Tas ka jāizbeidz tā politika - krievi /Latvieši = mūžīgais kašķis politikā un valstī - tas fakts. Piedošana gan nav jāprasa. Viņiem -krievvalodīgajiem ir skaidri un gaiši jāpasaka ka ievēros valsts satversmi ( konstitūciju) un neveiks ne mazākās atkāpes no tās . Tikai tad izbeigsies bardaks politikā un būs vienota valsts pilsoņu politika neatkarīgi no nacionalitātes. Rietumu vilcienā esam , visiem tas patīk ( uzsveru visiem) , kas bijis ,bijis -ir jau cits gadsimts ,citas vērtības ,cita paaudze = jāiet uz priekšu. Kāpēc tā domāju? Tāpēc ka katru dienu darbā man ir kontakts ar tagadējiem iebraucējiem . Ukraiņi,2 brazīlieši,1 spānis , Korejiete -tāds mums kolektīvs. Ukraiņi - 90% mācas Latviešu valodu ,liek eksāmenus , dara visu lai ievērotu mūsu likumus un iegūtu pilsonību. Es viņiem kā skolotājs :) Es viņus cienu par to ,viņi ciena Latviju un grib šeit palikt. Diena pret nakti Ukraina -Latvija . Lielākā daļa ir no kaujas rajoniem - esmu tik daudz stāstus par tām nelaimēm saklausījies ka labi viņus saprotu . Arī par to krievisko bardaku Ukrainā - korupcija ,politiskā nestabilitāte ,finansiālais bardaks uttttt. Mēs esam jau 50 soļus viņiem priekšā bet vēl 150 atpaliekam no vecās eiropas .
31.jūlijs 2018, 10:50 |
links