cojs [11.07.18]: es zinu ka domāju ātrāk kā rakstu,nekad nau paticis izteikt savas domas rakstot.tapēc varbūt tu mani nesaproti,nau man rakstnieka talanta :)Cojs
Kauns-"nau" raksta ar "v"! NAV!
11.jūlijs 2018, 23:13 | links
cojs [11.07.18]: es zinu ka domāju ātrāk kā rakstu,nekad nau paticis izteikt savas domas rakstot.tapēc varbūt tu mani nesaproti,nau man rakstnieka talanta :)Cojs
Coj kam tehnoloģijas ? Atomtehnoloģiju jomā krievi joprojām ir vieni no līderiem , būvē atomstacijas pa visu pasauli , militārās tehnoloģijas ? Kam ? Paši tak sakat ka krievs neko nemāk , nezin un nevar. Vai to jums saka melīgie mediji ?
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 22:54
melīgie mediji stāsta Tev Brālīt ,ka krievi kaut kur ir līderi
cojs, 11.jūlijs 2018, 22:57
Coj kam tehnoloģijas ? Atomtehnoloģiju jomā krievi joprojām ir vieni no līderiem , būvē atomstacijas pa visu pasauli , militārās tehnoloģijas ? Kam ? Paši tak sakat ka krievs neko nemāk , nezin un nevar. Vai to jums saka melīgie mediji ?
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 22:54
Bet tev tas Coj neliekas liekulīgi ,melīgi,nožēlojami? Sitīs pa budžetu:) Tad paskaidro man ko tad krievi zaudē ? Vistu,koku,cūku importu? Sūds uz kociņa tad tās sankcijas pret krieviju ja netiek aizskarts pats svarīgākais un lielākais bizness .
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 22:47
bet 100% sankcijas nozīmē ka dirs....ā būs visiem,ne tikai krieviem.un īpašā dir.... būs tādiem kā mums,kas ir atkarīgi no krievijas energo resursiem
cojs, 11.jūlijs 2018, 22:52
Bet tev tas Coj neliekas liekulīgi ,melīgi,nožēlojami? Sitīs pa budžetu:) Tad paskaidro man ko tad krievi zaudē ? Vistu,koku,cūku importu? Sūds uz kociņa tad tās sankcijas pret krieviju ja netiek aizskarts pats svarīgākais un lielākais bizness .
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 22:47
Es zinu ko Tramps kā riktīgs kapitālists nolems ar Putinu. Viņš uzstādīs ultimātu ES par izdevumu palielināšanu - savādāk atcels sankcijas pret krieviju vienpusēji. Kāpēc Friči var taisīt bizi ar krieviem un kāpēc štatiem jāzaudē tirgus ar krieviem. Tāpat kā viņi vienpusēji izstājās no Kioto līguma ,tāpat izdarīs arī ar sankcijām pret krieviem . Kapitālisms ir kapitālisms - bizis ir bizis . Viņš grib godīgu spēli - ja ne tad viņu rokās ir baigās sviras.Tramps neko nevar atcelt,atslābsti bračka.Nav viņam tādas teikšanas ka caram
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 22:15
Es zinu ko Tramps kā riktīgs kapitālists nolems ar Putinu. Viņš uzstādīs ultimātu ES par izdevumu palielināšanu - savādāk atcels sankcijas pret krieviju vienpusēji. Kāpēc Friči var taisīt bizi ar krieviem un kāpēc štatiem jāzaudē tirgus ar krieviem. Tāpat kā viņi vienpusēji izstājās no Kioto līguma ,tāpat izdarīs arī ar sankcijām pret krieviem . Kapitālisms ir kapitālisms - bizis ir bizis . Viņš grib godīgu spēli - ja ne tad viņu rokās ir baigās sviras.
paldies dievam ka bez kongresa viņš nevar neko atcelt.
cojs, 11.jūlijs 2018, 22:19
Tas gan. Bet kāpēc izvairies no faktiem ka Vācieši taisa biznesu ar krieviem bet pārējiem ir zaudējumi no sankcijām. Tramps ar cipariem kongresam var pierādīt izdevību biznesam ar krieviju. Bet tur romantiķu ir maz - tur noteicošais ir nauda.
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 22:22
Es zinu ko Tramps kā riktīgs kapitālists nolems ar Putinu. Viņš uzstādīs ultimātu ES par izdevumu palielināšanu - savādāk atcels sankcijas pret krieviju vienpusēji. Kāpēc Friči var taisīt bizi ar krieviem un kāpēc štatiem jāzaudē tirgus ar krieviem. Tāpat kā viņi vienpusēji izstājās no Kioto līguma ,tāpat izdarīs arī ar sankcijām pret krieviem . Kapitālisms ir kapitālisms - bizis ir bizis . Viņš grib godīgu spēli - ja ne tad viņu rokās ir baigās sviras.
paldies dievam ka bez kongresa viņš nevar neko atcelt.
cojs, 11.jūlijs 2018, 22:19