Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Vai die , pat par nulli nosaukuši ! ;)

plesigais, 2.augusts 2018, 21:17

Necel sevi saulītē, nulle tu ar nav. Tev tik tas caurums pieder.
2.augusts 2018, 22:44 | links

ko jūs pinat to Abreni iekšā?nebūtu mēs atdevuši Abreni nebūtu robežlīguma ar krieviju,un līdz ar to nebūtu ne Eiropas Savienība ne NATO.

cojs, 2.augusts 2018, 18:06

Piekrītu. Un ja toreiz Jeļcina vietā būtu Putins - mums būtu kā Palestīnā. Rīga,Jūrmala,Daugavpils,Ventspils krievu teritorija -pārējā tikai autonomija.
2.augusts 2018, 21:45 | links

Vai die , pat par nulli nosaukuši ! ;)
Nu ir Jums tas krievs iemacijis savu kulturu , ir ! ;)
2.augusts 2018, 21:17 | links

Tie abi personazi ir 100% utes, kas druka latviski. Tapec ar likumu piespiest sos macities latviski ir diezgan bistami. Atskirt kurs ir kurs, paliks ar vien grutak.
2.augusts 2018, 18:29 | links

Cojs, ka var atdot to, kas jau ir sen atnemts? :)
2.augusts 2018, 18:26 | links

ko jūs pinat to Abreni iekšā?nebūtu mēs atdevuši Abreni nebūtu robežlīguma ar krieviju,un līdz ar to nebūtu ne Eiropas Savienība ne NATO.

cojs, 2.augusts 2018, 18:06
domā lutijs un plēsīgais šito saprot,viņi 1+1=2 ar grūtibām spēj saprast,jebkas kas ir sarežģītāks izsauc nesakarīgu murgošanu lai nebūtu jaatbild pa tēmu
2.augusts 2018, 18:23 | links

2.augusts 2018, 18:06 | links

Aga ;) !
Nu tad beidzot kas konkrēts !
Lūdzu paradi kurš ir ienaidnieks ? Kurš uzbrūk LV ?
Nosauc vienu punktu uz LV kartes kur atrodas ienaidnieka karaspeks un kur viņš parkapa LV robežas ?

plesigais, 2.augusts 2018, 15:20
Abrene

mjuniors, 2.augusts 2018, 15:38

Nu tur pasaki paldies tiem kas atdeva un Sev ka tādus devejus ieveleji !
;) !

plesigais, 2.augusts 2018, 15:45
un kā tu iedomājies mums viņu vajadzēja atgūt???Kā mēs viņu atkarotu???
2.augusts 2018, 16:57 | links

kapēc lai kara propagandētājs būtu jaciena??Tikai lēnu un mokošu nāvi tādam var novēlēt

uldens2, 2.augusts 2018, 12:16

Nespļauj akā ! :(
Tu arī esi naida kurinātājs !

plesigais, 2.augusts 2018, 12:37
esmu par mieru,bet ienaidnieks ir jaiznīcina

uldens2, 2.augusts 2018, 12:40

Tā domā ari viņi ! ;) Un kurš kuru par ienaidnieku nosauca pirmais , vel zinātnieki strīdas ! ;)

plesigais, 2.augusts 2018, 12:51taisnība ir tikai tam kurš atrodas uz savas zemes,ierbucējs ir jaiznīcina,tas tavam prātam būs saprotamāk

uldens2, 2.augusts 2018, 13:00

Un katad ar TO laviešu puiku , kas tiko Ukrainā , , , ?

Eh Tu ! ;)

plesigais, 2.augusts 2018, 13:16ienaidnieks tad kopigs mums un ukraiņiem
,bet tu jau neseno vēsturi nezini,tāpēc tev tas ir piedodams

uldens2, 2.augusts 2018, 13:21

Aga ;) !
Nosauc vienu punktu uz LV kartes kur atrodas ienaidnieka karaspeks un kur viņš parkapa LV robežas ?

nu ja tu nezini kas mūs okupēja tad ko ar tevi runāt vēl
2.augusts 2018, 16:56 | links

Nulli nevar pārspēt. Nekā.
2.augusts 2018, 16:49 | links

Tavs stulbums ir nepārspējams...

mjuniors, 2.augusts 2018, 15:48

Ha ha ha ;) !
Tu tā centies mani pārspēt ( pat lamāties sāki ) un nekā !
Nu piedod , ludzu !
;) !
2.augusts 2018, 16:23 | links

Tavs stulbums ir nepārspējams...
2.augusts 2018, 15:48 | links

Aga ;) !

Abrene

mjuniors, 2.augusts 2018, 15:38

Nu tur pasaki paldies tiem kas atdeva un Sev ka tādus devejus ieveleji !
;) !
2.augusts 2018, 15:45 | links

Aga ;) !

Abrene
2.augusts 2018, 15:38 | links

Es piekrītu tikai Uldēnam -sava valsts ir jāaizstāv. Un tu Plēsīgais ar atradi pareizo mūli- Kobzonu.Tas ir komuņaga līdz katrai šūnai. To mērgli vispār Latvijai pat tuvumā laist nevar. Un labi ka nelaiž.

Bralitis, 2.augusts 2018, 13:19

Bralliti , vai nav vienalga Kobzons vai Rutulis ! Šakira vai cits !
Ņirgāties par mirstošu cilveku , nav cilvēka cienīgi !
2.augusts 2018, 15:26 | links

kapēc lai kara propagandētājs būtu jaciena??Tikai lēnu un mokošu nāvi tādam var novēlēt

uldens2, 2.augusts 2018, 12:16

Nespļauj akā ! :(
Tu arī esi naida kurinātājs !

plesigais, 2.augusts 2018, 12:37
esmu par mieru,bet ienaidnieks ir jaiznīcina

uldens2, 2.augusts 2018, 12:40

Tā domā ari viņi ! ;) Un kurš kuru par ienaidnieku nosauca pirmais , vel zinātnieki strīdas ! ;)

plesigais, 2.augusts 2018, 12:51taisnība ir tikai tam kurš atrodas uz savas zemes,ierbucējs ir jaiznīcina,tas tavam prātam būs saprotamāk

uldens2, 2.augusts 2018, 13:00

Un katad ar TO laviešu puiku , kas tiko Ukrainā , , , ?

Eh Tu ! ;)

plesigais, 2.augusts 2018, 13:16ienaidnieks tad kopigs mums un ukraiņiem
,bet tu jau neseno vēsturi nezini,tāpēc tev tas ir piedodams

uldens2, 2.augusts 2018, 13:21

Aga ;) !
2.augusts 2018, 15:20 | links

Mans vecaistēvs bij Arāja komandā. Brīnumainā kārtā pēc 20 ceļojuma gadiem pa nometnēm Sibīrijas plašumos izdzīvoja. Viņš bij aiz pārliecības pie Arāja. Neieredzēja komunistus jo tie kad ienāca 40 gadā divus brāļus visu acu priekšā nošāva. Atceros kā vecaisfācis pālī ( dzēra visu laiku cik viņu atceros) stāstīja kā šāvuši ,kāruši un dedzinājuši komunistus un žīdus.Abus viņš lika uz vienas strīpas. Briesmu lietas viņi tur darīja .

Bralitis, 1.augusts 2018, 22:14
Un cik nolikvideja uz aizdomu pamata ? Vai cik nošāva , pakāra , nodedzinaja pēc dažādu skauģu un stukaču sūdzību lapelem ? Vai izkalpoties alkstošu norādēm ?
Sencis nestāstīja ?

plesigais, 1.augusts 2018, 22:25
Zināšanai!
Katrā pagastā, kurā vācieši pārņēma varu, vispirms tika sasaukta pagasta iedzīvotāju kopsapulce. Tajā vāciešu pagasta vadonis informēja visus kuri bija klāt, ka stukačot kā krievu laikos, ir ļoti bīstami, kā stukačam pašam, tā arī nostukačotajam.
Ir karš un izmeklēt nav kam, atstāt bez ievērības nevar un var tikt sodīti abi iesaistītie pēc kara laika likumiem, faktiski tas nozīmēja vai nu nometni, vai lodi.
Tā ka stukačošana tajā vācu laikā nebija modē. Krievu laikiem sākoties - tad gan viss sākās ar jaunu sparu.

krumujancis, 1.augusts 2018, 23:56
Jā ?
Un Tu tur klāt stāvēji ?
Un cik bija pagastu kur bija vāciešu ieliktie vietvalži ? Kas rīkojas kā pašiem patīk ?
Un vēl tada niansite !
Arī vācieši bija okupanti LV l
Tātad tie LV puikas kas rīkojas pret vāciešiem arī bija - ?

plesigais, 2.augusts 2018, 08:30
Tā nu ir sanācis, ka mans tēvs karu beidza Kurzemes katlā. Arī līdz tam dzīvoja Latvijā un bija tur līdz vācu ienākšanai.
To, kas un kā tajā laikā notika, viņš ir smalki pārstāstījis man. Nekādi neuzskatu, ka viņam man būtu bijis kaut kas jāmelo, ko viņš savā dzīvē arī citur nav piekopis.
Tā ka lieliski zinu, kā krievu karaspēka vienības, kurās bija daudz latviešu, laikam speciāli, sūtīja drošā nāvē pret labi bruņotiem Kurzemes katla aizstāvjiem faktiski bez ieročiem, uz 5 karavīriem bija 1 šautene. Tādi viņi tur skrēja pretī savai nāvei.
Pat katla aizstāvjiem šo zēnu ir bijis žēl, bet karš ir karš, vai nu es tevi, vai tu mani! Žēlumam te īsti vietas nav.
Nav grūti saprast to, ka tici padomju propagandai, jo citas informācijas, objektīvas, no uzticama avota, tad nav.
Tāpat man dzīvē ir nācies strādāt kopā ar vienu karavīru no krievu armijas, kas bija jau Blīdenē un viņam nākošajā dienā bija jāiet uzbrukumā. Vai viņš būtu pēc uzbrukuma bijis, grūti spriest, taču kapitulācija viņa dzīvību ir glābusi. Tāpat bija kolēģis, kurš bija Salaspils nometnes ieslodzītais, arī tas stāstīja par nometnes ikdienu.
Tā ka nevajag te basņas laist, ir dzirdēti patiesāki stāsti.

krumujancis, 2.augusts 2018, 13:40

Krumujancis , Tavs posts domāts man !

Jeb vienkārši visiem ?
2.augusts 2018, 15:08 | links

Vecais urlēn, kas te uzmeties par pseido latvieti. Tu nekad nebūsI latvietis un arī nēesi. Tu vienkārši te smirdi. Smirdi un dzen sviestu, kā visa vatainā propoganda. Es nemaz negaidu tavu sapratni, jo kad izlasa tavus spriedelējumus (ko parasti un reti daru), redzu, ka tu pasauli latvisku nemaz nespēj uztvert. Tu ir normāls vatinieks ar piecām kazām, p.s. manā apkaimē tikai slāvi kazas tur.
Apbrīnoju to cilvēku apņēmību, kas vēl uztur komentārus ar tevi, bet no manas puses tev pilns rublis nav un vēl stulbākais, ka tu pats to neapzinies un vēl sludini pa pasaules pareizo kārtību. Ceru, ka tu pavisam drīz atdosi galu, patiešām.

mjuniors, 2.augusts 2018, 13:37

Paldies ! ;)
Tev arī visu to labako ! ;)
2.augusts 2018, 14:59 | links

Mans vecaistēvs bij Arāja komandā. Brīnumainā kārtā pēc 20 ceļojuma gadiem pa nometnēm Sibīrijas plašumos izdzīvoja. Viņš bij aiz pārliecības pie Arāja. Neieredzēja komunistus jo tie kad ienāca 40 gadā divus brāļus visu acu priekšā nošāva. Atceros kā vecaisfācis pālī ( dzēra visu laiku cik viņu atceros) stāstīja kā šāvuši ,kāruši un dedzinājuši komunistus un žīdus.Abus viņš lika uz vienas strīpas. Briesmu lietas viņi tur darīja .

Bralitis, 1.augusts 2018, 22:14
Un cik nolikvideja uz aizdomu pamata ? Vai cik nošāva , pakāra , nodedzinaja pēc dažādu skauģu un stukaču sūdzību lapelem ? Vai izkalpoties alkstošu norādēm ?
Sencis nestāstīja ?

plesigais, 1.augusts 2018, 22:25
Zināšanai!
Katrā pagastā, kurā vācieši pārņēma varu, vispirms tika sasaukta pagasta iedzīvotāju kopsapulce. Tajā vāciešu pagasta vadonis informēja visus kuri bija klāt, ka stukačot kā krievu laikos, ir ļoti bīstami, kā stukačam pašam, tā arī nostukačotajam.
Ir karš un izmeklēt nav kam, atstāt bez ievērības nevar un var tikt sodīti abi iesaistītie pēc kara laika likumiem, faktiski tas nozīmēja vai nu nometni, vai lodi.
Tā ka stukačošana tajā vācu laikā nebija modē. Krievu laikiem sākoties - tad gan viss sākās ar jaunu sparu.

krumujancis, 1.augusts 2018, 23:56
Jā ?
Un Tu tur klāt stāvēji ?
Un cik bija pagastu kur bija vāciešu ieliktie vietvalži ? Kas rīkojas kā pašiem patīk ?
Un vēl tada niansite !
Arī vācieši bija okupanti LV l
Tātad tie LV puikas kas rīkojas pret vāciešiem arī bija - ?

plesigais, 2.augusts 2018, 08:30

Tā nu ir sanācis, ka mans tēvs karu beidza Kurzemes katlā. Arī līdz tam dzīvoja Latvijā un bija tur līdz vācu ienākšanai.
To, kas un kā tajā laikā notika, viņš ir smalki pārstāstījis man. Nekādi neuzskatu, ka viņam man būtu bijis kaut kas jāmelo, ko viņš savā dzīvē arī citur nav piekopis.
Tā ka lieliski zinu, kā krievu karaspēka vienības, kurās bija daudz latviešu, laikam speciāli, sūtīja drošā nāvē pret labi bruņotiem Kurzemes katla aizstāvjiem faktiski bez ieročiem, uz 5 karavīriem bija 1 šautene. Tādi viņi tur skrēja pretī savai nāvei.
Pat katla aizstāvjiem šo zēnu ir bijis žēl, bet karš ir karš, vai nu es tevi, vai tu mani! Žēlumam te īsti vietas nav.
Nav grūti saprast to, ka tici padomju propagandai, jo citas informācijas, objektīvas, no uzticama avota, tad nav.
Tāpat man dzīvē ir nācies strādāt kopā ar vienu karavīru no krievu armijas, kas bija jau Blīdenē un viņam nākošajā dienā bija jāiet uzbrukumā. Vai viņš būtu pēc uzbrukuma bijis, grūti spriest, taču kapitulācija viņa dzīvību ir glābusi. Tāpat bija kolēģis, kurš bija Salaspils nometnes ieslodzītais, arī tas stāstīja par nometnes ikdienu.
Tā ka nevajag te basņas laist, ir dzirdēti patiesāki stāsti.
2.augusts 2018, 13:40 | links

Vecais urlēn, kas te uzmeties par pseido latvieti. Tu nekad nebūsI latvietis un arī nēesi. Tu vienkārši te smirdi. Smirdi un dzen sviestu, kā visa vatainā propoganda. Es nemaz negaidu tavu sapratni, jo kad izlasa tavus spriedelējumus (ko parasti un reti daru), redzu, ka tu pasauli latvisku nemaz nespēj uztvert. Tu ir normāls vatinieks ar piecām kazām, p.s. manā apkaimē tikai slāvi kazas tur.
Apbrīnoju to cilvēku apņēmību, kas vēl uztur komentārus ar tevi, bet no manas puses tev pilns rublis nav un vēl stulbākais, ka tu pats to neapzinies un vēl sludini pa pasaules pareizo kārtību. Ceru, ka tu pavisam drīz atdosi galu, patiešām.
2.augusts 2018, 13:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager