Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Plēsīgās,es dzeru, bet izskatās,ka reibsti Tu.

BrunoL, 20.septembris 2018, 21:00

Bļin ;) ! ! !
Redz kur tas suns aprakts !
Un es vislaik štukoju - nu kapec es tik dulls ! ;)
Nu paželo - ā ! Met nost ! Vairak ni -ni !
20.septembris 2018, 21:28 | links

Nesen iestājos anonīmo alhogoliķu biedrībā,-tagadiņ dzeru hrenviņzin ar ko...
20.septembris 2018, 21:14 | links

Kas tad Daddy par tādu autoritāti? Pašam sava viedokļa nav?

krumujancis, 20.septembris 2018, 20:59

Lūdzu izlasi savu palagu,tad Daddy komentu un pēc tam manu.
20.septembris 2018, 21:03 | links

Plēsīgās,es dzeru, bet izskatās,ka reibsti Tu.
20.septembris 2018, 21:00 | links

Kas tad Daddy par tādu autoritāti? Pašam sava viedokļa nav?
20.septembris 2018, 20:59 | links

kaut kas aizgāja šķērsām
20.septembris 2018, 20:58 | links

Janci.
Kārtējo reiz streb karstu. Piekrītot Tavam palagam,uzdevu šo jautājumu Daddy_y.
20.septembris 2018, 20:57 | links

Redz janci,es vēlēšanas uzskatu kā pieņemšanu darbā,ja darbu dara slikti tad ir jaatlaiž no darba,bet mūsu slinkā sabiedrība(arī es tajā skaitā)neatlaiž no darba.Tas ir būtu jaiet ielās masveidā un japieprasa atlaist saeimu ja viss ir tik slikti,bet iespējams ka nemaz tik slikti nav,ja jau neeit ielās tauta

uldens2, 20.septembris 2018, 20:52

Redz janci,es vēlēšanas uzskatu kā pieņemšanu darbā,ja darbu dara slikti tad ir jaatlaiž no darba,bet mūsu slinkā sabiedrība(arī es tajā skaitā)neatlaiž no darba.Tas ir būtu jaiet ielās masveidā un japieprasa atlaist saeimu ja viss ir tik slikti,bet iespējams ka nemaz tik slikti nav,ja jau neeit ielās tauta

Protams, ka neiet un arī turpmāk neies. Vai nepietiek, ka to nabagu A.Bērziņu tagad, tā saucamā, valsts izvaro klasiski.
Cilvēki jau nav donkihoti - ar vējdzirnavām necīnīsies, jo dzīve ir par īsu, lai to izniekotu tādā veidā.

Protams, ka neiet un arī turpmāk neies. Vai nepietiek, ka to nabagu A.Bērziņu tagad, tā saucamā, valsts izvaro klasiski.
Cilvēki jau nav donkihoti - ar vējdzirnavām necīnīsies, jo dzīve ir par īsu, lai to izniekotu tādā veidā.

20.septembris 2018, 20:52 | links

Plēsīgā k-gs
BOIKOTS
VĪRIEŠU DZIMTE

1
Politiskās un ekonomiskās cīņas paņēmiens – attiecību, darījumu pārtraukšana (ar kādu valsti, iestādi, personu); vēršanās (pret ko), atsakoties piedalīties (tajā).
Pieteikt uzņēmējam, firmai boikotu
Vēlēšanu boikots

BrunoL, 20.septembris 2018, 20:32

Nu redzi ! ;) Tu pats atbildeji uz jautajumu - boikots - ateikšanas piedalities !

Tikai man personigi sak likties ka ar boikotešanu ( ateikšanos piedalities ) nu jau ir par maz !
P/ S BrunoL varbut varam iztikt bez tiem kungiem !
Savadak sak likties ka es Tev esmu copes vietas sačakarejis , vai sievu atvilis !
Cepamies tad abi par LV !
PP/S ja esmu kur grekojis Tavā virziena , Atvaino , netišam !
20.septembris 2018, 20:50 | links

Bruno - ja ir vēlēšanās vai vajadzība no tēmas aiziet, tad visvienkāršākais paņēmiens ir daudzu muļķīgu jautājumu uzdošana, vai zākāšanās.
Ja negribas savu viedokli teikt, vai nespēj to noformulēt - nevajag! Var jau iztikt arī bez tā, sliktāk jau nebūs.
20.septembris 2018, 20:47 | links

Atkārtošu jautājumu:
Boikots nav protesta forma?

BrunoL, 20.septembris 2018, 19:18

Boikots - tā IR nevardarbīga pretošanās. Jautājums: Ko gan citu šobrīd vēlētāji lietas labā var darīt?
Atbilde: Neko. Var, vai nu balsot no jauna par tiem, kuri savu prāta nespēju ir pierādījuši iepriekšējā darbā, vai nebalsot vispār. Tā, lai vēlēšanās iebalsoto Saeimu var uzskatīt pa neleģitīmu. Sakārtot vēlēšanu sistēmu tā, kā demokrātijā varētu pieņemt un atkārtot vēlēšanas.
20.septembris 2018, 20:42 | links

Plēsīgā k-gs
BOIKOTS
VĪRIEŠU DZIMTE

1
Politiskās un ekonomiskās cīņas paņēmiens – attiecību, darījumu pārtraukšana (ar kādu valsti, iestādi, personu); vēršanās (pret ko), atsakoties piedalīties (tajā).
Pieteikt uzņēmējam, firmai boikotu
Vēlēšanu boikots
20.septembris 2018, 20:32 | links

Atkārtošu jautājumu:

BrunoL, 20.septembris 2018, 19:18

Bruno L ! Kas Tava sapratne ir boikots ?
Nu paskaidro ko Tu ar to domā ?
Velešanu ignorešana , badastreiks . . . ? Kas ?
20.septembris 2018, 20:16 | links

Atkārtošu jautājumu:
20.septembris 2018, 19:18 | links

Vai tiešām mūsu pienākums pret valsti ir šķirot un celt valsts augstākajos amatos neuzticamus cilvēkus, vai tomēr pieprasīt savas tiesības uz patiesi demokrātiskām vēlēšanām?

krumujancis, 20.septembris 2018, 16:55

Ko un kur konkrēti Tu esi pieprasījis?? Esi bijis kādā piketā par vēlēšanu likuma grozījumiem? vai varbūt atbalstījis šo iniciatīvu https://manabalss.lv/par-saeimas-velesanam-ar-alternativo-izveli/show

Ak neko no tā, tikai gudri malku "cirst"??

daddy_j, 20.septembris 2018, 18:17

Mani apspriest jau nu nevajadzētu, bet domāt par to, ko darīsi vēlēšanās, to gan!
20.septembris 2018, 18:53 | links

