mjuniors, 7.jūlijs 2018, 14:20
Tur nu tev taisnība! Brīnos, ka neesi ātrāk to sapratis un savlaicīgi beidzis smirdēt. Vismaz viens pozitīvs ieguvums tev būs no šiem paša vien epitetiem, ja zini vispār kas tas ir?
7.jūlijs 2018, 14:24 | links
mjuniors, 7.jūlijs 2018, 14:20
Kāpēc iedomājies ka Tava smaka ir labāka???
arnox61, 7.jūlijs 2018, 13:23
Un interesanti kādu atbildi tu gaidi padomju eksponāt???
mjuniors, 7.jūlijs 2018, 13:55
Krumujanci, tu ir ieciklejies cirvis. Zb jau lasit tavu murgojumu. Nav temata kur nebutu ieplutijis. Tiec gala ar sevi un tad te sac diskutet par citiem, latviesiem.
Ja nemam filosofijas vardus: katrs skatas no savas alas. Tad varu teikt, tava ala ir sasmakusi.
mjuniors, 7.jūlijs 2018, 12:56
Kāpēc iedomājies ka Tava smaka ir labāka???
arnox61, 7.jūlijs 2018, 13:23
mjuniors [07.07.18]: Krumujanci, tu ir ieciklejies cirvis. Zb jau lasit tavu murgojumu. Nav temata kur nebutu ieplutijis. Tiec gala ar sevi un tad te sac diskutet par citiem, latviesiem.Kāpēc iedomājies ka Tava smaka ir labāka???
Ja nemam filosofijas vardus: katrs skatas no savas alas. Tad varu teikt, tava ala ir sasmakusi.
Vai tik jancī nav iemiesojies docenta gars? Retorika kļuvusi ļoti līdzīga
raihs, 7.jūlijs 2018, 11:32
krumujancis [Vakar]: Kādēļ kā " īstens latvietis"? Kur un kad latvieši ir mukuši?
raihs, 6.jūlijs 2018, 21:34
Pats tikko apgalvoji, ka taisies emigrēt. izlasot par tām it kā Putina domām, vai, varbūt, vairs nemāku lasīt? Kā tad, latvieti, tur īsti ir?Jā, ja Latvijā pie varas nāktu tie draņķi, es brauktu prom! Tas nebūtu ne karš, ne sacelšanās, tās būtu demokrātiskas vēlēšanas, un tas nozīmētu, ka Latvijā ir tik daudz tādu pretekļu kā tu, kas ievēl sev līdzīgus pretekļus. Šādā valstī es nedzīvotu.
raihs, 7.jūlijs 2018, 00:07
krumujancis [06.07.18]: Kādēļ kā " īstens latvietis"? Kur un kad latvieši ir mukuši?Jā, ja Latvijā pie varas nāktu tie draņķi, es brauktu prom! Tas nebūtu ne karš, ne sacelšanās, tās būtu demokrātiskas vēlēšanas, un tas nozīmētu, ka Latvijā ir tik daudz tādu pretekļu kā tu, kas ievēl sev līdzīgus pretekļus. Šādā valstī es nedzīvotu.
Pats tikko apgalvoji, ka taisies emigrēt. izlasot par tām it kā Putina domām, vai, varbūt, vairs nemāku lasīt? Kā tad, latvieti, tur īsti ir?
Kādēļ kā " īstens latvietis"? Kur un kad latvieši ir mukuši?
jā,jā krumeniek,sevišķi jau kad tu pats kaut ko izdomā un pec tam sūti lai bergmanim prasa.Īsts zinātājs;DDnu tad jautāšu vēlreiz,tu apgalvoji ka mēs uzturot svešu karaspēku,kuru karaspēku tad mēs uzturam un cik mēs priekš viņa tērējam??
uldens2, 6.jūlijs 2018, 20:36
Pajautā tam kumeniekam, ko tad viņš tādu ir izdomājis? Kaut kā neredzu tādu...
krumujancis, 6.jūlijs 2018, 20:52
shmidzis [14m]: krumujancis [18m]: http://m.pietiek.com/raksti/putins_jau_rokas_stiepiena_attaluma_no_nato_ahileja_papeza
shmidzis, 6.jūlijs 2018, 20:57
Vismaz viens krievs pieteicās, Putinu pavērot. Kas nu kuram svarīgi!Vecs zābaks, tā ir diagnoze - palasi rakstu, tajā runa ir par Latviju un par potenciālo notikumu attīstību pēc vēlēšanām...Diez ko cerīgi neizskatās... Es laikam emigrētu, ja tas īstenotos...
raihs, 6.jūlijs 2018, 21:20