jancis cik stundas mēģina pierādīt dieva esamību,būtu tak gājis un žāvējis tos asarus nevis te tukši zaudējis laiku:DDD
27.augusts 2018, 18:15 | links
janici uztaisi zinātnes topiku,parunāsim.šeit ir cita tēma kuru tu te regulāri aizpildi ar baumām
uldens2, 27.augusts 2018, 18:01
janci to klačošanos un baumu izplatīšanu tu ari bībelē iemācijies???
uldens2, 27.augusts 2018, 17:41
Būtu lieliski, ja pats palasītu Bībeli. Varbūt, tad par daudzām lietām nāktu vieda apskaidrība, tukšmuldēšanas vietā.
krumujancis, 27.augusts 2018, 17:46janci man bail ka nepalieku pa tadu pašu klaču bābu ka tu:DDD labāk pieturēšos pie zinātnes,ta vismaz balstīta uz loģiku
uldens2, 27.augusts 2018, 17:52
janci to klačošanos un baumu izplatīšanu tu ari bībelē iemācijies???janci man bail ka nepalieku pa tadu pašu klaču bābu ka tu:DDD labāk pieturēšos pie zinātnes,ta vismaz balstīta uz loģiku
Būtu lieliski, ja pats palasītu Bībeli. Varbūt, tad par daudzām lietām nāktu vieda apskaidrība, tukšmuldēšanas vietā.
krumujancis, 27.augusts 2018, 17:46
plesigais [27.08.18]: A pa lielam , vai nav vienalga ?Pamuļķi, tu beigsi vienreiz jaukties pa vidu, kur vīri runā?
Pastav dievs vai nē ?
Galvenais ( tapat ka ar homišiem ) ! Lai nebažas virsu !
Palasot Jusu murgus , dievs ir - dievs nav , top skaidrs - kapec sava laika krustneši izkava veselas tautas ! Un arabi uzskatija ka izvarot trisgadigu neticigo meiteni ir normali !
janci to klačošanos un baumu izplatīšanu tu ari bībelē iemācijies???
janci
90% no tavas diskutēšanas beidzas ar "man nevienam nav nekas jāskaidro" :))
raihs, 27.augusts 2018, 17:36
janci
Ja tev arī kas ir stāvējis klāt, tad ļoti veiksmīga apstākļu sakritība, varbūt intuīcija, nekad vairāk. Diez, vai visi lotetijās miljonus vinnējušie (un tas ir daudz daudz sarežģītāk, nekā neiekāpt vēlāk nokritušā lidmašīnā) ar uzreiz džizaskraistu iet slavēt? Vienkārši darbojas varbūtības teorija, kur arī viens variants no miljona arī kādreiz kādam izkrīt.
raihs, 27.augusts 2018, 17:26