Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Toni, paradi likumu ka nedrikst, tad atradisi ari paskaidroju kapec nedrikst. Tu dzen reali sviestu.
29.jūlijs 2018, 13:52 | links

Es nesaku ne jā ne nē visiem šitiem pekstiņiem,vienkārši analizēju dažādu informāciju.
A jūs kaut ko analizējat,vai truli pieņemat tikai to ,ko padomju skolās iemācīja?
Man piemēram arī nav skaidrs kāpēc neļauj lidot pāri dienvidpolam lai saprastu kas tur notiek...
Jums ir atbilde?
29.jūlijs 2018, 13:38 | links

Reku vēl viens plakanās zemes pierādīijums!
29.jūlijs 2018, 13:31 | links

džeks diezgan loģiski spriež...
https://youtu.be/23jLAxOd2tg?t=31

Tonis, 29.jūlijs 2018, 00:09

tu laikam dročī skatoties tadu sviestu un REN TV.
29.jūlijs 2018, 09:29 | links

džeks diezgan loģiski spriež...
https://youtu.be/23jLAxOd2tg?t=31
29.jūlijs 2018, 00:09 | links

ir ir plēsīgais tev tiesības būt lumpenim:DD
28.jūlijs 2018, 21:28 | links

Bļin ,neiepostējās.
Plēsonim reāli nepaveicāsās,niģeri vēl nav izauguši līdz mūsu līmenim...)Mani kādreiz Čikāgas kantri bārā tāds lempis speciāli nekaunīgi pagrūda un gribēja redzēt kas man nepatīk...Neko ,kaut gan biju ņestrs,sapratu ,ka labāk neiesaistīties starptautiskajos konfliktos...:)
Bet te jau jādomā gudri.Nevis tieši ar kautkādu nacionālo neiecietību.Ārēji visam jābūt skaisti,bet iekšēji jāsaprot kas ir kas...

Tonis, 28.jūlijs 2018, 19:10

Toni nebūtu problēmas ;) ! Varbūt degunu bez plastikas , savestu kārtībā ! ;)
Bet viņš ir manā valstī , plus pēc stājas un uzvedības , militarists ! Tātad " miera nesējs " !
A varbūt iekarotājs ?
Ja mani , manā valstī rupji uzrunā iebraucejs , un izrāda nicinājumu !
Man ir , bija , un BŪS tiesības atbildēt valsts valodā !
28.jūlijs 2018, 21:07 | links

Российский ответ в экономическом противостоянии с Прибалтийскими республиками вошёл в финальную стадию. На Петербургском международном экономическом форуме-2018, где президент России Владимир Путин обозначил главные приоритеты страны, прошла инвестиционная презентация развития российского порта Усть-Луга. В этом морском порту в Ленинградской области создаются три новых терминала по переработке зерновых культур, пищевых продуктов, сыпучих и генеральных грузов.

Как заявил президент группы компаний «Новотранс» Константин Гончаров, освещая проект строительства терминала по перевалке зерна, основной задачей данного объекта станет переориентация груза с зерном из прибалтийских портов в российские. Это особенно актуально на сегодняшний день, так как Россия вышла на лидирующие позиции по экспорту зерна в мире. Терминал займет площадь более ста гектаров, сообщает sputniknewslv.

«Наша цель – все те грузы, которые сейчас есть на Прибалтике у Российской Федерации перенаправить в Усть-Лугу», — заявил Гончаров.

Россия сейчас, как никогда, нуждается в создании такого терминала, для экспорта своего зерна в Европу, считает гендиректор исследовательского агентства «InfraNews» Алексей Безбородов. Он отметил, что российский терминал заберет грузы у порта Лиепая, который за два первых месяца этого года перевалил около 710 тысяч тонн зерна. Для этого прибалтийского порта зерно составляет около половины всего объема обрабатываемых грузов.

Таким образом, Россия полностью забирает свои грузы из прибалтийских портов. На такой шаг российские власти подтолкнула оголтелая русофобия со стороны правительства Литвы, Латвии и Эстонии.
28.jūlijs 2018, 21:04 | links

Mainiet ticību, drīz visiem būs kirdik..
28.jūlijs 2018, 19:54 | links

Bļin ,neiepostējās.
Plēsonim reāli nepaveicāsās,niģeri vēl nav izauguši līdz mūsu līmenim...)Mani kādreiz Čikāgas kantri bārā tāds lempis speciāli nekaunīgi pagrūda un gribēja redzēt kas man nepatīk...Neko ,kaut gan biju ņestrs,sapratu ,ka labāk neiesaistīties starptautiskajos konfliktos...:)
Bet te jau jādomā gudri.Nevis tieši ar kautkādu nacionālo neiecietību.Ārēji visam jābūt skaisti,bet iekšēji jāsaprot kas ir kas...
28.jūlijs 2018, 19:10 | links

Plēsīgais a viņš bija vietējais?

Ruu, 28.jūlijs 2018, 17:48

Protams, ka vietējais latvietis Beneso Ajo
28.jūlijs 2018, 19:00 | links

Mācaties labāk cept šasliku...https://youtu.be/Wn4sNbQheBY?t=1801
28.jūlijs 2018, 18:51 | links

Ruu, 28.jūlijs 2018, 17:48

protams ka vietējais nēģeris,gan jau no kādas plantācijas izmucis vergs:DD
28.jūlijs 2018, 18:37 | links

Njā, lauķis iebrauc lielpilsētā un nospīd ar savu erudīciju. :))) Te Raihs nokomentēs labāk.
28.jūlijs 2018, 18:33 | links

28.jūlijs 2018, 17:48 | links

protams,aizbrauksi uz itāliju un runāsi itāliski.
Cik gan tu esi aprobežots plēsīgais
28.jūlijs 2018, 17:47 | links

Es dzivoju LV un esmu Latvietis !
Un ja esam prasīgi pret krieviem lai runā Latviski ( vai vismaz pieklājīgi ) tad arī pārējiem - tāpat !
28.jūlijs 2018, 17:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager