Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
:))
5.septembris 2018, 20:27 | links

Bet paldies, 50% sapratu! :)
5.septembris 2018, 20:23 | links

Bralitis [05.09.18]: Temīds - tā būs pareizi. Taimiņi ir pie ...,pie lielā ......,elektrības ...., pie .... klintīm, pie .... mājas . Daudzpunktu vietās ir precīzu vietu nosaukumi.
Kretīns!
5.septembris 2018, 20:23 | links

Temīds - tā būs pareizi. Taimiņi ir pie ...,pie lielā ......,elektrības ...., pie .... klintīm, pie .... mājas . Daudzpunktu vietās ir precīzu vietu nosaukumi.
5.septembris 2018, 20:19 | links

Bralitis [05.09.18]: Viena liela ķēzīšanās te . Viss kā īstajā politikā.
Atradusies te Temīda:) Tu labāk pastāsti, kur Gaujā taimiņi sastājušies!
5.septembris 2018, 20:04 | links

Viena liela ķēzīšanās te . Viss kā īstajā politikā.
5.septembris 2018, 20:02 | links

Skaidra lieta,tu tak labàkais kandidàts...
5.septembris 2018, 19:29 | links

Tonis [05.09.18]: Un vispàr puiķi,sagaidiet vispirms papuça viedokli par ko ir jàbalso ...
Es jau n-tās reizes esmu to teicis! Nupat lasīju, Šķēle uzskata, ka Kučinskim jāturpina premjerēt. Absolūti droša zīme, ka viņam nevajag turpināt!!
5.septembris 2018, 18:45 | links

Un vispàr puiķi,sagaidiet vispirms papuça viedokli par ko ir jàbalso ...
5.septembris 2018, 18:27 | links

Dady,tu shito beidz,papucis abiźosies...
5.septembris 2018, 18:23 | links

Kapēc tu gribi balsot par sarkanajiem zemniekiem?

kkas, 5.septembris 2018, 14:27

Tāpēc, lai nebūtu jābalso par zilajiem liberāļiem :)
5.septembris 2018, 15:56 | links

daddy_j [05.09.18]: reku ir uztaisīts rīks, lai noskaidrotu vai sev apstiprinātu tās partijas, par kurām būtu vērts atdod savu balsi - https://www.lsm.lv/velesanas2018/partiju-skirotava/

Man visvairāk sakrīt ar JKP un Attīstībai/PAR (66%), bet vislielākās pretrunas ar NA un ZZS (32%), bet es par pēdĒJĀM 2 tieši apsvēru balsot, njā... Tā lūk!
Kapēc tu gribi balsot par sarkanajiem zemniekiem?
5.septembris 2018, 14:27 | links

reku ir uztaisīts rīks, lai noskaidrotu vai sev apstiprinātu tās partijas, par kurām būtu vērts atdod savu balsi - https://www.lsm.lv/velesanas2018/partiju-skirotava/

Man visvairāk sakrīt ar JKP un Attīstībai/PAR (66%), bet vislielākās pretrunas ar NA un ZZS (32%), bet es par pēdĒJĀM 2 tieši apsvēru balsot, njā... Tā lūk!

daddy_j, 5.septembris 2018, 11:47

Hm man "Pilnībā sakrīt" par 53% ar jauno/veco vienotību, nja. Nākamie ar 43% LSDSP/KDS/GKL bet nu skaidrs ka par tiem nekad nebalsošu.
5.septembris 2018, 12:33 | links

reku ir uztaisīts rīks, lai noskaidrotu vai sev apstiprinātu tās partijas, par kurām būtu vērts atdod savu balsi - https://www.lsm.lv/velesanas2018/partiju-skirotava/

5.septembris 2018, 11:47 | links

Izskatāska. VACIJAI draud "garo "nažu nakts !
Un daži to sak apvert !
https://youtu.be/aVV84l7UIEM !
5.septembris 2018, 08:49 | links

Redz, janci, ir tāds ļoti labs teiciens-kad tu nomirsti, visiem ir skumji, izņenot tevi, tieši tāpat notiek, ja tu esi stulbs.
5.septembris 2018, 00:37 | links

Kadreiz, lai uzsistu asinis lasiju zem zinju portaliem komentarus. Tagad jau ka gadu nelasu. Tas saucamais blaveju interneta "intelekts" komentetajos stipri nostiprinas. Un si sadala ar jau pakerusi to pasu stilu. Facbooke vismaz ar tadiem var atri tikt gala.
4.septembris 2018, 23:33 | links

Man jau patīk ka arvien vairāk šejienes pajoļu savus murgus beigās paraksta DDD, svinīgi paziņojot ka iestājušies DebīloDirsējDemagogu biedrībā, kuru laikam luters dibināja.
4.septembris 2018, 23:20 | links

Tad jau labāk nosprāgt laicīgi, netracinot bērnus, radus un paziņas, nekā nodzīvoties līdz toņa/plēsīgā/krūmjaņča vecuma marasmam...

raihs, 4.septembris 2018, 21:35

Tad ko gaidi Raih - prāgsti nost? Ko tu zini par marasmu vispār? Vari tikai glupi vāvuļot un kreņķēties par savu iznīkstošo biznesu. Ja smadzeņu nav - tad tas uz ilgu laiku...DDD
4.septembris 2018, 22:55 | links

Tad jau labāk nosprāgt laicīgi, netracinot bērnus, radus un paziņas, nekā nodzīvoties līdz toņa/plēsīgā/krūmjaņča vecuma marasmam...
4.septembris 2018, 21:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager