kadreiz viņš bij krumujancis,kas lielijās ka ir biznesmenis,fiziķis,dakteris un kas tik viņš vēl nebij,tagad caurkritis jūrnieks ar airiem roku vietā,nu tāds pasaku stāstnieks:D
16.februāris 2025, 17:41 | links
jegersz.Gribēju uzrakstīt,ka tu esi galīgi nojūdzies.Rūpīgi apskatījos savu tekstu.pašam rēciens uznāca.Starp jā un gaida jābūt vai nu atstarpei vai komatam.Diemžēl drukas kļūda.Nu ta jūs te no priekiem apmīzāties.Atvainojos par drukas kļūdu.Taču par pārējo varu pateikt ka esat galīgi debīli.Laikam jau tā ir Latvijas lielākā nelaime. Es zinu,ka urrā patrioti udens2 un udo pirmie skries sagaidīt krievu tankus ar puķēm.Manā vecumā es tik ātri paskriet nevaru un noliekties nolaizīt zābakus arī nē.Mani tāpat krievi likvidēs kā vergu darbam galīgi nederīgu elementu.Man nav variantu.Es varu sagaidīt putiniešus un ziemeļkorejiešus tikai ar triecienšauteni.Atšķirībā daudziem jums es zinu kā ar to verķi rīkoties.Sen,sen atpakaļ,man Ādažu poligonā instruktors teica,ka kaļašņikovs manās rokās izskatās pēc rotaļlietas.Nu ko es varu darīt,ka man no bērnības tādi airi.Tā arī nesapratu - tas bija kompliments vai pārmetums.
Bjorgvins, 16.februāris 2025, 17:18
udo733 [12m]: Salīdzināt okupācijas laika dzīves kvalitāti ar šī laika ir vienkārši stulbi.Labi atceros tos bada laikus kad bija 4.00 jāiet vectēvam stāvēt rindā lai krejumu un piciņu sviesta dabūtu.Nerunajot par normālām lupatām un vel ko citu.Bija cilvēku grupa, kuriem nevajadzēja stāvēt tajā rindā. Manai gimenei arī vajadzēja stāvēt rindā, bet bija mājas kaimiņi, ar kuriem nebija vēlams pat runāt (arī runāt viņu tuvumā). Šie kaimiņi bija labi nodrošināti bez stāvēšanas rindā un viņi diezgan bieži pat apmeklēja PSRS laika restorānus.
Cope321, 16.februāris 2025, 17:19
udo733 [16.feb]: Salīdzināt okupācijas laika dzīves kvalitāti ar šī laika ir vienkārši stulbi.Labi atceros tos bada laikus kad bija 4.00 jāiet vectēvam stāvēt rindā lai krejumu un piciņu sviesta dabūtu.Nerunajot par normālām lupatām un vel ko citu.Bija cilvēku grupa, kuriem nevajadzēja stāvēt tajā rindā. Manai gimenei arī vajadzēja stāvēt rindā, bet bija mājas kaimiņi, ar kuriem nebija vēlams pat runāt (arī runāt viņu tuvumā). Šie kaimiņi bija labi nodrošināti bez stāvēšanas rindā un viņi diezgan bieži pat apmeklēja PSRS laika restorānus.
jegersz [16.feb]: Tavam Vitjokam sūdīgāk nav plaicis, polš un cigaretes rupji rēķinot sanāks 15€ x30 =450€, traktoristi mūsdienās daudz vairāk saņem.Stāsts par Viķoku ir patiess, bet bija vairāk domāts kā metafora.
jegersz [16.feb]: Par taviem mērauklas kritērijiem:Vai varēja prātīgāk saimniekot? Noteikti jā.
1. Vai izglītības līmenis ir audzis?
Domāju ka jā un būtiskākais ir tās pieejamība.
2. Vai medicīna ir kļuvusi labāka?
Kvalitāte un efektivitāte noteikti ir augusi, cenas un pieejamība ir diskutabls jautājums.
3. Mašīnbūve attīstījusies?
Pirms tam, kas mums bija RAF ar savu Latviju, kas nebija konkurētspējīga? Latvija pēc būtības nevar būt ražošanas lielvalsts, bet ja papēta nav jau tā ka mēs neko neražojam arī mašīnas ražojam, tjūnejam un vēl viss ko vēl darām.
4. Lopkopība, lauksaimniecība?
Lauksaimniecības apjomi ir pieauguši vairākkārtīgi. Slinkums meklēt statistiku, bet tā ir.
5. Korupcija apkarota ?
Apkarota nav, bet ir mazāka un rafinētāka. Ikdienas pilsonim nav vairs iespēju ne īsti dot, ne īsti saņemt kukuļus, tur kur ir korupcija, tā ir rafinēta un diemžēl lielos apjomos, bet kopējā situācija domāju, ka ir uzlabojusies.
Atgriežamies pie pamata jautājuma vai Latvija ir attīstījusies par pēdējiem 30 gadiem un dzīves līmenis ir audzis, tad mana atbilde ir ka jā.
Ja tā kritiski paanalizē, tad baigi staipīt krāniņu mums īsti nav pamata.Neviens jau nestaipa krāniņu,bet objektīvi izvērtē sabiedrības dzīves līmeni ko var skadri un gaiši argumentēt ar cipariem.Neviens jau nestrīdas ka dzērājs ludzā dzīvo sūdīgāk ka 90tajos jo ir nodzēries līdz klinķim.
RaimisD, 16.februāris 2025, 16:08
Ja tā kritiski paanalizē, tad baigi staipīt krāniņu mums īsti nav pamata.
RaimisD, 16.februāris 2025, 16:08
Jāgaida putina atnākšanu.Nav ticības nākotnei.
Bjorgvins, 16.februāris 2025, 10:38
O kā čūsku midzenis sakustējās.Kobras izlīda un sāka šņākt.Indes dziedzeri pierētējuši un inde pil no zobiem.Jā,iespējams mazliet pārspīlēju.Nu nav man dzīvē bijusi darīšana ar minimālo algu.Jegersz,nu tu esi ļoti centies.Izsaku atzinību par to tabuliņu. Nu man tik tiešām pietrūktu pacietības kaut ko tādu meklēt.Tu pats vismazto tabuliņu izlasīji? Es ļoti rūpīgi.Tur ir daudz cenu pozīciju,kas tik tiešām atbilst tai proporcijai.Bet minimālās algu un cenas nav galvenais.Kaut gan varu pateikt,ka ne minimālā alga,ne vidējā alga daudzus Latvijas pamatiedzīvotājus neuzrunā. Par pārējiem nerunāšu,tiem citas rūpes.Jāgaida putina atnākšanu.Nav ticības nākotnei.Tāpēc ir emigrācija,sūdīga demogrāfija,pohujisms un tt. Tā ka varat meklēt tabuliņas tālāk.Nu pat udeni un udo tāpat viss skaidrs.Ko no palīgskolas absolventiem var gribēt.Kārlisk.Nu par tevu intelektu es biju labākās domās.nāksies mainīt tavu reitingu.
O kā čūsku midzenis sakustējās.Kobras izlīda un sāka šņākt.Indes dziedzeri pierētējuši un inde pil no zobiem.Jā,iespējams mazliet pārspīlēju.Nu nav man dzīvē bijusi darīšana ar minimālo algu.Jegersz,nu tu esi ļoti centies.Izsaku atzinību par to tabuliņu. Nu man tik tiešām pietrūktu pacietības kaut ko tādu meklēt.Tu pats vismazto tabuliņu izlasīji? Es ļoti rūpīgi.Tur ir daudz cenu pozīciju,kas tik tiešām atbilst tai proporcijai.Bet minimālās algu un cenas nav galvenais.Kaut gan varu pateikt,ka ne minimālā alga,ne vidējā alga daudzus Latvijas pamatiedzīvotājus neuzrunā. Par pārējiem nerunāšu,tiem citas rūpes.Jāgaida putina atnākšanu.Nav ticības nākotnei.Tāpēc ir emigrācija,sūdīga demogrāfija,pohujisms un tt. Tā ka varat meklēt tabuliņas tālāk.Nu pat udeni un udo tāpat viss skaidrs.Ko no palīgskolas absolventiem var gribēt.Kārlisk.Nu par tevu intelektu es biju labākās domās.nāksies mainīt tavu reitingu.