Lai cik tas dīvaini nebūtu,šoreiz es pilnībā atbalstu Kārļa K komentāru.
17.februāris 2025, 17:51 | links
.nu tā pabeigt šo dienu uz pozitīvas nots.
Bjorgvins, 16.februāris 2025, 21:11
Apmīzušies un galīgi debili būtu tā pozitīvā nots?....))
"Es zinu,ka urrā patrioti udens2 un udo pirmie skries sagaidīt krievu tankus ar puķēm.Manā vecumā es tik ātri paskriet nevaru un noliekties nolaizīt zābakus arī nē"
--- tagad ir jāsaka "turbopatrioti" un "pastaldauņi"!!.... Un šis amizantais- "es zinu!".. Vienmēr internetplašumos "sūrie, reāli domājošie" pilnīgi noteikti zin, ka tie otrie, "tūdaliņi" pilnīgi noteikti pirmie skries sagaidīt krievu tankus. Kāpēc? Nu kā- jo viņi taču noteikti uzreiz pārmetīs kažokus priekš jebkuras varas, nu, jo "es zinu!", bet tieši mēs - uhhh!!- nelieksimies!!
Es gan nebūtu tik nasks kategoriski apgalvot, ka tie "pirmie skries"(jo ir turbo-urrā-debil), bet es stāvēšu kā Raiņa priedes-lūzīšu, bet neliekšos (jo nepakļaujos nevienai sistēmai un kritizēju viņus)...
badapiicka, 17.februāris 2025, 04:19
Apmīzušies un galīgi debili būtu tā pozitīvā nots?....))
"Es zinu,ka urrā patrioti udens2 un udo pirmie skries sagaidīt krievu tankus ar puķēm.Manā vecumā es tik ātri paskriet nevaru un noliekties nolaizīt zābakus arī nē"
--- tagad ir jāsaka "turbopatrioti" un "pastaldauņi"!!.... Un šis amizantais- "es zinu!".. Vienmēr internetplašumos "sūrie, reāli domājošie" pilnīgi noteikti zin, ka tie otrie, "tūdaliņi" pilnīgi noteikti pirmie skries sagaidīt krievu tankus. Kāpēc? Nu kā- jo viņi taču noteikti uzreiz pārmetīs kažokus priekš jebkuras varas, nu, jo "es zinu!", bet tieši mēs - uhhh!!- nelieksimies!!
Es gan nebūtu tik nasks kategoriski apgalvot, ka tie "pirmie skries"(jo ir turbo-urrā-debil), bet es stāvēšu kā Raiņa priedes-lūzīšu, bet neliekšos (jo nepakļaujos nevienai sistēmai un kritizēju viņus)...
bet es stāvēšu kā Raiņa priedes-lūzīšu, bet neliekšos (jo nepakļaujos nevienai sistēmai un kritizēju viņus)...
Zog taču visur. Lielos vilcienos var teikt, ka pie mums nenotiek gluži kā visur citur. Te vienkārši ir mazāk ko zagt un viss ir redzamāks. Tāpat dzīvojam kopumā labi, nesēžam uz dīvāna un neraudam, bet ejam pelnīt naudu.
Valdību noliek arī visās pasaules valstīs. Tas tāds dabīgs process.
Salīdzinoši ar Trampa zagšanas apmēriem mūsējie ir bērnudārza līmenī.
Jā, varētu dzīvot labāk un mūsējie varētu iemācīties zagt mazāk redzami un gudrāk, bet mums ir neatkarība ir tikai 34 gadus un pamazām augam. Sabiedrībai arī vēl jāizaug, lai kļūtu par normālu demokrātisku valsti.
Cope321, 16.februāris 2025, 22:39
Paldies zēni par atbalstu.Var jau būt dažādas pieejas diskutējamām tēmām.Es te tā neko negribētu daudz rakstīt.nu tā pabeigt šo dienu uz pozitīvas nots.Nu bet nevaru nepateikt udikam,ka viņam plate iekodusies.Nu nomaini plati vai vismaz adatu patefonam.Garlaicīgi kaut kā.Jegersz.Tu labu jautājumu uzdevi.Es te jau forumā tērzēju ar jums garus gadus.Ar savu vienīgo niku Bjorgvins.Jegersz. Tev patīkrakties vēstures annālēs.Lūdzu atrodi kaut vienu vārdu ar ko es būtu žēlojies par savu dzīvi. Veiksmi tev. Man jau nav pamata to darīt.Es nekad neesmu uzbraucis Latvijai.Taču man nepatīk,ja cilvēki,kuriem būtu jāceļ mūsu valsts saulītē,zog, vienkārši ir nekompetenti un visu laiku rauj āķus siekstā.Un viņus kritizēju un kritizēšu.Tās ir ne tikai manas tiesības bet pat pilsoņa pienākums. Un tas bobīšu bariņš var ņerkstēt cik grib.Mani tas neiespaido.Tā teikt suņi rej,bet karavāna iet tālāk.
Jautājums ir cits - vai esi apmierināts ar savu dzīvi? šeit un tagad?
3/4 komentētāju rādās, ka nav... nu tad nākamais jautājums - KO esi darījis lietas labā, lai dzīvotu labāk/savādāk??
Visi apkārt vainīgie, atlajst sajmu, krievi maitas, tramps blēdis, es viens cietējiņš-tūdaliņš baltā kažokā stāvu... TFU uz tevi, aizej pa skuju taku, vietu tikai aizņem...
daddy_j, 16.februāris 2025, 18:52
Pie mums Latvijā tagad vispārpieņemts ir sūkstīties par visu un vainot citus. Bet novērtēt, kas ir nevar.
Vai es gribētu labāk, tad jā gribētu, jaunībā diezgan liels muļķis biju un daudz kļūdas pielaidu, un nav jau arī tā ka tagad nepielaižu, bet es vismaz pie savām kļūdām un problēmām nevainoju Kariņu, tēvoci Semu vai Sorosu.
jegersz, 16.februāris 2025, 19:45
Jautājums ir cits - vai esi apmierināts ar savu dzīvi? šeit un tagad?
3/4 komentētāju rādās, ka nav... nu tad nākamais jautājums - KO esi darījis lietas labā, lai dzīvotu labāk/savādāk??
Visi apkārt vainīgie, atlajst sajmu, krievi maitas, tramps blēdis, es viens cietējiņš-tūdaliņš baltā kažokā stāvu... TFU uz tevi, aizej pa skuju taku, vietu tikai aizņem...
daddy_j, 16.februāris 2025, 18:52