27.augusts 2018, 17:03 | links
janci kaut vienu pierādijumu,dieva esamībai,no tiem daudzajiem:DDD
uldens2, 27.augusts 2018, 16:59
Lielākā daļa cilvēku,visu uztver burtiski un dzīvo materiālajā pasaulē.
Uldēn,vai kāds ir pierādījis,ka Dieva nav?Tieši tā pat ,ka ir. Tā tad arī ateists ir ticīgs!
Manuprāt,tas vīriņš ar sirmo bārdu,ir katrā no mums.
BrunoL, 27.augusts 2018, 15:30
Ak dies, bruno, labāk būtu klusējis... Vai kāds ir pierādījis, ka nav lidojošā makaronu mobstra? Nav! Tātad viņš pastāv! Loģiski! Vieds padzīvojuša vīra spriedums!
raihs, 27.augusts 2018, 16:29
BrunoL [27.08.18]: Lielākā daļa cilvēku,visu uztver burtiski un dzīvo materiālajā pasaulē.Ak dies, bruno, labāk būtu klusējis... Vai kāds ir pierādījis, ka nav lidojošā makaronu mobstra? Nav! Tātad viņš pastāv! Loģiski! Vieds padzīvojuša vīra spriedums!
Uldēn,vai kāds ir pierādījis,ka Dieva nav?Tieši tā pat ,ka ir. Tā tad arī ateists ir ticīgs!
Manuprāt,tas vīriņš ar sirmo bārdu,ir katrā no mums.
raihs [27.08.18]: luter, telefona tastatūras programma automātiski teikumu sāk ar lielo burtu. Atvainojos, nākotnē būšu uzmanīgāks :DDDPat telefons gudrāks par tevi!
Dzīvē pats savām rokām esmu uztaisījis ap pustūkstoti rotu modeļus, pārstādājis vairākus simtus kilogramus sudraba. Man pietiek, lai tagad darbojas citi. Bet tu galvenais neatslābsti, kontrolē un uzpasē! Pieļauju, ka rīsu skaitīšana ir garlaicīgāka par rotu veidošanu.
raihs [11:03]: Luter, man protams patīkami, ka uzskati mani par miljonāru:) Bet tā kā tu rūpīgi seko manam rūpalam, tad noteikti esi pamanījis, ka tur ielikts ļoti, ļoti daudz darba. Vai tas saistīts ar prātu, tas ir ļoti filozofisks jautājums:)Ar LIELO burtu esi iemācijies rakstīt personvārdu! :)
Bet par to biznesu pēc būtības, pats tak raksti ka neko nedari un nezini jo visu darbu darot ,, juvilieri,, arī to kas ar darbinieku aplokšņu algām Sudraba namā, tu turtikai tāds nezinītis esot!
;)
Tad nu jādomā kā tur tev ar to prātu .
Tims71, 27.augusts 2018, 12:33
raihs [27.08.18]: Luter, man protams patīkami, ka uzskati mani par miljonāru:) Bet tā kā tu rūpīgi seko manam rūpalam, tad noteikti esi pamanījis, ka tur ielikts ļoti, ļoti daudz darba. Vai tas saistīts ar prātu, tas ir ļoti filozofisks jautājums:)Ar LIELO burtu esi iemācijies rakstīt personvārdu! :)
Palasi Bībeli un sapratīsi. Tur stāv rakstīts, ka Dieva sodu par vecāku grēkiem saņem līdz septītajam augumam. Visticamāk tas ir tas izskaidrojums.<
krumujancis, 27.augusts 2018, 11:04
Un cik reliģioza(tb atpalikusi) ir Latvija, ja pat tādi gaiši prāti kā daddy tic baltajam bāŗdainajam?
raihs, 27.augusts 2018, 10:21
Daudzi var ticēt, un var arī neticēt Dievam, taču tad, ja ar pašu atgadās lietas, kad vienkārši neticami tiec izglābts no drošas nāves un vairākkārt, tad nu šī pārliecība neglābjami mainās. To es no savas biogrāfijas.
Tāpēc pievienojos uzskatam: Vari Dievam ticēt vai nē, taču nekad nezaimo Dievu. Šī zaimošana nekad ne pie kā laba nenovedīs, tas nu gan būtu jāpatur prātā.
krumujancis, 27.augusts 2018, 10:40