17.augusts 2018, 22:27 | links
Jūs te man varat dirst vai nedirst, BET
šis portāls balstās uz veciem grandiem (Bralitis ,Raihs).
šis portāls balstās uz veciem grandiem (Bralitis ,Raihs).
17.augusts 2018, 22:22 | links
raihs [17.08.18]: apelsinsEsmu dzirdējis, ka Šķēle esot bijis normāls patriots pirmsākumā, tāds kārtīgs letiņš.
Ne. Neviens nekad nevar zināt, kas notiks ar cilvēku, nonākot pie varas, vai pie naudas. Turklāt to nevar zināt pat pats cilvēks pats par sevi. Vara un nauda ir sapisusi daudz spēcīgākus prātus, nekā kaimiņš(kaut vai tas pats šķēle). Tā ka viņš bija melnais zirdziņš-varēja vinnēt, varēja zaudēt...
Godīgi sakot esmu nolēmis ar balsot par Kaimiņu.Lai tik purina to midzeni.
vienkars, 17.augusts 2018, 20:21
uldens2 [17.08.18]: tas ir labi ka saprotat ka esat kļudijušies,bet ir visādi vecie perdeļi un īstenība ne tikai vecie,kas turpinās par to idiotu balsotTur nevar teikt taa-vecie, jauni perdelji. Es vinjus pilniibaa saprotu.
kaputaarps [17.08.18]: Nu Jaunā vienotīb' tak točn būs reālāk' par veco vienotīb...Starp citu, varbūt arī variants...
raihs [17.08.18]: apelsins [17m]: raihs [19m]: Jā, nu nav, nav labi ar to kaimiņu, nav... Man ar kādu laiku patika tas viņa revolucionārais noskaņojums, bet nu vairs galīgi nē... Tās mazās, šaudīgās ačteles un nosvīdušais ģīmis ar ne par ko labu neliecina...Ne tikai patika, bet arī ağitēji un balsoji par LRA un A. Kaimiņu 12. Saemas vēlēšanās.Arī kļūdījos, nezinot apstākļus. Un viņš tik smuki Sunjunuudaa, izmantojot Ūdrīša dziesmu aicināja balsot..
Nez Tims par ko balsos?Acīmredzot kļūdījos... Principā nekļūdīties, ejot uz vēlēšanām, praktiski nav iespējams.
apelsins [17.08.18]: raihs [19m]: Jā, nu nav, nav labi ar to kaimiņu, nav... Man ar kādu laiku patika tas viņa revolucionārais noskaņojums, bet nu vairs galīgi nē... Tās mazās, šaudīgās ačteles un nosvīdušais ģīmis ar ne par ko labu neliecina...Ne tikai patika, bet arī ağitēji un balsoji par LRA un A. Kaimiņu 12. Saemas vēlēšanās.Acīmredzot kļūdījos... Principā nekļūdīties, ejot uz vēlēšanām, praktiski nav iespējams.
Nez Tims par ko balsos?
Jā, nu nav, nav labi ar to kaimiņu, nav... Man ar kādu laiku patika tas viņa revolucionārais noskaņojums, bet nu vairs galīgi nē... Tās mazās, šaudīgās ačteles un nosvīdušais ģīmis ar ne par ko labu neliecina...
raihs, 17.augusts 2018, 20:52