem - bet savējie.

krumujancis, 21.septembris 2018, 09:29

KUR es to aicinu parādi lūdzu?? Es tieši otrādi saku - svītro ārā visus neliešus!! Izdari savu izvēli, jo ja nē, citi izvēlēsies tavā vietā...
21.septembris 2018, 09:46 | links

Te izpaužas politiķu būtība,labi ka pie mums tā nav...:)
https://youtu.be/BcpXQSRDWbY?t=9
21.septembris 2018, 09:39 | links

Nu jābalso vien būs,lai nu kā riebjas tā mūsbāliņu divkosība un krēslu dalīšana...
21.septembris 2018, 09:30 | links

Tā jau nu ir kā ir. Atvainojos sabiedrībai, ka esmu to patraucējis ar it kā aktuālu tēmu, par kuru nevienam nav drosmes padiskutēt.
Vismaz saprotu ar ko šeit ir darīšana.

krumujancis, 20.septembris 2018, 21:31

Veči, jūs tā kā mazi puikas, tāklāk par degungalu neredzat...

Kamēr jūs te "boikotēsietie" un uzpūstām lūpām klusēsiet un sazinkādu debessmannu gaidīsiet, tikmēr Vasjka, Peķka un Vaņa iebalsos savējos - saskaņiešus un tad varēsiet vēl vairāk "boikotēt".

Tikai nesaprotu ko "boikotēsiet" - SAVU valsti, tipa mana būdiņa malējā??

Jā, piekrītu, tāds nu mums ir vēlēšanu likums, bet NEKAS nemainīsies uz labo pusi, ja "boikotēsim" (lasiet - stāvēsim malā), kamēr CITI pārbūvē mūsu valsti savām vajadzībām...

daddy_j, 21.septembris 2018, 08:56

Daddy
Te jau ir tā atšķirība domāšanā. Valsts un valdība nav viens un tas pats. Daddy mūs aicina balsot par tiem pašiem kautrīgākajiem neliešiem, ka tikai savējie. Lai zog, lai pieņem likumus, kuri vienalga ir izdevīgi citiem - bet savējie.
Kaut kā taču ir jālauž šī nepareizā situācija, kad sabiedrībai nav nekādas teikšanas valsts pārvaldē pēc tam, kad ir bijušas vēlēšanas.
Nevis tikai man ir jāatskaitās valsts priekšā/ VID, PVD un citi/, bet valsts ierēdņiem ir jāatskaitās arī sabiedrībai par labi padarīto, vai šķērsām aizlaisto. Kamēr šīs atbildības, materiālās, nebūs, politiskā šeit nestrādā, tikmēr vari vēlēt ko vien gribi, nekā labāka nebūs.
Ja ir iedibināts carisms, tad vari mainīt carus cik gribi, carisms kā bijis tā arī pastāvēs. Tātad vajadzīgas kardinālas izmaiņas.
21.septembris 2018, 09:29 | links

Krūmjanci, Bruno - jūs tiešām par krievisku Latviju esat??

Jo mazāk latviešu vēlēšanās piedalās, jo lielāka ir motivācija krieviem (ok, krievvalodīgiem pilsoņiem) piedalīties, jo palielinās vienas balss ietekme uz rezultātu!! Tāpēc ir grūti noorganizēt vēlēšanu boikotu, protestējot pret politisko eliti kā tādu, jo nevar zināt, vai daļa vēlētāju neizmantos šādu boikotu, lai atbalstītu sev simpātiskāku spēku (Saskaņu, KPV).
Un tad gan nākamajā rītā varēsiet kost sev pirkstos!

Tādēļ nepiedalīšanās vēlēšanās kā protesta forma man šķiet bezcerīga un pasīva. Manuprāt labāks protests ir piedalīties, bet svītrojot mēģināt aizvākt tos, kas acīmredzami ir izgāzušies. Nav izslēgts, ka viņi mēģinās tikt Saimā pa sētas durvīm (un daži arī tiks, kā Solvita), bet tā vienalga bija viņai pēdējā reize.
21.septembris 2018, 09:27 | links

Te jau tā problēma,ka latviešiem vajadzīgs kāds vadonis,kas apvieno visas latviešu partijas vienā sarakstā,jo tikai tad ir spēks un izredzes.Krievi,jau vienkārši balso par "savu " sarakstu un viss.
Dažkārt šķiet pavisam jocīgi - Latvieši,jūs ko muļļki esat?
Palasat pāvesta uzrunu un pacentieties,kaut nedaudz padomāt!
21.septembris 2018, 09:14 | links

Tā jau nu ir kā ir. Atvainojos sabiedrībai, ka esmu to patraucējis ar it kā aktuālu tēmu, par kuru nevienam nav drosmes padiskutēt.

Veči, jūs tā kā mazi puikas, tāklāk par degungalu neredzat...

Kamēr jūs te "boikotēsietie" un uzpūstām lūpām klusēsiet un sazinkādu debessmannu gaidīsiet, tikmēr Vasjka, Peķka un Vaņa iebalsos savējos - saskaņiešus un tad varēsiet vēl vairāk "boikotēt".

Tikai nesaprotu ko "boikotēsiet" - SAVU valsti, tipa mana būdiņa malējā??

Jā, piekrītu, tāds nu mums ir vēlēšanu likums, bet NEKAS nemainīsies uz labo pusi, ja "boikotēsim" (lasiet - stāvēsim malā), kamēr CITI pārbūvē mūsu valsti savām vajadzībām...
21.septembris 2018, 08:56 | links

Labs aņuks !
Žel tik ka mums nav tadas psiholoģiskas barjeras ! https://youtu.be/0sIC4IuJo_A
20.septembris 2018, 22:38 | links

No no Krumujanci ! Tu man te nesledz atpakaļgaitu !
Ne vot Tu tieši aģite mani uzsakt darbibu - sakt diskusiju !
Un zini es nemaz nav preti , un ari nekas ļauns no Tā , nebus !
Paskat pat Uldiņš uz mirkli aizmirsis krievus , un izsaka savu viedokli , ka visiem vienalga !
Un to ka nesmu gajis balsot , es nemaz neslepju , jo tāpat ka Tu uzskatu ka viena laba kandidata deļ iebalsot desmit sliktus , NAV VERTS !
20.septembris 2018, 22:28 | links

Redz janci,es vēlēšanas uzskatu kā pieņemšanu darbā,ja darbu dara slikti tad ir jaatlaiž no darba,bet mūsu slinkā sabiedrība(arī es tajā skaitā)neatlaiž no darba.Tas ir būtu jaiet ielās masveidā un japieprasa atlaist saeimu ja viss ir tik slikti,bet iespējams ka nemaz tik slikti nav,ja jau neeit ielās tauta

uldens2, 20.septembris 2018, 20:52

Kurš tev liedz? Paņem tautasdziesmu krājumu un uz priekšu -padziedāsi pie saeimas un tā līdz nākamajām vēlēsanām uz jauniem dziesmu svētkiem. Mums nepieklājas cita veida protests .

Bralitis, 20.septembris 2018, 21:56

Vot šitas ir forši! Respect!
20.septembris 2018, 22:05 | links

Redz janci,es vēlēšanas uzskatu kā pieņemšanu darbā,ja darbu dara slikti tad ir jaatlaiž no darba,bet mūsu slinkā sabiedrība(arī es tajā skaitā)neatlaiž no darba.Tas ir būtu jaiet ielās masveidā un japieprasa atlaist saeimu ja viss ir tik slikti,bet iespējams ka nemaz tik slikti nav,ja jau neeit ielās tauta

Kurš tev liedz? Paņem tautasdziesmu krājumu un uz priekšu -padziedāsi pie saeimas un tā līdz nākamajām vēlēsanām uz jauniem dziesmu svētkiem. Mums nepieklājas cita veida protests .

Bralitis, 20.septembris 2018, 21:56
es jau rakstīju,esmu tik pats slinks un kūtrs kā visa mūsu sabiedrība,bet esmu ari paškritisks un saprotu ka vaina ir manī
20.septembris 2018, 22:04 | links

Nesen iestājos anonīmo alhogoliķu biedrībā,-tagadiņ dzeru hrenviņzin ar ko...

Tonis, 20.septembris 2018, 21:14

Nu beidz ! ;)
Tev ka biznesmenim , vajadzeja but cietakai adai !
Tēma aktuala , interesanta un risinama !
Tikai apstakļi , tadi ne šadi !
Kam vienalga , kas nospiests uz ceļiem un kam vairak interesē meslu kaudze aiz robežas !
Plusā Krumujanci , atbildi godigi ! Musdienu " brivaja " LV KĀ lai es ( un citi ) Tev uzticos ?
Varbut kartejais lidaķis vai kaimiņš ?
Runa gudri un pareizi ! Bet pirms velešanam visi to dara !
Domu proti pasniegt skaidri un saprotami , bet motivs ?

plesigais, 20.septembris 2018, 21:49

Plesigais, es taču neaģitēju Tevi uz kaut kādām darbībām. Izsaku savu domu, un tikai. Nelieku Tev atklāt, balsosi vai nē, vai vēl kaut ko tādu, kas var nodarīt kādu ļaunumu.
Visu to kārtosi kā pats gribēsi, bez atskaitēm kādam. Tas tā pārdomām.
20.septembris 2018, 22:02 | links

20.septembris 2018, 21:56 | links

Protams, ka neiet un arī turpmāk neies. Vai nepietiek, ka to nabagu A.Bērziņu tagad, tā saucamā, valsts izvaro klasiski.
Cilvēki jau nav donkihoti - ar vējdzirnavām necīnīsies, jo dzīve ir par īsu, lai to izniekotu tādā veidā.

krumujancis, 20.septembris 2018, 20:57
tur jau mūsu sabiedrības problēma ir,ai ko ta es un gaidam ka izdarīs citi.Tās nav vējdzirnavas,pasaules praksē ir daudz piemēru ka var izdarīt un mainīt iekārtu,izskaust korupciju.Bet kamēr domāsim ka dzīve pa īsu lai nodarbotos ar ko tiešam svarīgu,tikmēr būs kā ir.
20.septembris 2018, 21:49 | links

Nu beidz ! ;)
Tev ka biznesmenim , vajadzeja but cietakai adai !
Tēma aktuala , interesanta un risinama !
Tikai apstakļi , tadi ne šadi !
Kam vienalga , kas nospiests uz ceļiem un kam vairak interesē meslu kaudze aiz robežas !
Plusā Krumujanci , atbildi godigi ! Musdienu " brivaja " LV KĀ lai es ( un citi ) Tev uzticos ?
Varbut kartejais lidaķis vai kaimiņš ?
Runa gudri un pareizi ! Bet pirms velešanam visi to dara !
Domu proti pasniegt skaidri un saprotami , bet motivs ?
20.septembris 2018, 21:49 | links

20.septembris 2018, 21:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager