Jums abiem jābēg no valmieriešiem-pienīc,maizīte,brālīc,māsīna utt.Viss mīļvārdiņos.
24.augusts 2018, 18:08 | links
abrakadabra [24.08.18]: Ir jābēg no cilvēkiem, kas nopietnas lietas sauc pamazinātajā formā - naudiņa, projektiņš, procentiņi, kredītiņš, darbiņš. Sen pierādīts.Eu! Nekad neesmu par to domājis, bet jā, varētu būt taisnība. Visvairāk man besī ēstuvēs, kad dzirdu večus pasūtot: "man kartupelīšus, tad vistiņu, un nedaudz salātiņus". Ļoti bieži. Man viņi uzreiz liekas kaut kādi ne tādi, nevaru izsksidrot:)
plesigais [14:13]: kurš tev traucē celt rūpnīcu???Vai vismaz kārtīgu kazu fermu???Kurš???Pat valsts ar eiropu tevi atbalstīs vēlhttp://www.lad.gov.lv/lv/programmas/
uldens2, 24.augusts 2018, 13:08
EI NOPIETNI ?
KĀ ?
Piešķirot kreditu ? Ar cmukiem procentiem ?
Jeb izdomajot jaunu regulu , ar kuru noradis ka drikstu audzzet tikai bezragu kazas ?
plesigais, 24.augusts 2018, 13:24nu redzi,tu pat neesi painteresējies kādā veidā atbalstu piešķir,bet viedoklis protams ir:DDDDTipisks padomjlaika produkts,gaida kad kāds visu ieliks ar karotīti mutē,pats neko negrib darīt un viss ir slikti
uldens2, 24.augusts 2018, 13:36
Ulden esmu rakstijis , esmu braukajis pa kabinetiem !
Jā , nav problemu nokartot ! Nav !
Problemas sakas pec tam ! ;) !
Pats taču rakstiji ka LV nav jarisina manas problemas , bet evro es nesmu vajadzigs ka ražotajs !Esi vajadzigs,vini pat at balstam tev Naudu iedos,slinkus gan viniem nevajag,tas tiesa
uldens2, 24.augusts 2018, 14:21
Tu i parliecinats ? ;)
Nu tad jau pamet adresiti kur versties ! ;)
A varbut Tu mana vieta vari projektiņu , uzmalet ? ;)
Tad cik procentini no kopejas sumiņas ? ;)
Un kadi noteikumi ? ;)
plesigais, 24.augusts 2018, 15:24
plesigais [14:13]: kurš tev traucē celt rūpnīcu???Vai vismaz kārtīgu kazu fermu???Kurš???Pat valsts ar eiropu tevi atbalstīs vēl
EI NOPIETNI ?
KĀ ?
Jeb izdomajot jaunu regulu , ar kuru noradis ka drikstu audzzet tikai bezragu kazas ?
plesigais, 24.augusts 2018, 13:24nu redzi,tu pat neesi painteresējies kādā veidā atbalstu piešķir,bet viedoklis protams ir:DDDDTipisks padomjlaika produkts,gaida kad kāds visu ieliks ar karotīti mutē,pats neko negrib darīt un viss ir slikti
Pats taču rakstiji ka LV nav jarisina manas problemas , bet evro es nesmu vajadzigs ka ražotajs !Esi vajadzigs,vini pat at balstam tev Naudu iedos,slinkus gan viniem nevajag,tas tiesa
uldens2, 24.augusts 2018, 14:21
plesigais [24.08.18]: kurš tev traucē celt rūpnīcu???Vai vismaz kārtīgu kazu fermu???Kurš???Pat valsts ar eiropu tevi atbalstīs vēlEsi vajadzigs,vini pat at balstam tev Naudu iedos,slinkus gan viniem nevajag,tas tiesa
EI NOPIETNI ?
KĀ ?
Pats taču rakstiji ka LV nav jarisina manas problemas , bet evro es nesmu vajadzigs ka ražotajs !
kurš tev traucē celt rūpnīcu???Vai vismaz kārtīgu kazu fermu???Kurš???Pat valsts ar eiropu tevi atbalstīs vēl
EI NOPIETNI ?
KĀ ?
Banu plēsīgajam, bail, ka nenomirst kazas badā..
mjuniors, 24.augusts 2018, 13:49
kurš tev traucē celt rūpnīcu???Vai vismaz kārtīgu kazu fermu???Kurš???Pat valsts ar eiropu tevi atbalstīs vēlnu redzi,tu pat neesi painteresējies kādā veidā atbalstu piešķir,bet viedoklis protams ir:DDDDTipisks padomjlaika produkts,gaida kad kāds visu ieliks ar karotīti mutē,pats neko negrib darīt un viss ir slikti
EI NOPIETNI ?
KĀ ?
plesigais, 24.augusts 2018, 13:24
kurš tev traucē celt rūpnīcu???Vai vismaz kārtīgu kazu fermu???Kurš???Pat valsts ar eiropu tevi atbalstīs vēl
Visi pie plēsoņa uz gailenēm!
Brīdinu,-šamam tas šmakounieks makten štengrs...:)
Tonis, 24.augusts 2018, 10:57
Prātu noņem kā ar roku!
BrunoL, 24.augusts 2018, 11:21
Aa nafig tas prats vajadzigs !
Padomija KP domaja un reguleja !
Tagad evro savieniba !
;) ,
plesigais, 24.augusts 2018, 11:29nē, tagad ir pašam jādomā.Ja prāts ir var kļūt par miljonāru,padomijā pat gudrs nedrīkstēja būt miljonārs
uldens2, 24.augusts 2018, 12:19
Visi pie plēsoņa uz gailenēm!nē, tagad ir pašam jādomā.Ja prāts ir var kļūt par miljonāru,padomijā pat gudrs nedrīkstēja būt miljonārs
Prātu noņem kā ar roku!
Aa nafig tas prats vajadzigs !
Padomija KP domaja un reguleja !
Tagad evro savieniba !
;) ,
plesigais, 24.augusts 2018, 11:29
Prātu noņem kā ar roku!
https://youtu.be/L0o6hE0GtFw
Ak ta rentv !
Nu melo , un nekaunas acis skatities !
plesigais, 24.augusts 2018, 08:59
Gailenes ir tavā pusē? Nesmu laiciņu bijis sēnēs:( Kāds tas mežs pašlaik, daudz maz slapumu ir dabūjis ? Gribēju bik gaileņus iemest burkās, zacenei.
skutans, 24.augusts 2018, 09:07