Boingu notrieca amerikāņi, man šis patīk labāk kā ukraiņi.
4.jūnijs 2018, 15:48 | links
plesigais [04.06.18]: Ulden uz Tavu jautājumu atbildēju ! ;)Tu vel nevienu manu postu neesi apgazis ar argumentiem kapec tur ir meli,vervele tikai meli,meli.Es ja ko apgalvoju tad argumenteju,tu ja ko apgalvo,tad skaiti ka ta ir tava pasaules uztvere.
Atbildi uz manu ! ;)
Kāpēc viss ko Tu poste ir taisniba , bet ko citi klaji meli ?
Nets ta viens ! ;)
plesigais [04.06.18]: Ulden uz Tavu jautājumu atbildēju ! ;)Tu vel nevienu manu postu neesi apgazis ar argumentiem kapec tur ir meli,vervele tikai meli,meli.Es ja ko apgalvoju tad argumenteju,tu ja ko apgalvo,tad skaiti ka ta ir tava pasaules uztvere.
Atbildi uz manu ! ;)
Kāpēc viss ko Tu poste ir taisniba , bet ko citi klaji meli ?
Nets ta viens ! ;)
Llort [04.06.18]: plēsīgais,It īpaši šis "iespārdīja":)))
pievienojos katram vārdam.
Junkera piedāvājums viena makšķerēšanas portala dažiem apmeklētājiem
https://www.theguardian.com/world/2018/may/31/russia-bashing-must-stop-says-jean-claude-juncker
plēsīgais tātad tu apgalvo ka izmeklēšana par boingu ir muļķības??
uldens2, 4.jūnijs 2018, 14:02
Llort [04.06.18]: Virs Klusā okēana?Nē, virs donbasa! Kurš,lort? Jautāju tev kā speciālistam
Nu nekas, būs man arī atvalinājums un man arī nebūs ko darīt. :)
kur palikuši visi vatņiki kas aizstavēja krievus ka šie nav notriekuši boingu,tagad ir pabeigta oficiāla izmeklēšana un vainīgais zināms
uldens2, 4.jūnijs 2018, 12:43
Tāpēc ka Usamas un Džordža ģimenes bija sava starpā pazīstamas un viņiem bija kopejais bizness, nauda un interesēs. Un tavs piemers (kārtējais mēsls no interneta) ar to bija pagalam neveiksmīgs. Tapat ka "oficialas" izmeklēšanas par Boingu, Skripaliem, Babčenko .. Tur nav par ko runat un tērēt laiku.
Llort, 4.jūnijs 2018, 13:19
uldens2 [04.06.18]: kur palikuši visi vatņiki kas aizstavēja krievus ka šie nav notriekuši boingu,tagad ir pabeigta oficiāla izmeklēšana un vainīgais zināmsVai tas tiešām neatsauksies uz pasaules kausu futenē? Tiešām nebūs boikotu? Žēl, ka Holande šoreiz nepiedalās, situācija tad būtu dikti skarba!