1.septembris 2018, 01:34 | links
plēsīgais,ukrainā un gruzijā par to ''krievi nāk'' ironizēšanu tevi atspārdītu uz vietaspar cik tu kontaktējies ar sev līdzīgiem bezmugurkaulniekiem tad nebrīnos,bet realitāte ir tāda
uldens2, 31.augusts 2018, 22:36
Tiešam ?
Kaut kā , ne sanak !
Švaģeris vatsapa ( dzimis ukrainis pat krieviski neprot ) runā ko citu !
Ari gruzinu puikas Kuldigas kopiena ( diaspora ) smejas !
Divaini nē !
plesigais, 31.augusts 2018, 22:43
plesigais [6m]: Man liekas ka Tev šodien karteja neveksmes diena !
Čo Apinitis atšalejas ! Vai " nariņa " pamuka ?Nu taa kaa torte sejaa!
Tu Apiniit un Naarinj aizshauj copeet nevis frustree. Vai arii kazinjas. Nezinu..
apelsins, 31.augusts 2018, 22:42
plēsīgais,ukrainā un gruzijā par to ''krievi nāk'' ironizēšanu tevi atspārdītu uz vietas
uldens2, 31.augusts 2018, 22:36
plesigais [31.08.18]: Man liekas ka Tev šodien karteja neveksmes diena !Nu taa kaa torte sejaa!
Čo Apinitis atšalejas ! Vai " nariņa " pamuka ?
pleesiigais aatri skrien kazinjaam glaudiit pupinjus. TU ESI LJOTI SATRAUCIES!!!
apelsins, 31.augusts 2018, 22:31
uldens2 [31.08.18]: Raih, un nenjem tik nopietni shito sadalju. Te visi dzeeraaji peec 17.00 var izpljurksteeties cik tik tiik.. Arii es.Jā ,vēl netieku ar to laiku skaidrībā.Tik ātri skrien ka maz laika politikai atliek.
Pietruukst vecbiedru-Braaliitis un Andreiko
apelsins, 31.augusts 2018, 22:08
bračka vēl pēta un groza to pulksteni ar ziemas laiku:D
plesigais [19:39]: NU TAD PARADI KA TEV NAV PO-UJ ! ! !
UN NEJ KA TEĻŠ UZ KAUTUVI !
Prasi atbildibu no tā ko iebalsoji !Pleesiigais, atkal jau žvingulī! Bet raksti veel, ljoti smiekliigi:)
apelsins, 31.augusts 2018, 21:23
Plēsīgajam vārda diena. Sveicieni !
Copmanis, 31.augusts 2018, 22:18
uldens2 [31.08.18]: Raih, un nenjem tik nopietni shito sadalju. Te visi dzeeraaji peec 17.00 var izpljurksteeties cik tik tiik.. Arii es.Jā ,vēl netieku ar to laiku skaidrībā.Tik ātri skrien ka maz laika politikai atliek.
Pietruukst vecbiedru-Braaliitis un Andreiko
apelsins, 31.augusts 2018, 22:08
bračka vēl pēta un groza to pulksteni ar ziemas laiku:D
Nav smieklīgi. Ļoti ļoti nav smieklīgi. Desmit baļļu sistēmā nav smieklīgi 10! Nav smieklīgi nedz tonis, nedz plēsīgais, bedz luters. Viņiem pat nav humora izjūtas, lai būtu smieklīgi! Kad luters ir pajokojis? Tajos postos ar DDD galā? Toņa krievu "jumors" ir smieklīgs tikai viņam pašam un viņam līdzīgajiem. Līmenis-torte sejā. Skumji, šis vārds būs īstais...
raihs, 31.augusts 2018, 21:40