Kā kungi domā par šiten tādu viedoklīti?
Visiem, kuri dažādos veidos cenšas nozākāt tos, kuri gatavojās nepiedalīties Saeimas vēlēšanās, gribu iespējami vienkārši un saprotami atbildēt.
Iespējams, ka jums ir piemirsies, ko nozīmē vēlēt Saeimu. Tas nav tā, kā kad jūs izvēlaties sev frizieri, kurpnieku vai santehniķi. Tas nav arī tā, kā balsot par labāko sportistu, kinozvaigzni vai dziedātāju. Saeimas vēlēšanas ir mūsu valsts AUGSTĀKĀ pārvaldes orgāna vēlēšanas. Tas nozīmē, ka balsojot par kādu deputātu kandidātu, jūs esiet atzinuši viņu par piemērotu un atbilstošu šim ārkārtīgi svarīgajam valsts pārvaldes darbam. Bet valsts pārvaldē, protams, ir jāstrādā tiem apzinīgākajiem, gudrākajiem, izglītotākajiem godīgākajiem, aktīvākajiem. Ja jūs nododat savu balsi par kādu deputātu kandidātu, tātad jūs atzīstat, ka šis cilvēks ir tieši tāds, jūs viņam uzticaties un piešķirat tiesības arī savā vārdā izlemt un kārtot valstiskas lietas. 
Bet, kas notiek mūsu, tā sauktajās vēlēšanās? 
Man priekšā noliek žūksnīti gatavu sarakstiņu, no kuriem laipni aicina vienu izvēlēties un iemest urnā. Es paskatos tajos sarakstiņos un redzu, ka godīgo, gudro un apzinīgāko vietā, manuprāt, tur ir sarakstīti blēži, tukši muldētāji, solījumu nepildītāji, ierāvēji, pērkamas dvēseles, valsts apzadzēji vai vienkārši pamuļķi, kuri gatavi pildīt jebkurus rīkojumus un pavēles, ko tiem dos kāda ietekmīgāka persona. Jā, ir starp viņiem arī cienījami cilvēki, par kuriem es labprāt nodotu savu balsi, bet.... Bet man paskaidro, ka es drīkstu nobalsot tikai par vienu sarakstiņu, nevis par vairākiem cilvēkiem dažādos sarakstos. Pie kam viss ir iekārtots tik viltīgi, ka pat tad, ja es ņemu to vienu sarakstu, izvēlos to vienu cilvēku šajā sarakstā, visus pārējos nosvītroju un sarakstu iemetu urrnā, es vienalga esmu nodevis savu balsi par visu šo sarakstā minēto zagļu un blēžu kompāniju kopumā. Vēl trakāk – ja manis izvēlētais saraksts nepārvar 5% barjeru, tad mana nodotā balss vispār tiek pieskaitīta pavisam citam sarakstam, kurš to barjeru ir pārvarējis. Vai tad tā ir brīva un demokrātiska izvēle? Vai tās vispār ir vēlēšanas? Kādēļ lai es šādā negodīgā spēlē piedalītos?!
Es neko neteiktu, ja tā būtu kāda atrakcija, izklaidējošs pasākums, nu kaut vai totalizators zirgu skriešanās sacensībās. Izdarīji nepareizo izvēli, kļūdījies, naudu pazaudēji, kam negadās. Bet šeit taču notiek mūsu valsts AUGSTĀKĀ PĀRVALDES ORGĀNA vēlēšanas!!! No iznākuma ir atkarīga visas mūsu valsts mūsu un mūsu bērnu nākotne. Bet man, tāpat kā visiem citiem vēlētājiem netiek dota iespēja izvēlēties. Mums tikai piedāvā ar piedalīšanos akceptēt jau gatavu izvēli. Izvēli, kura mums nav pieņemama. Tad kādēļ, lai es tur piedalītos?! Es arī nepiedalīšos! Un nenobaidīsiet mani ne ar krieviem, ne ar pašu nelabo. Es vienalga neatbalstīšu tādu cilvēku iecelšanu augstākajā valsts pārvaldes orgānā, kuriem es neuzticos. Es negribu būt līdzvainīgs savas valsts izlaupīšanā un izsaimniekošanā. 
Mūs – tos, kuri apzināti boikotējam šo vēlēšanu farsu sauc par neizglītotiem, dumjiem bezsmadzeņu radījumiem un apvaino pienākuma nepildīšanā pret valsti. Bet kur ir tā jūsu gudrība tik vieglprātīgi attiekties pret to cilvēku izvēli, kuri mūsu vārdā turpmāk pārvaldīs valsti?! Vai tiešām mūsu pienākums pret valsti ir šķirot un celt valsts augstākajos amatos neuzticamus cilvēkus, vai tomēr pieprasīt savas tiesības uz patiesi demokrātiskām vēlēšanām?

krumujancis, 20.septembris 2018, 16:55

Vsjo ;) ! VĀKS ;) !
Uz Kurzemi nebrauc !
Noķeršu , piedzirdišu- un - un - pateikšu lielu PALDIES !
Tu prati pateikt To ko es visu laiku centos ! ;)
Cope , drope no manis ! Meitenes mekle pats ! ;)

plesigais, 20.septembris 2018, 18:29

Plesigais! cik nu vien varēšu izvairīšos uz Kurzemi braukt! Lai gan kādu graķīti jau varētu. Pat Valdis Artavs vienā savā dzejolī ir paudis atziņu: Pirmā zivs kad krastā speras, nav jau gluži jāpiedzeras, taču vienu ieraut der!
20.septembris 2018, 18:49 | links

Pareizāk,nevis akcija bet forma.

BrunoL, 20.septembris 2018, 18:37

Te nav runa par formu, bet gan par to, kur ir tā jūsu gudrība tik vieglprātīgi attiekties pret to cilvēku izvēli, kuri mūsu vārdā turpmāk pārvaldīs valsti?
Iemest lapeli ar 1 sakarīgu veci, kuram aiz muguras ir 10 aptaurētie? Vai tā ir gudrība? Vai, varbūt, tomēr vislielākā muļķība?
20.septembris 2018, 18:44 | links

Pareizāk,nevis akcija bet forma.
20.septembris 2018, 18:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager