Nu kā var nesolīt??? :))
21.septembris 2018, 10:32 | links
Daddy mūs aicina balsot par tiem pašiem kautrīgākajiem neliešiem, ka tikai savējie. Lai zog, lai pieņem likumus, kuri vienalga ir izdevīgi citiem - bet savējie.
krumujancis, 21.septembris 2018, 09:29
Tā jau nu ir kā ir. Atvainojos sabiedrībai, ka esmu to patraucējis ar it kā aktuālu tēmu, par kuru nevienam nav drosmes padiskutēt.
Vismaz saprotu ar ko šeit ir darīšana.
krumujancis, 20.septembris 2018, 21:31
Veči, jūs tā kā mazi puikas, tāklāk par degungalu neredzat...
Kamēr jūs te "boikotēsietie" un uzpūstām lūpām klusēsiet un sazinkādu debessmannu gaidīsiet, tikmēr Vasjka, Peķka un Vaņa iebalsos savējos - saskaņiešus un tad varēsiet vēl vairāk "boikotēt".
Tikai nesaprotu ko "boikotēsiet" - SAVU valsti, tipa mana būdiņa malējā??
Jā, piekrītu, tāds nu mums ir vēlēšanu likums, bet NEKAS nemainīsies uz labo pusi, ja "boikotēsim" (lasiet - stāvēsim malā), kamēr CITI pārbūvē mūsu valsti savām vajadzībām...
daddy_j, 21.septembris 2018, 08:56
Tā jau nu ir kā ir. Atvainojos sabiedrībai, ka esmu to patraucējis ar it kā aktuālu tēmu, par kuru nevienam nav drosmes padiskutēt.
Redz janci,es vēlēšanas uzskatu kā pieņemšanu darbā,ja darbu dara slikti tad ir jaatlaiž no darba,bet mūsu slinkā sabiedrība(arī es tajā skaitā)neatlaiž no darba.Tas ir būtu jaiet ielās masveidā un japieprasa atlaist saeimu ja viss ir tik slikti,bet iespējams ka nemaz tik slikti nav,ja jau neeit ielās tauta
uldens2, 20.septembris 2018, 20:52
Kurš tev liedz? Paņem tautasdziesmu krājumu un uz priekšu -padziedāsi pie saeimas un tā līdz nākamajām vēlēsanām uz jauniem dziesmu svētkiem. Mums nepieklājas cita veida protests .
Bralitis, 20.septembris 2018, 21:56
Redz janci,es vēlēšanas uzskatu kā pieņemšanu darbā,ja darbu dara slikti tad ir jaatlaiž no darba,bet mūsu slinkā sabiedrība(arī es tajā skaitā)neatlaiž no darba.Tas ir būtu jaiet ielās masveidā un japieprasa atlaist saeimu ja viss ir tik slikti,bet iespējams ka nemaz tik slikti nav,ja jau neeit ielās tautaes jau rakstīju,esmu tik pats slinks un kūtrs kā visa mūsu sabiedrība,bet esmu ari paškritisks un saprotu ka vaina ir manī
Kurš tev liedz? Paņem tautasdziesmu krājumu un uz priekšu -padziedāsi pie saeimas un tā līdz nākamajām vēlēsanām uz jauniem dziesmu svētkiem. Mums nepieklājas cita veida protests .
Bralitis, 20.septembris 2018, 21:56
Nesen iestājos anonīmo alhogoliķu biedrībā,-tagadiņ dzeru hrenviņzin ar ko...
Tonis, 20.septembris 2018, 21:14
Nu beidz ! ;)
Tev ka biznesmenim , vajadzeja but cietakai adai !
Tēma aktuala , interesanta un risinama !
Tikai apstakļi , tadi ne šadi !
Kam vienalga , kas nospiests uz ceļiem un kam vairak interesē meslu kaudze aiz robežas !
Plusā Krumujanci , atbildi godigi ! Musdienu " brivaja " LV KĀ lai es ( un citi ) Tev uzticos ?
Varbut kartejais lidaķis vai kaimiņš ?
Runa gudri un pareizi ! Bet pirms velešanam visi to dara !
Domu proti pasniegt skaidri un saprotami , bet motivs ?
plesigais, 20.septembris 2018, 21:49
Redz janci,es vēlēšanas uzskatu kā pieņemšanu darbā,ja darbu dara slikti tad ir jaatlaiž no darba,bet mūsu slinkā sabiedrība(arī es tajā skaitā)neatlaiž no darba.Tas ir būtu jaiet ielās masveidā un japieprasa atlaist saeimu ja viss ir tik slikti,bet iespējams ka nemaz tik slikti nav,ja jau neeit ielās tauta
Protams, ka neiet un arī turpmāk neies. Vai nepietiek, ka to nabagu A.Bērziņu tagad, tā saucamā, valsts izvaro klasiski.tur jau mūsu sabiedrības problēma ir,ai ko ta es un gaidam ka izdarīs citi.Tās nav vējdzirnavas,pasaules praksē ir daudz piemēru ka var izdarīt un mainīt iekārtu,izskaust korupciju.Bet kamēr domāsim ka dzīve pa īsu lai nodarbotos ar ko tiešam svarīgu,tikmēr būs kā ir.
Cilvēki jau nav donkihoti - ar vējdzirnavām necīnīsies, jo dzīve ir par īsu, lai to izniekotu tādā veidā.
krumujancis, 20.septembris 2018, 20:57