Reku vēl viens plakanās zemes pierādīijums!

29.jūlijs 2018, 13:31 | links
džeks diezgan loģiski spriež...
https://youtu.be/23jLAxOd2tg?t=31
Tonis, 29.jūlijs 2018, 00:09
Bļin ,neiepostējās.
Plēsonim reāli nepaveicāsās,niģeri vēl nav izauguši līdz mūsu līmenim...)Mani kādreiz Čikāgas kantri bārā tāds lempis speciāli nekaunīgi pagrūda un gribēja redzēt kas man nepatīk...Neko ,kaut gan biju ņestrs,sapratu ,ka labāk neiesaistīties starptautiskajos konfliktos...:)
Bet te jau jādomā gudri.Nevis tieši ar kautkādu nacionālo neiecietību.Ārēji visam jābūt skaisti,bet iekšēji jāsaprot kas ir kas...
Tonis, 28.jūlijs 2018, 19:10
Plēsīgais a viņš bija vietējais?
Ruu, 28.jūlijs 2018, 17:48
Plēsīgais a viņš bija vietējais?
Ruu, 28.jūlijs 2018, 17:48
plesigais [28.07.18]: Ruu, 28.jūlijs 2018, 15:31Tad tomēr saproti, bet tikai nerunā!
Ruu !
Vienkārši runājot , melnādains āksts vēlējās ar mani rupji aprunāties angļu valodā ! :(
Un kad saņēma atbildi , ka angļu valodu saprotu bet nerunāju , palika rupjš un sāka uzvesties nepieklājīgi !
plesigais [12:55]: Čau visiem ! ;) !nu liels melnadains tēvīņs nolika rakom plēsīgo,tagad ilgi būs vaimanas jaklausās
Letiņi kas notiek ?
Pardodamies ? Ja ? Esam sliktāki nekā evro vai amiši ?
Klanamies naudiņas priekšā ?
Un mums vēl to uzspiež !
Kalpi , bauri , sulaiņi ?
Brauciens uz lielpilsētu ;) ! Beidzas ar kuriozu ! Pienāk spalvains mērkaķis un ( tālāk tekst uz urā )
Du ju spik ingliš ?
No , ai em no spik ingliš ! Plis lv !
Ju iz stjupid !
;) !
Tatad MAN ir jaizdaba kautkadam čornožopajam urodam , jāmācās piģž ingliš ! Un ar pastieptu roku , jagaida " viņa augstības " labvēlība ? :(
Kas notiek ?Es tā īsti nesapratu, kas tev tur noticies
Ruu, 28.jūlijs 2018, 15:31
plesigais [12:55]: Čau visiem ! ;) !
Letiņi kas notiek ?
Pardodamies ? Ja ? Esam sliktāki nekā evro vai amiši ?
Klanamies naudiņas priekšā ?
Un mums vēl to uzspiež !
Kalpi , bauri , sulaiņi ?
Brauciens uz lielpilsētu ;) ! Beidzas ar kuriozu ! Pienāk spalvains mērkaķis un ( tālāk tekst uz urā )
Du ju spik ingliš ?
No , ai em no spik ingliš ! Plis lv !
Ju iz stjupid !
;) !
Tatad MAN ir jaizdaba kautkadam čornožopajam urodam , jāmācās piģž ingliš ! Un ar pastieptu roku , jagaida " viņa augstības " labvēlība ? :(
Kas notiek ?Es tā īsti nesapratu, kas tev tur noticies
Ruu, 28.jūlijs 2018, 15:31