Es usim izteicu piedāvājumu, no kura viņš nespēs atteikties;))
27.jūlijs 2018, 00:09 | links
cojs [26.07.18]: labāku nav,visi zagļi un tt...bet viņi vismaz nacionālās intreses aizstāv.Aizstāv kā? KO VIŅI IR AIZSTĀVĒJUŠI? Neko! Pusgadu pirms vēlēšanām pabļauj, ka krievi nāk, lai dabūtu sev nacionālistus like tu! Vienīgais nacionālists Saeimā pašreiz ir adurskis no Vienotības ar savām skolu reformām, tas arī viss! Tblnnk=ždanoka
Bralitis [9m]: Uzņēmējam jeb DARBA devējam ibio visu laiku jāmuģījas,grāmatveži tādas pilotāžas taisa ka katram vajadzētu assa licenzi dot...Nu nezinu, nezinu... Pārdesmit gadus esmu tā saucamais darba devējs, man tās izmaiņas pie vienas vietas... Es pat nezinu, kas mainās! Grāmatvede atnāk, pasaka, ka tagad tā un tā būs, es saku ok, labi, tad mēs šitā un šitā... Viss! Easy-peasy! Ko visi gaužas par to nestabilitāti, nesaprotu...
raihs, 26.jūlijs 2018, 23:57
cojs [23m]: VL-TB/LNNKTas pats kā balsot par ždanoku!!! Personiski es lieku vienādības zīmi, pat būdams nacionālists! Pretīga, liekulīga partija, kura tieslietas novedusi līdz anekdotes līmenim! Un vārās uz procentiem no maksātnespējas administrācijas....
raihs, 26.jūlijs 2018, 23:38
labāku nav,visi zagļi un tt...bet viņi vismaz nacionālās intreses aizstāv.
cojs, 26.jūlijs 2018, 23:56
Bralitis [26.07.18]: Uzņēmējam jeb DARBA devējam ibio visu laiku jāmuģījas,grāmatveži tādas pilotāžas taisa ka katram vajadzētu assa licenzi dot...Nu nezinu, nezinu... Pārdesmit gadus esmu tā saucamais darba devējs, man tās izmaiņas pie vienas vietas... Es pat nezinu, kas mainās! Grāmatvede atnāk, pasaka, ka tagad tā un tā būs, es saku ok, labi, tad mēs šitā un šitā... Viss! Easy-peasy! Ko visi gaužas par to nestabilitāti, nesaprotu...
cojs [23m]: VL-TB/LNNKTas pats kā balsot par ždanoku!!! Personiski es lieku vienādības zīmi, pat būdams nacionālists! Pretīga, liekulīga partija, kura tieslietas novedusi līdz anekdotes līmenim! Un vārās uz procentiem no maksātnespējas administrācijas....
raihs, 26.jūlijs 2018, 23:38
usis [26.07.18]: tikko no copes,padalīšos iespaidiem-tie politiķi noveduši valsti tik tālu ka bijām spiesti pie slipa rindā stāvēt, brauca ne tikai ārā ,bet arī iekšā, parkojas limuzīni, džipi, uz piekabēm tunas, terhas,vaļi, finvaļi un citi masonu draņķi, vissslikti.lvMan slips bez nevienas mašīnas 200m no mājas, laiva piepūsta, motors piekabināts, bet es neesmu ne reizi iebraucis šogad:))
cojs [26.07.18]: VL-TB/LNNKTas pats kā balsot par ždanoku!!! Personiski es lieku vienādības zīmi, pat būdams nacionālists! Pretīga, liekulīga partija, kura tieslietas novedusi līdz anekdotes līmenim! Un vārās uz procentiem no maksātnespējas administrācijas....
Bralitis [12m]: Nu h.. sņim ka Tonim patīk ķirzakcilvēki un masoni. Svarīgi ir par ko Jūs iesiet balsot . Vienotība izdirsīs savus prežus ,parotēs ,izveidos jaunu vienotību vai nomainīs nosaukumu . Man viņi neinteresē ,bet kā ar pārējiem . Kā tur beidzās tas stāsts ar puikiem no krievi nāk 100 štukas Dzintaram , cik tur simtiem vēl Parādniekam ,Ušaks rullē pēc apšaubāmām aptaujām - krievus esam noveduši līdz stadijai ka viņi jau saka Latvieši nāk ! Kā ta tur būs ko ?Pofig ar to "krievi, latvieši" tēmu, bet situācija ir dramatiska!!! Nav variantu!!! Nav spēcīgu cilvēku partijās!!! Nākamajā rītā pēc vēlēšanām mēs sapratīsim, ka esam tādā pašā dirsā, ja ne lielākā...
raihs, 26.jūlijs 2018, 23:31
Nu h.. sņim ka Tonim patīk ķirzakcilvēki un masoni. Svarīgi ir par ko Jūs iesiet balsot . Vienotība izdirsīs savus prežus ,parotēs ,izveidos jaunu vienotību vai nomainīs nosaukumu . Man viņi neinteresē ,bet kā ar pārējiem . Kā tur beidzās tas stāsts ar puikiem no krievi nāk 100 štukas Dzintaram , cik tur simtiem vēl Parādniekam ,Ušaks rullē pēc apšaubāmām aptaujām - krievus esam noveduši līdz stadijai ka viņi jau saka Latvieši nāk ! Kā ta tur būs ko ?
Bralitis, 26.jūlijs 2018, 23:22
Tonis [26.07.18]: Gudriniek,kā tad zini kas tur iekšā, ja neskaties? Liekulis."Smadzeņu kustinātājs"!!! :)) Tev pašam par sevi smiekli nenāk?
Tas ka es kaut ko tādu ielieku vēl nenozīmē ,ka es tam pilnībā piekrītu.Vienkārši mēģinu ierosināt kustināt smadzenes arī nedaudz no citas puses.nevis no tās kas tev tika iepotētas tavā nīstajā padomju skolas domāšanā..
Bralitis [26.07.18]: Nu h.. sņim ka Tonim patīk ķirzakcilvēki un masoni. Svarīgi ir par ko Jūs iesiet balsot . Vienotība izdirsīs savus prežus ,parotēs ,izveidos jaunu vienotību vai nomainīs nosaukumu . Man viņi neinteresē ,bet kā ar pārējiem . Kā tur beidzās tas stāsts ar puikiem no krievi nāk 100 štukas Dzintaram , cik tur simtiem vēl Parādniekam ,Ušaks rullē pēc apšaubāmām aptaujām - krievus esam noveduši līdz stadijai ka viņi jau saka Latvieši nāk ! Kā ta tur būs ko ?Pofig ar to "krievi, latvieši" tēmu, bet situācija ir dramatiska!!! Nav variantu!!! Nav spēcīgu cilvēku partijās!!! Nākamajā rītā pēc vēlēšanām mēs sapratīsim, ka esam tādā pašā dirsā, ja ne lielākā...